Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jap. Več sreče prihodnjič. Malo mi je zmanjkalo. Bo pa pač januarja, kaj čem.
-
allessya - Kofetarica
Iz tvojih ust v božja ušesa. Glede na to, da mi je za malo ušla šestka, bi drugič moralo iti. I hope so.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Mene pa zanima, ce ma katera na kratko opisano primerjalno, interakcijsko in kognitivno teorijo metafore. Bi bila zelo hvalezna..
allessya kaj vi (izredni) ze niste kao mogli oddat seminarske pri Literarni? Zadnjic je ena ravno govorila, da jih je ful malo izrednih, nevem kolko je rekla, enih 5 oddalo seminarske in da je kao jih vprasala ce je res tak grozna..
allessya kaj vi (izredni) ze niste kao mogli oddat seminarske pri Literarni? Zadnjic je ena ravno govorila, da jih je ful malo izrednih, nevem kolko je rekla, enih 5 oddalo seminarske in da je kao jih vprasala ce je res tak grozna..
-
allessya - Kofetarica
Čehova je rekla, da bi naj seminarsko oddali do zadnjih konzultacij, ki smo jih imeli 12. decembra, ampak je pol podaljšala rok in moramo torej oddat pred prijavo na izpit. Pa itak sva takrat samo dve prišle na konzultacije, ker so ostali zgleda cvikal zarad seminarske, pa sploh prišli niso (že sicer nas je zelo malo). Jaz nisem imela dokončane seminarske, pa ni komplicirala, vprašala me je česa točno ne vem in mi par stvari še dodatno razložila. Sej v bistvu ni nekaj ful težkega ta seminarska, ampak treba se je poglobiti v literaturo, zadeve poiskati in uporabiti na konkretnem primeru.
-
allessya - Kofetarica
Mi si nismo nič kaj dosti pisali, ker smo samo na hitro preleteli kaj moramo vedeti, katere literature se naj poslužujemo in to je blo to. Pa ravno sem šla skoz vse knjige in nisem zasledila nobene izmed teh teorij metafor. Bom še malo pogledala, pa če najdem ti napišem kaj je značilno za katero teorijo.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ok Petrca ... Jaz se na približno spomnim da smo meli v ponedeljek od osmih do desetih (dve skupini) vaje iz pravopisa. V torek zjutraj se mi zdi da smo meli Bošnjakovo, pol ob dveh al pa enih, ne vem točno pa seminar iz Literarne teorije pri Čehovi. Pol smo pa še meli Tokarza - Poljaka, ampak to komaj maja in to vsak dan popoldan. To je to. Drugač so pa še predavanja za pedagogiko bla v četrtek zjutraj (meni so bla zanimiva, ampak vseeno nisem hodla):), vaje za pedagogiko si pa tak sama izbereš v kero skupino boš hodla (podobna fora kot Umzrd). Sam ne vem če bo letos isto, včasih je..
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov