Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
aja, jaz sem pa dvopredmetna. ma, saj bo no... če maš kake zapiske se iz tistih uči, ker se mi zdi da iz njenih zapiskov daje vprašanja.
Pa na Trubaru je poudarek ful... saj po moje zaj na zadnji rok ne bo nekaj težkega dala, glede na to da so ful slabi rezultati vedno. Držim pesti da bo vse ok.
Pa na Trubaru je poudarek ful... saj po moje zaj na zadnji rok ne bo nekaj težkega dala, glede na to da so ful slabi rezultati vedno. Držim pesti da bo vse ok.
-
buffy-ann - Kofetarica
Saj, ugotavljam da marsikomu.
Ne vem, ful so govorli da skoz Bošnjakova ista vprašanja daje, pa je ženska očitno pogruntala da se je folk večinoma sam po tistih vprašanjih učil.
Pa saj bo že nekak... upam da bo popustljivejša na tem roku, ker poznam ful ljudi ki še niso nardili, pa jim je to zadnja šansa. Tak da nekaj bo mogla naredit da ne bojo več tak katastrofalni rezultati.
Držim pesti za vaju obe, pa poročajta kak bo.
Ne vem, ful so govorli da skoz Bošnjakova ista vprašanja daje, pa je ženska očitno pogruntala da se je folk večinoma sam po tistih vprašanjih učil.
Pa saj bo že nekak... upam da bo popustljivejša na tem roku, ker poznam ful ljudi ki še niso nardili, pa jim je to zadnja šansa. Tak da nekaj bo mogla naredit da ne bojo več tak katastrofalni rezultati.
Držim pesti za vaju obe, pa poročajta kak bo.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
janja, tudi sama razmišljam, da bi se odjavla od izpita in bi za letos zaključila s književnostjo ter in se vpisala pogojno, brez tega predmeta. ampak ne vem, če to kaj vpliva na odločitev komisije (da nisem šla na izpit, kljub temu, da sem imela možnost...)
mnja, sej nekatera vprašanja so res kr nekaj in se mi zdi, da namesto znanja išče neznanje
bomo videli...
mnja, sej nekatera vprašanja so res kr nekaj in se mi zdi, da namesto znanja išče neznanje
bomo videli...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
motorola - Komunikatorka
se opravičujem, ker šele zdaj pišem. am, pa kaj vem no, meni so se zdela vprašanja prekratka.. dala je samostane in njihovo vlogo pri razvoju slo. slovstva, potem katera slovenska besedila sr.veka poznamo, vsebino trubarjevega poročila iz leta 1560, književnike iz razsvetljenstva in pa pomen v.vodnika... mislim, niti malo, da bi blo težko, daleč od tega. fora je samo, da ni blo kaj "bluzit". in pri vsem sem napisala recimo 3 alineje, pa blo to to. ampak mam filing, da se mi ni izšlo
v petek zvem. pa še s tem pogojnim vpisom so me prestrašli, da joj. res upam, da mi rata, ker ne bi rada še enega leta stran vrgla. ampak sej vemo, kak gre oni pregovor: po toči zvonit je prepozno. grrrrr
v petek zvem. pa še s tem pogojnim vpisom so me prestrašli, da joj. res upam, da mi rata, ker ne bi rada še enega leta stran vrgla. ampak sej vemo, kak gre oni pregovor: po toči zvonit je prepozno. grrrrr
-
buffy-ann - Kofetarica
Saj če maš bistvene stvari napisane, je ok. Moja sošolka je bluzla v tri krasne, povedala nič, in je padla. Druga je napisala par alinej in dobila 8. Tak da se ne sekiraj pa počakaj do petka, mogoče pa bo.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
motorola - Komunikatorka
Janja84 napisal/-a:nočem te strašit, ampak vprašanje, če boš naredila. Jaz sem nazadnje imela full dosti napisano in me je vrgla. Upam, da se bo tebi izšlo
sej vem, kak je na stvari. drugi okrog mene majo večje upanje kot pa sama... danes grem na fax pogledat glede vpisa, pa da vidim, kako pa kaj. bomo vidli. se tipkamo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov