Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
ah, pupi, ne smemo jih preveč prestrašit ma ja, sej bi se blo včasih fajn obesit na koga in ga okrivit za nenarejene izpite, ampak, žal, ne gre. mogoče bi meli tisto par minutno zadovoljstvo, ampak dejansko je na nas samih, če se bomo učili. sicer pa, da ne bom preveč modrovala, grem raje malce pobližje povohati skladnjo. ja, še vedno ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
motorola napisal/-a:^^težko je koga izmed profesorjev "obtožiti", da je bav bav. nas so tudi strašili s profesorjem Unukom, kako je pri njem nemogoče opraviti izpit, dobiti visoko oceno in podobno, pa sem ga sama naredila v prvo (in nisem bila edina), pa tudi ocena je bila zelo zadovoljiva. logično je, da tista oseba, ki izpit opravlja večkrat, za svoj neuspeh krivi profesorja. s(m) so si pa v 90% krivi popolnoma sami. naj te govorice ne zmedejo, konec koncev se učiš zase, čeprav se ti bo kakšna snov zdela totalno neuporabna, ampak se vse da preživet
pa pogumno
sem kar brez besed ..to si res tko lepo povedala, da bi človek že skoraj začel verjet, da tu pa je res super. Pa moram ti rečt, da si tud prva, ki ni skritizirala vsega in vseh...zanimivo...mi je že kar počasi na živce šlo to "strašenje"...sicer pa bomo videli oktobra, kolko je resnice v teh govoricah o slovenščini (ki je po besedah mnogih nevem kako strašno težki predmet )..aja to sem še hotela..glede samih predmetov, kaj se ti zdi da je res težko in da se splača potrudit, če hočeš nardit vse kot je treba (tokrat sprašujem glede na tvoje izkušnje ne na to kaj jih večina meni)??
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Glede čehove nevem kaj ti naj rečem. Js nimam lepe izkušnje z njo, pa ne smeš posluašati samo negativnih strani
Pri njej je tako, ne smeš se je bati, pa je ok. To je pomoje edini recept. Pa seminarsko moreš ok naredit. V kolikor se le da, ji jo prej nosi preglejevat in loti se je RESNO! Ker tu nimaš drugega spasa...
Js izpita še nisem šla delat, tako da ne morem reči kak je tam. Pravijo, da je korektna.
Skladnjo si že naredila?
Mene pa še zanima, če kdo ve, kdaj ima "zasedanje" komisija v Mbju? Zadeva: prošnje za napredovanje brez enega pogoja.
Pri njej je tako, ne smeš se je bati, pa je ok. To je pomoje edini recept. Pa seminarsko moreš ok naredit. V kolikor se le da, ji jo prej nosi preglejevat in loti se je RESNO! Ker tu nimaš drugega spasa...
Js izpita še nisem šla delat, tako da ne morem reči kak je tam. Pravijo, da je korektna.
Skladnjo si že naredila?
Mene pa še zanima, če kdo ve, kdaj ima "zasedanje" komisija v Mbju? Zadeva: prošnje za napredovanje brez enega pogoja.
My dreams are my reality...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Če se počutiš sposobno za to delo in če stranka ne potrebuje potrdila od "lektorja", potem lahko.
Po drugi strani je pa tako, da če študiraš pedagoško smer, boš itak profesorica po diplomi in še vedno ne boš imela naziva lektor... Ne vem no, to lektorstvo je men itak mal čudno, ker v bistvu sploh ne obstaja posebej smer za to, na FF v Lj vem, da so edino nepedagogi imeli v enem letniku predmet Lektoriranje, to je blo pa tud vse...
Tko da če se počutiš, da to zmoreš, pol dej, pa če ni drugih ovir...
Po drugi strani je pa tako, da če študiraš pedagoško smer, boš itak profesorica po diplomi in še vedno ne boš imela naziva lektor... Ne vem no, to lektorstvo je men itak mal čudno, ker v bistvu sploh ne obstaja posebej smer za to, na FF v Lj vem, da so edino nepedagogi imeli v enem letniku predmet Lektoriranje, to je blo pa tud vse...
Tko da če se počutiš, da to zmoreš, pol dej, pa če ni drugih ovir...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, nepedagogi v LJ bomo lahko uradno lektorji. imamo pa v 2., 3. in 4. letniku predmet iz lektoriranja.
drugače je pa Mimi_M dobro svetovala. če se čutiš, da si dobra, da ti gre, potem daj. pa še vajo tako delaš.
drugače je pa Mimi_M dobro svetovala. če se čutiš, da si dobra, da ti gre, potem daj. pa še vajo tako delaš.
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Mene nekaj zanima...danes smo dobili razpise 2009/2010 in na filozofski fakulteti v Ljubljana se ne izvaja program Slovenski jezik in književnost, izvaja pa se Slovenistika. Kaka je razlika, če sploh je?
Hvala že vnaprej
Hvala že vnaprej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov