Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
No, o njenem izgledu sem pac tak napisala nisem mislila da zarad tega ne bi bla fer.. Ja, saj mam ze izkusnje da so ponavadi take ki so na prvi pogled super na koncu najbolj zajebane.. no, za njo sem to slisala, je pa vrjetno tud res da zarad slabih izkusenj posameznih.
Glede dela pa smo jo meli vceraj prvic pa sem ze 4 knjige domov nosla zarad domace naloge
No, jaz sem redna, ampak so pri nas tud 4 izredni ki ze od vsega zacetka hodijo na nasa predavanja in so se pac mogli zmenit pri vsakem predmetu. Drugac smo pa samo 4 ko mamo to vezavo pedagogika-slovenscina.
No, kak pa so kaj drugi profesorji, izpiti...?
Glede dela pa smo jo meli vceraj prvic pa sem ze 4 knjige domov nosla zarad domace naloge
No, jaz sem redna, ampak so pri nas tud 4 izredni ki ze od vsega zacetka hodijo na nasa predavanja in so se pac mogli zmenit pri vsakem predmetu. Drugac smo pa samo 4 ko mamo to vezavo pedagogika-slovenscina.
No, kak pa so kaj drugi profesorji, izpiti...?
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Nas ma Čehova letos Slovensko književnost 2, in nam je povedla da mate vi nekak drugače literarno teorijo, kot smo jo imeli mi lani, ker smo si mi kao preveč svobode privoščli, tak da bo pri vas verjetno malo strožje vse skup. Samo 4 knjige? Boš vidla, kaj te čaka naslednje leto pri književnosti. Seznam se kr ne konča ...
Ostali so tud kr fajn. Bošnjakova jih je sicer kr nekaj zmetala, sam se lahko samo iz zapiskov učiš, če maš res res ful dobre, pa ni tak zahtevna no. Koga mate pa pri literarni teoriji na predavanjih?
Drugače pa na Unuka še tud jaz čakam da ga spoznam in pokomentiram, ker ga lani nismo meli. V letnem semestru boste pa imeli enega Poljaka za staro cerkveno slovanščino. Je hecn, pa zlahka narediš, sam so ocene kr slabe, ampak lahko malo barantaš pri njemu za kaj višjega ...
Ostali so tud kr fajn. Bošnjakova jih je sicer kr nekaj zmetala, sam se lahko samo iz zapiskov učiš, če maš res res ful dobre, pa ni tak zahtevna no. Koga mate pa pri literarni teoriji na predavanjih?
Drugače pa na Unuka še tud jaz čakam da ga spoznam in pokomentiram, ker ga lani nismo meli. V letnem semestru boste pa imeli enega Poljaka za staro cerkveno slovanščino. Je hecn, pa zlahka narediš, sam so ocene kr slabe, ampak lahko malo barantaš pri njemu za kaj višjega ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
buffy-ann - Kofetarica
Janja84 napisal/-a:Bošnjakova je pa en sam
Unuk je pa zelo prijazen, samo kolokviji in izpiti niso pri njem lahki. Mi smo imeli lansko leto vaje in nekaj malega konzultacij. Zelo prijazen mož.
A dosti zahteva, je treba dosti sproti delat, se dosti učit itd.? Kako pa izpit zgleda pri njemu? Pa kolko vplivajo ocene iz kolokvijev na končno oceno?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Kakšna je pa kej Kržišnikova? Jz sm dons res slab vtis dobila, pa me zanima kok je kej na tem ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Meni je ona ena izmed najboljših profesorjev na ljubljanski slovenščini. Mogoče na začetku res ne deluje tako, ampak v primerjavi z Muho je zame Krža ful OK.
Sem tud kasneje en izbirni seminar pri njej delala in je bila kot emntorica super.
Je malo ostra in direktna, ampak je kul, tudi na izpitu meni ni povzročala težav - ne zahteva piflanja, ampak razumevanje, v primerjavi z Muho (za SKj govorim)
Sem tud kasneje en izbirni seminar pri njej delala in je bila kot emntorica super.
Je malo ostra in direktna, ampak je kul, tudi na izpitu meni ni povzročala težav - ne zahteva piflanja, ampak razumevanje, v primerjavi z Muho (za SKj govorim)
-
slivica - Kofetarica
Predavanja pri Literarni teoriji nas ma Darja Pavlič.
No, nam je rekla Jožica Čeh, da bodo nase vaje potekale tak, da bo napovedala eno temo, ki jo bomo morali do naslednjega tedna predelati in potem jih bo par poklicala in kaj vprasala o tem. In ce bo vidla, da kakih 4-5x ne bos znal ne bos mogel na izpit... No, pred tem pa je rekla da ona ne bo preverjala prisotnosti... Tak da nevem kak gre to, potem takem raje ne gres na vaje in te ne more nikol dobit da ne znas... Saj vrjetno bo kaj ze gledala, ker drugace pa res ni fer
Za onga Unuka nisem se nic slisala kak pa kaj naj bi bil, za onga Poljaka pa so mi rekli, da je ful vredu pa smesn, ampak da ni nujno da bomo meli njega, da je se ena zenska, ki naj bi tud bla malo
Bošnjakovo smo meli vceraj prvic, pa je prvi vtis vredu, edino kaj me moti da gleda 10 cm nad nasimi glavami ko razlaga
No, nam je rekla Jožica Čeh, da bodo nase vaje potekale tak, da bo napovedala eno temo, ki jo bomo morali do naslednjega tedna predelati in potem jih bo par poklicala in kaj vprasala o tem. In ce bo vidla, da kakih 4-5x ne bos znal ne bos mogel na izpit... No, pred tem pa je rekla da ona ne bo preverjala prisotnosti... Tak da nevem kak gre to, potem takem raje ne gres na vaje in te ne more nikol dobit da ne znas... Saj vrjetno bo kaj ze gledala, ker drugace pa res ni fer
Za onga Unuka nisem se nic slisala kak pa kaj naj bi bil, za onga Poljaka pa so mi rekli, da je ful vredu pa smesn, ampak da ni nujno da bomo meli njega, da je se ena zenska, ki naj bi tud bla malo
Bošnjakovo smo meli vceraj prvic, pa je prvi vtis vredu, edino kaj me moti da gleda 10 cm nad nasimi glavami ko razlaga
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
buffy-ann napisal/-a:Janja84 napisal/-a:Bošnjakova je pa en sam
Unuk je pa zelo prijazen, samo kolokviji in izpiti niso pri njem lahki. Mi smo imeli lansko leto vaje in nekaj malega konzultacij. Zelo prijazen mož.
A dosti zahteva, je treba dosti sproti delat, se dosti učit itd.? Kako pa izpit zgleda pri njemu? Pa kolko vplivajo ocene iz kolokvijev na končno oceno?
nimam pojma kako zgleda izpit pri Unuku. Je še pred mano. Ni blo časa, da bi ga naredila prej am.. pravijo pa, da je najboljše, če se nekako sproti učiš. Zdaj pa nevem. Uh, glede kolokvijev in ocene na koncu, ti pa nevem nič povedati.
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
_Petra_ napisal/-a:Bošnjakovo smo meli vceraj prvic, pa je prvi vtis vredu, edino kaj me moti da gleda 10 cm nad nasimi glavami ko razlaga
prvi vtis je tudi meni ok bil, zdaj pa ne več. Motilo te bo pa tudi to, da bere vse z listov, ko predava. Pri seminarskih pa od tebe zahteva, da veš vse na pamet. Naj se ženska zamisli nad sabo.
-
buffy-ann - Kofetarica
_Petra_ napisal/-a:Predavanja pri Literarni teoriji nas ma Darja Pavlič.
To se bo treba navadit da Bošnjakova skoz v plafon bulji ... Ma saj men je ona čist ok bla, tud pri seminarskih ni bla tak zahtevna. Al pol vam ni treba seminarske naloge pri Čehovi delat? No, ker mi smo jo lani morali. Pavličeva je pa tud fajn na izpitu. Ni tak zlo huda.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Men je slovenščina zelo vredu! Sej se na vsakem faxu, najdejo kaki predmeti, ki ti mogoče delajo preglavice (men jih je lotosknjiževnost1)... ampak, ni za umret! Da se, če se hoče. Res pa je, da moreš (vsaj pri določenih predmetih) ful ful delat... men je fajn.. zdej sem drugi letnik... in ja, z motorolo veselo kofetkamo
My dreams are my reality...
-
slivica - Kofetarica
Ja, pri Čehovi mormo tud naret seminarsko .
Saj obicajno je tak, da ko se ti nekdo prvic zdi vredu, da je potem cist odpicen.. To se mi je ze veckrat zgodilo..
Kaj pa kak se ucite za izpite? Mate svoje zapiske? Ker jaz si nekak ne morem pisat najbolj, ceprav mi pri pedagogiki kr uspeva
Saj obicajno je tak, da ko se ti nekdo prvic zdi vredu, da je potem cist odpicen.. To se mi je ze veckrat zgodilo..
Kaj pa kak se ucite za izpite? Mate svoje zapiske? Ker jaz si nekak ne morem pisat najbolj, ceprav mi pri pedagogiki kr uspeva
- Gost
_Petra_ napisal/-a:Ja, pri Čehovi mormo tud naret seminarsko .
Ej do kdaj pa bi naj predelali tisto o metafori pa Aristotelovo Poetiko? Do tega torka, ko imamo Cehovo ali sele cez 14 dni? Je zadnjic malo zmutla se mi zdi...
-
slivica - Kofetarica
^ Ona je rekla, da je ta torek vrjetno ne bo, tak da te do naslednjega torka.. Ampak zdaj sem gledala na netu, da pride v torek in, da se predavanja izjemoma zacnejo ob 11.30. Tak da pomoje kr do tega torka
"12.10.2006, Pričetek seminarja iz Literarne teorije v 1. letniku dvopredmetne slovenščine v torek, 17. 10. 2006
Seminar pri izr. prof. dr. Jožici Čeh se bo zaradi drugih službenih obveznosti izjemoma pričel ob 11.30. "
(sc)
"12.10.2006, Pričetek seminarja iz Literarne teorije v 1. letniku dvopredmetne slovenščine v torek, 17. 10. 2006
Seminar pri izr. prof. dr. Jožici Čeh se bo zaradi drugih službenih obveznosti izjemoma pričel ob 11.30. "
(sc)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov