Študij: Socialno delo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 28. Okt. 2008 18:27

Damyanchyka napisal/-a:Ej jst sm prebrala..use..

In se mi zdi post ful pesimistično napisan..pač skritizera soc.delo dokonca..Sicr sama ne vem kuk majo plače..pa tut nobenga nism šla sprašvat, ker me ta študij zanima neglede na use.. Me pa zanima, če so tej podatki pravi oz. je res tku črnu kukr se prek njenga posta na blogu dubi vtis. Confused

Hja, res je napisano precej črnogledo glede na to, da je ženska diplomirala iz socialnega dela. Sicer pa se tudi sama še nikoli nisem pozanimala koliko imajo plače, me pa zanima. Četudi si to delo zares zelo želim opravljat, se mi v današnjih časih zdi plača zelo pomembna.

Roisin napisal/-a:jst tud mislim, da je stanje socialnih delavcev pri nas katastrofalno. razen če ne delaš v kaki fajn ustanovi oziroma šoli, kjer so plače po moje dosti višje, ampak večinoma imajo pri nas univ. soc. del. slabe plače!
če imate možnost ali pa če vas zanima tujina, ne oklevajte, baje, da so v veliki britaniji zelo zaželen kader in seveda tud plače so bajne glede na stanje v SLO. pri nas ta poklic pač ni cenjen, kot tudi še kakšen drugi ni. drugače pa probajte prit na kako šolo ...

Mogoče imaš prav :?
mene tujina žal ne zanima.. tako da.. res ne vem..
Žalostno je vse skupaj.
Toliko truda najprej v študij, nato še v delo..na koncu pa še pošteno poplačan nisi..
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 30. Okt. 2008 20:28

BabySun napisal/-a:Mogoče imaš prav :?
mene tujina žal ne zanima.. tako da.. res ne vem..
Žalostno je vse skupaj.
Toliko truda najprej v študij, nato še v delo..na koncu pa še pošteno poplačan nisi..

hm... ne vem, ne obupat. ni rečeno, da si ti ne boš dobila boljše službe, ni rečeno, da ne bo ravno tebi padla sekira v med in boš dobila dobro plačano službo, povprečje je pa res za se jokat. ne moremo vedeti niti, kako se bo obrnil trend čez nekaj let. določeni poklici so lahko zdaj neaktualni, čez 5 let pa bo morda situacija drugačna in mogoče bo tudi socialno delo dobilo zasluženo spoštovanje. meni se tud zdi neumno 4 leta študirat, da maš pol npr. 600 evrov plače, ker jo ima toliko recimo en natakar (pa ne mislim zdaj slabšalno, ampak za natakarja ne rabiš faksa).
Uporabniški avatar
.spela.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .spela. » 28. Jan. 2009 21:32

živjo:) mene pa neki zanima...
letos se moram nekam upisati naprej in sm u dilemi...
socialno delo me zanima, ušeč mi je ker slišm o faksu same pohvale...ampak me skrbi, ker mi use rečejo to ne dobim službe ali je pa slaba plača....sej vem to rečejo skor za usak faks=P

ampak za te ki hodte na socialno delo, ali vam je žou da ste tuki, pa zdej k vidte že mal a se da dobit službo?
Uporabniški avatar
.spela.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .spela. » 22. Feb. 2009 21:51

a pol res nubena na gre sm letos?=P
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 22. Feb. 2009 22:00

.spela. napisal/-a:a pol res nubena na gre sm letos?=P

Jst grem! :) Upam. Če bom sprejeta :D In če sploh maturo nardim ... Uglavnem, imam pa se namen vpisat.
Let's swim to the moon .....
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 23. Feb. 2009 10:46

tudi jaz....=) mam enka probleme kot libido =) če naredim maturo pa da bom sprejeta :D
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 23. Feb. 2009 17:59

jaz tudi :) ste bile na informativnih?
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 23. Feb. 2009 18:07

da.in mi je bilo zehr všeč ko je una predavateleca (neki poddekanja al kaj že) rekla da predavanja niso obvezna :D sam vzemte me gor :D pa tut folk mi je bil všeč tko da like it a lot
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 23. Feb. 2009 18:16

heh.. jaz sem tudi bla.. In me je še bolj pritegnalo :) fax mi je prav všeč.. majhno in domače :wink:
Res upam da mi uspe pridit sem :razz:
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 23. Feb. 2009 19:32

tudi jaz :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Feb. 2009 20:10

Jst sm tudi bla! Prej nism bla odločena če bi šla in me je una ženska tako prepričala, da sm zdej 100% da grem :D Sej ste ble v 1. predavalnici ne? Ko je un tip pol še neki govoril, ful mi je bil smešen :P
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mikimišššš » 23. Feb. 2009 21:49

js sem bla tam ko je bla poddekanja, pa k je on v ful smešnem narečju govoru :D
Uporabniški avatar
.spela.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .spela. » 23. Feb. 2009 23:00

oooo wau nism edina:D...hehe js sm bla tud u uni predavalnci ja...a je res rekla da niso predavanja obvezna??...opa to sm pa prelsišala:D...mja pa sej pomoje ni taaaak problem gor pridt sej nimajo take omejitve...edin je pa res da jih letos 10 mn uzamejo kr bo pa par točk več vrjetn an...
men je blo tud ful ušeč, edin kr me mal skrbi je pol služba sam sej bomo že neki:D
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 24. Feb. 2009 10:58

ja jih mn vzamejo sam če si kj gledala na dijaškem se jih je lansklet tut skoraj 100 mn vpisal :D
men je bil tut tist model tok smešn k je mel predstavitev :lol: :lol: pa un k je pol na konc pršiel, mislm da je glih iz španije uletu, k je biu tko kao ful neki zajeban,sj hud za pogledat sam mene je tist njegov nasmeh tok na murkota spominjol da joiii :D :D
Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mikimišššš » 24. Feb. 2009 18:49

loool nism pomisla. sam zdele k si pa omenila, pa tut mene mal :D pa men je blo kr fajn in res se mi zdi super. pa najbol mi je tista kamrca všeč :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]