Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Punce jst upam, da se vam pridružim v Mb-ju na slovenščini
Me pa neki zanima ... ma mogoče kkšna podatke o tem, če ti priznajo izpite iz Ljubljane ... ker mam jst večino narjenih, samo 2 mi manjkata ...
Aja pa rabla bom eno turistično vodičko po Mb-ju ... ahahah, se katera javi??
Me pa neki zanima ... ma mogoče kkšna podatke o tem, če ti priznajo izpite iz Ljubljane ... ker mam jst večino narjenih, samo 2 mi manjkata ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
tiasha napisal/-a:Punce jst upam, da se vam pridružim v Mb-ju na slovenščini
Nekatere izpite ti verjetno priznajo, ene pa mamo mi na Pedagoški, ko jih vi nimate, tak da bi jih verjetno morala kaj poleg naredit. Najbolje da vprašaš v vašem referatu, ali pa tu na Pedagoški.
Za vodenje se pa priporočam. Pa še moja soimenjakinja si.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Hm ja ja to sm vidla v predmetniku, da vi mate neki predmetov, ki jih mi nimamo ja ... ampak pomoje tiste ko mamo iste ... hmm Morem se mal pozanimat v referatu ja ...
Drugač se pa čist priporočam ... ker jst pa Maribor ... joj zgubila bi se tko ...
Drugač se pa čist priporočam ... ker jst pa Maribor ... joj zgubila bi se tko ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
nekaj časa me ni blo s pupiko nama je obema ratalo(:jump:), tak da že veselo kofetkamo v 2.letniku
tiasha, če se sama (pred)lani nisem izgubila v lj, ki je neprimerno večja, pol verjamem, da se tut ni ne boš v mb sej se hitro navadiš. no, vsaj jaz nisem mela teh problemov, menda sem se še preveč navezala na lj in pol bla kriza, ko sem mogla it
kot je rekla že buffy-ann, nekaj izpitov se ti sigurno prizna, so pa neka odstopanja; ampak verjamem, da se bo dalo uredit.
drugače pa, če rabiš kaj, itak veš, kje nas najdeš
tiasha, če se sama (pred)lani nisem izgubila v lj, ki je neprimerno večja, pol verjamem, da se tut ni ne boš v mb sej se hitro navadiš. no, vsaj jaz nisem mela teh problemov, menda sem se še preveč navezala na lj in pol bla kriza, ko sem mogla it
kot je rekla že buffy-ann, nekaj izpitov se ti sigurno prizna, so pa neka odstopanja; ampak verjamem, da se bo dalo uredit.
drugače pa, če rabiš kaj, itak veš, kje nas najdeš
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Buffy-ann ... ubistvu sm zdej vpisala dvopredmetno, skupej s sociologijo ... ubistvu sploh še ne vem točno kako in kaj, ker ta tretji krog poteka do jutri potem pa bom dobila obvestilo domou ... Načeloma sm pa prvi letnik
Ohhh Motorola jst sm talent za te zadeve, tko da ... se ne bi preveč hvalila s tem Še z vlakom bo pomoje problem ... tko da če vas bom rabla bom res kr težila ... haha
Ohhh Motorola jst sm talent za te zadeve, tko da ... se ne bi preveč hvalila s tem Še z vlakom bo pomoje problem ... tko da če vas bom rabla bom res kr težila ... haha
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
buffy-ann - Kofetarica
Ah, pa saj se boš znašla. A tak, no saj sociologija je tud baje kr fajn, ene ki imajo to kombinacijo, pavijo d aje bolj zanimivo kot pri slovenščini. No, saj boš vidla. Upam da se ti bo čimveč izpitov priznalo - btw, za drugi letnik rabiš sam dva pogoja, če si dvopredmetna. Pa poročaj, kak boš zrihtala.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tiste, ki študirate slovenščino na PeF v MB - kako ste zadovoljne? Jaz sem po novem na dvopredmetnem programu slovenščina-pedagogika (včeraj sem se vpisala), pa me res zanima kako je.
- Gost
allessya napisal/-a:Tiste, ki študirate slovenščino na PeF v MB - kako ste zadovoljne? Jaz sem po novem na dvopredmetnem programu slovenščina-pedagogika (včeraj sem se vpisala), pa me res zanima kako je.
Jaz sem se sveza in po dveh tednih predavanj lahko recem, da je fajn, ampak mi je na sociologiji bolj zanimivo kot na slovenscini- tam je vse v takem mirnem slavisticnem duhu, tudi predavatelji temu primerno predavajo tako da... bo bolj zanimivo, ko stece zares
-
buffy-ann - Kofetarica
Allessya, jaz tudi študiram dvopredmetno slovenščino, 2. letnik. Meni je fajn, zanimivo, ful sem zadovoljna. Je pa res da je slovenščina taka stvar ko te mora vsaj malo zanimat, veselit, ker drugače je brezveze to študirat.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
allessya - Kofetarica
Brez skrbi, da me veseli, kar tako se za ta študij ne bi odločila. Slovenščino sem se še najraje učila - že od osnovne šole dalje. Sicer pa - je težko? (mislim predvsem na kompliciranje profesorjev - predmeti sami po sebi niso nikjer nevemkako težki).
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz mam tud slovenscina in pedagogika in sicer 1. letnik v Mb pa mi je zaenkrat fajn. Sicer smo s slov zaceli sele ta tedn, ker so meli neke literarne dneve al kaj jaz vem kaj... Pri pedagogiki so mi itak vse predavateljice vredu pri slovenscini pa je Jožica Čeh ubitacna.. Ze zgleda tak.. Pa ful jo sinfajo...
-
allessya - Kofetarica
^To si vpisana redno, ane? Jaz sem namreč izredno, predavanja se začnejo proti koncu oktobra, tako da še ne vem nič in ne poznam nikogar, baje pa mamo izredni tudi nekatere druge predavatelje, ki jih redni nimajo. No, saj bomo videli (so rekli slepi). Učit se pa treba povsod.
-
buffy-ann - Kofetarica
_Petra_ napisal/-a:Jaz mam tud slovenscina in pedagogika in sicer 1. letnik v Mb pa mi je zaenkrat fajn. Sicer smo s slov zaceli sele ta tedn, ker so meli neke literarne dneve al kaj jaz vem kaj... Pri pedagogiki so mi itak vse predavateljice vredu pri slovenscini pa je Jožica Čeh ubitacna.. Ze zgleda tak.. Pa ful jo sinfajo...
Jožica Čeh je zame najboljša predavateljica na našem faksu. Pusti to kak zgleda ... to pa res nima veze. Največ nauči, super razlaga, je pa stroga, ampak fer. Šimfajo jo tisti, ki pač nimajo sreče z njo. Meni je res kul, ampak moraš res delat pri njej, ne pa zabušavat.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov