Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
jancy napisal/-a:tiasha napisal/-a:jancy napisal/-a:jaz sem se vpisala na slovenščino letos in ni omejitve! jupi!
superrrr ... boš vidla da je fajn ... če pa rabiš kako popmoč pa veš kje nas najdeš ...
se priporočam za kaki nasvet v bodoče!
Ni problema res ... kar koli boš rabla ti samo reči, vpraši ... Tut ko boš prišla na faks (septembra seveda ) in če se ne boš znašla ti z veseljem pomagam ... pa tut kar se zapiskou tiče ni problema ... bom vse spravla kokr jih mam ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ancica napisal/-a:Če si se vpisala na mariborsko - ne vem kako je tm, ampak na filofaksu - se strinjam s krfjolco!
Ouuu yeah ... me too ... Obstajajo seveda svetle in temne izjeme ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Hm.. zdej sm čist iz naftalina prvlekla tole temo... Pa vsen
jst bi šla studirat slovenščino.. Sam nimam pojma sploh - al nej grem enopredmetno, al dvopredmetno? (če bi šla dvopredmetno, bi vzela še španščino al pa kej tazga zraven)... Plis kakršnikol nasveti pa info so fuull dobrodošli) - tud glede omejitve pa tega..
jst bi šla studirat slovenščino.. Sam nimam pojma sploh - al nej grem enopredmetno, al dvopredmetno? (če bi šla dvopredmetno, bi vzela še španščino al pa kej tazga zraven)... Plis kakršnikol nasveti pa info so fuull dobrodošli) - tud glede omejitve pa tega..
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
No, jaz sem pa se ena bodoca slovenistka wannabe. Pravzaprav me zanima poleg slovenscine se bibliotekarstvo. Hvalabogu je se nekaj casa do pomembnih odlocitev.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Definitivno dvopredmetno ... res to se vam fulllllllllll bol splača ... prvič maš dve različne stvari, ker nikol ne veš če ti bo študij zares ušeč ... pa tut če iz dveh stvari diplomiraš maš več možnosti za službo, dvopredmetniki majo manj izpitov in tut ponavadi nimajo lih ta najbolj zajebanih za pogoje Drugač pa glede omejitev si lahko pogledata mal lanske omejitve oz. pač tiste iz prejšnjih let pa si približno zračunata kok bosta kej mele pik pol pa vidiš kaj in kako ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Končujem slovenščino na filofaksu, dvopredmetno. Tole pa, ko ste pisale, da imamo dvopredmetniki manj izpitov, mi ni lih najbolj logično...bi prej rekla, da obratno, jih imamo na drugi smeri še enkrat tolk..Ali se morda motim?
pa nikol več ne bi šla na filofaks, če pa že, pa enopredmetno.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Mimi_M napisal/-a:Končujem slovenščino na filofaksu, dvopredmetno. Tole pa, ko ste pisale, da imamo dvopredmetniki manj izpitov, mi ni lih najbolj logično...bi prej rekla, da obratno, jih imamo na drugi smeri še enkrat tolk..Ali se morda motim?
Hjaaa kokr jst vem imate ponavadi na slovenščini 3 pogoje za vpis v višji letnik in pri drugem predmetu tut 3... ampaaakkk te trije izpiti na slovenščini so v prvem letniku oz. za vpis v drugi letnik Bjelčevič (starejša slo knj), Hladnik (uvod v študij ...) in pa SKJ ... enopredmetni mamo pa poleg teh treh, od katerih sta dva totalno osnovna, še starocrkveno, slovansko, slovensko ... Ne vem sicer kaj imate pri drugem predmetu, sam definitivno mamo enopredmetni totalnooooooo bol zajebane izpite in še vsak prfoks te upraša a si enopredmetni al dvo ... ahaa če si enopredmetni pa nisi revček ... in se lahko mal večkrat učiš za izpite ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov