Študij: Socialno delo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
moja cimra je letos 1.letnik pa je kar na easey..danes ravno piše kolokvij - malo je čuden kolokvij glede na to, da lahko majo vse potrebno s sabo in prepisujejo...
moraš tud hodit na kako prostovoljno delo in pisat poročila - ona hodi v dom za ostarele
ustava naj bi bla kar težka..non stop jamra glede tega
pa tud neke lutke so mogli izdelovat in so na osnovi tega potem dobili oceno...seveda večinoma 10
vrjetno je kar zanimivo...meni je malo žal da se nisem vpisala tja...sem šla raje na butast fdv ...težko ko svinja
moraš tud hodit na kako prostovoljno delo in pisat poročila - ona hodi v dom za ostarele
ustava naj bi bla kar težka..non stop jamra glede tega
pa tud neke lutke so mogli izdelovat in so na osnovi tega potem dobili oceno...seveda večinoma 10
vrjetno je kar zanimivo...meni je malo žal da se nisem vpisala tja...sem šla raje na butast fdv ...težko ko svinja
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
moja najboljsa prjatlca hod na ta faks in je na easy, sam mors bit dost tam, pa velik je seminarskih, ki ti prnesejo tocke na izpitu, da se s kolokviji dolocene izpite narest tko da je eden izmen najbolj prjaznih, da ne recm lahkih faksov, ce te to zanima. najtezji predmet je ustavno pravo, ki je na mojem faksu (pravo) eden izmed najlazjih;tolko za primerjavo. Sj ga ne podcenjujem al pa kej, ker pomoje je zlo kul faks ce te to veseli in prfoksi so kr dost cloveski. pa velik srece!Lp
keep on smiling:)
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
o kul to. sm že mau bolš vole,če je res tko pa ne bo blemu. sej z učejam nimam blemu, sam če je prevelka količina je težko. vem pa da je ustava težka ja.
inchy84: iz kje pa si? pa kolk točk mislš da boš mela?
k mene ful skrbi da zard točk ne bom sprejeta. sje druga nit ne, k če bom maturo dobr naredla lahk nardim vse!
vsaj upam
inchy84: iz kje pa si? pa kolk točk mislš da boš mela?
k mene ful skrbi da zard točk ne bom sprejeta. sje druga nit ne, k če bom maturo dobr naredla lahk nardim vse!
vsaj upam
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
mene ful veseli sociologija..oz.socialno delo,ampak me preseneča to, da dost ljudi pravi d ni dela, saj tuki pr ns (dolenjska regija)..sej vem d tu za dost šihtov pravjo...sm me res skrbi, d se bom tm zejbavala 5 let al kolk ste rekle, pol pa sihta ne bom dobila..čist sux
Free your mind...
-
amyZ - Kofetarica
ja nekateri res pravjo da se težko najde šiht, sma za kter poklic se pa ne razn za tisto kar je povezano z elektriko in računalniki? sploh pa maš kot socialna delavka možnost delat na različnih mestih, kar ej pozitivna lastnost tega poklico. zato sm se tud odločla za to. lahka delaš na občini, v zavodih, v podjetjih, šolah, bolnicah, ...
tm kjer je pač plac.
sama se bom bol specializirala za družinske zadeve al pa za otroke. to me še najbl zanima
tm kjer je pač plac.
sama se bom bol specializirala za družinske zadeve al pa za otroke. to me še najbl zanima
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
amyZ, čestitam!
No, tudi jaz malo razmišljam o tem študiju, čeprav me mika še kaj drugega, v bistvu pa še sploh nevem, kaj bi rada počela... Zato bi prosila za kakšen bolj konkreten opis, predvsem tistih, ki že študirate tam.
No, tudi jaz malo razmišljam o tem študiju, čeprav me mika še kaj drugega, v bistvu pa še sploh nevem, kaj bi rada počela... Zato bi prosila za kakšen bolj konkreten opis, predvsem tistih, ki že študirate tam.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
amyZ - Kofetarica
nam so povedal da je tle neki prakse, povdarek je pa še vedno na teoriji, kar je slaba stran študija. fajn je k vsako leto delaš nekje kao praksa, in če ti je delo tam všeč in če si dobr, te mogoč celo po študiju uzamejo. to je men kul tam. pa fajn je k je faks majhen, bl domač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov