Študij: Socialno delo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 02. Okt. 2009 15:46

a kdo ve ob kdaj se v pon začne za redne bruce??

EDIT: NAJDLA =)
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 07. Okt. 2009 17:36

jagoda802 napisal/-a:eno vpr: mi lahk poveste kak se pride od bavarca do faxa za socialno delo al pa od ekonomskega faxa do tle :oops:

tnx

aja pa zravn je tud štud dom topniška ne :oops:

Če greš s trolo je to 20 ali 19, sam 20 je bolj pogosto. Če greš pa peš, pa greš po Dunajski in na križišču s semaforji takoj po Gospodarskem razstavišču zaviješ desno in nato pri naslednjem semaforju levo čez cesto in navzgor da prideš na križišče Topniške, potem pa samo še desno in si že pri faksu. Od ekonomskega faksa greš pa samo navzdol proti centru tam kjer pele 20.
verjetno si že našla pot do faksa, pa vsejen. Mogoče je ta pot krajša :)
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
KiiTy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2010
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a KiiTy » 29. Okt. 2010 13:42

Hmm verjetno na to temo nihče več ne odgovarja, ampak probam pa lahko... Sedaj obiskujem 4 letno ekonomsko šolo v Lj, kam naprej da pridem na fsd? :D
Kdor se smehlja namesto da bi jokal, je vedno močnejši.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2010 13:59

Kako to misliš kam naprej???

Vi imate poklicno maturo? Mislim da rabiš še 1 predmet splošne mature. In to je to. Pozanimaj se na šoli, kako lahko greš v 4 letniku opravljati še ta dodatni predmet (pač, da se zanimaš in kje ga lahko opravljaš, ker nimajo vse šole tega in boš mogoče morala na kako sosednjo hodit na predmet).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
KiiTy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a KiiTy » 29. Okt. 2010 14:02

Emm Hvala....Pri nas so že bli roki za 5 predmet, ampak takrat še nisem bla z vsem seznanjena in sem si sama pri sebi misla ah sej nbom rabla... Se pravi da bi mogla nardit samo še ta 5 predmet ki ga zahteva fsd?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2010 14:09

Seveda boš morala opraviti tud ta predmet. Seveda si lahko izbereš katerega hočeš. Pojdi k svetovalki in ji razloži situacijo, napiši kakšno prošnjo, da bi opravljala še en predmet s splošne mature. Zagotovo se da tudi izven rokov uredit.

Dodajam: malce bolj strogi pogji glede izbire predmeta. Citiram:
je opravil/a poklicno maturo v kateremkoli štiriletnem srednješolskem programu in izpit iz maturitetnega predmeta angleščina ali nemščina; če je kandidat/ka navedeni predmet že opravljal/a pri poklicni maturi, pa izpit iz maturitetnega predmeta zgodovina
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
KiiTy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a KiiTy » 29. Okt. 2010 14:15

Ooo Hvala ti res....Sama sem že gledala teme na ta naslov ampak usak malo drugače napiše pa tko, pa sem bla pol čisto zmedena, hvala še enkrat :flehan: :D
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 19. Jan. 2011 22:41

imam eno uprašanje.. kolko točko morš imet da prideš gor ? a je visok kriterij? :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jan. 2011 22:48

Ne velik.

2009- prvi rok: 63
2010- prvi rok: 56,5
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 20. Jan. 2011 11:16

^^ Resno? Wow. Včasih je omejitev naraščala, sedaj pa vidim, da lahko že vsak, ki čez maturo prileze, gor pride... :D
(Dober, da praktično nimam več opravka s tem faksom :? )
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 20. Jan. 2011 16:47

_patchouli_ napisal/-a:(Dober, da praktično nimam več opravka s tem faksom :? )

zakaj pa? imaš slabe izkušnje? kakšne so pa prednosti oz. slabosti faksa?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Jan. 2011 12:09

Prednosti? Fax je mali in posledično domač. Večina profesorjev je zelo življenjskih in se da dosti dogovoriti. Dosti praktičnega dela (prostovoljno delo oziroma strnjena enomesečna praksa v višjih letnikih, ampak še vedno premalo). Nekateri predmeti so fuuuul zanimivi (to je objektivno). Ni pretežko. Od faksa lahko odneseš OGROMNO izkušenj in znanj, če se dodatno angažiraš (brcajo nas ravno ne v rit, da bi kaj veliko migali, TBH)
Slabosti? Ker je fax fizično majhen (imamo samo 2 predavalnici dovolj veliki za cel letnik študentov), so včasih urniki smotani do konca. Nekateri profesorji so sicer veliki strokovnjaki na svojem področju, a kaj ko potem pri treh različnih predmetih poslušaš eno in isto snov od tega profesorja. Mislim, iz tega sem že pisala izpit, daj mi lepo ocene za svoje predmete do 4. letnika pa bo vsem prihranjen čas :roll: Včasih se mi je zdelo, da so bile kake naloge (pri vajah) ali cele vaje same sebi namen. Nekateri predmeti so slabo zastavljeni kljub potencialu. In konec koncev, malo možnosti za zaposlitev (ampak vsaj kratkoročno se bo to spremenilo + vsaj delno so odpravljene težave s pripravništvom).

Aja, morda je kaj bolje sedaj v bolonjcu. Malo sem preletela njihov predmetnik in se par predmetov sliši res zanimivo in uporabno, a kaj ko to še nič ne pomeni, če je izvedba slaba...

Največji minus pa je pač subjektiven, ker se ne vidim v tem poklicu. Pač, končala bom, če sem že ravno tik pred koncem...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov