Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Mimi_M napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Uf, Unuk je tak tak...
uči se iz njegove knjige OSNOVE SOCIOLINGVISTIKE!
Khm, malo OT: jst bi to knjigo rada dobila, morda je katera ne potrebuje več in mi jo proda?
js mam kopirano! komot ti jo posodim če rabiš... s kot si?
My dreams are my reality...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
*pupika* napisal/-a:FairyAngel napisal/-a:Punce, ki pišete za UMZRD ... A vas ima tudi Klampfer predavanja?
jaaaaa... mene je mel lani sam nič več ne znam...
Si redno hodila na predavanja? Jaz več kot 1x na mesec ne zdržim ... Pa si se lani učila samo iz tiste skripte? Klampfer dela po Šusterjevi knjigi Moč argumenta. Jaz se nameravam učiti po njej pa predelati skripto, upam, da je to dovolj ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
FairyAngel napisal/-a:*pupika* napisal/-a:FairyAngel napisal/-a:Punce, ki pišete za UMZRD ... A vas ima tudi Klampfer predavanja?
jaaaaa... mene je mel lani sam nič več ne znam...
Si redno hodila na predavanja? Jaz več kot 1x na mesec ne zdržim ... Pa si se lani učila samo iz tiste skripte? Klampfer dela po Šusterjevi knjigi Moč argumenta. Jaz se nameravam učiti po njej pa predelati skripto, upam, da je to dovolj ...
js pri njemu nisem redno hodla na predavanja (samo na vaje)... ker je bil OBUP! Res pa je, da nisem naredla izpita (še)... in nevem kako se naj spet letos zraven spravim, ker sem že vse pozabla....
-
FairyAngel - Kofetarica
Ja, saj je res obup ... Mene najbolj živcira to, da gleda v prazno ... Eh, saj si lahko kar hitro osvežiš spomin, greš malo skozi celotno snov pa utrdiš tisto, kar ti ne gre. Pri kom pa si imela vaje?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
FairyAngel napisal/-a:Ja, saj je res obup ... Mene najbolj živcira to, da gleda v prazno ... Eh, saj si lahko kar hitro osvežiš spomin, greš malo skozi celotno snov pa utrdiš tisto, kar ti ne gre. Pri kom pa si imela vaje?
Smiljana Gartner(mislim da je prav napisano)... kaj pa ti?
-
FairyAngel - Kofetarica
Janez Bregant. Res je kul ... Vsak pač naredi en primer in če ti ni jasno oz. ne poveš pravilne rešitve ni kar tako, da bi rekel "Ne. Prav je tako in tako.", ampak te nekako pripravi do tega, da snov skapiraš in poveš pravilno rešitev. Vsaj pri meni je bilo do sedaj tako, da tudi če mi prej ni bilo jasno, za kaj se gre, sem ob koncu vaj vedela, kaj smo delali in kako smo prišli do pravilnih rešitev.
-
FairyAngel napisal/-a:Janez Bregant. Res je kul ... Vsak pač naredi en primer in če ti ni jasno oz. ne poveš pravilne rešitve ni kar tako, da bi rekel "Ne. Prav je tako in tako.", ampak te nekako pripravi do tega, da snov skapiraš in poveš pravilno rešitev. Vsaj pri meni je bilo do sedaj tako, da tudi če mi prej ni bilo jasno, za kaj se gre, sem ob koncu vaj vedela, kaj smo delali in kako smo prišli do pravilnih rešitev.
to je ful fajn! js pa res nevem nič več o UMZRDju in me je prav strah kak se bom to spet učila! reeeeees! ker nevem če bom sama spet zakapirala stvari
-
FairyAngel - Kofetarica
Ja, imamo srečo. Saj gre skapirati, samo voljo moraš imeti. Ker je včasih kakšna stvar opisana na zelo zakompliciran način, na koncu pa ugotoviš, da je v resnici zelo enostavna.
-
FairyAngel napisal/-a:Ja, imamo srečo. Saj gre skapirati, samo voljo moraš imeti. Ker je včasih kakšna stvar opisana na zelo zakompliciran način, na koncu pa ugotoviš, da je v resnici zelo enostavna.
upam, da mi bo res šlo... če ne, pa te za kake inštrukcije prosim
-
FairyAngel - Kofetarica
Hihi, ja ... Samo upam, da me s temi izpiti ne bo povozil čas, ker se bolj slabo zraven spravljam.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz sem se učila samo po skripti, baje je dovolj (kar je potrdil tudi Klampfer), ampak iz skripte moraš vedet vse.
-
FairyAngel - Kofetarica
U kul, potem pa bom morda prihranila nekaj časa. allessya, kakšen pa je bil izpit?
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Kar nekaj, no. Saj pravim, skup je pobral najbolj bedne primere, kar jih je lahko našel, tako da sem se kar namučila, rezultat pa ne vem kakšen bo. Nimam ravno nekega velikega upanja na dobro oceno, če bi blo 6, bi bla najsrečnejši človek na svetu, ampak kaj veš. Glede na to, da mi je zmanjkovalo časa, sem na koncu že reševala vsake naloge po malo, tako da bi neke točke že morala napraskati skupaj, je pa res, da nimam vseh nalog popolnoma rešenih.
- Gost
Jaz na Klamferjeva predavanja ne hodim, ker nic ne odnesem od njih, na vajah pa sem redno... Ceprav na vajah je kul in kar gre, izpit pa bo po moje kr nekaj glede na stare izpite, ki sem jih gledala.. sami cudni in komplicirani primeri
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
MsN napisal/-a:Jaz na Klamferjeva predavanja ne hodim, ker nic ne odnesem od njih, na vajah pa sem redno... Ceprav na vajah je kul in kar gre, izpit pa bo po moje kr nekaj glede na stare izpite, ki sem jih gledala.. sami cudni in komplicirani primeri
Jaz sem se za UMZRD učila sam iz vaj ki nam jih je dal Bregant oz. so nekje na spletu. Tista knjiga Moč argumenta mi je zguba časa. Jaz bi si na vašem mestu pogledala primere starih izpitov ki so tudi na internetu pa si izpisala teoretična vprašanja (ki se ponavljajo), pol pa bi se naučila sam ta vprašanja (od teorije). Primerov iz vaj pa se tak ne morš na pamet naučit, ampak je važno da skapiarš. Pa saj bo šlo.
Aja, pa na predavanja tud jaz nisem hodla ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov