Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
alina85 napisal/-a:A imaš tisti seznam vprašanj, ki so ponavadi na izpitu?
Kateri letnik pa si?
imam tista vprašanja in se učim samo po odgovorih na vprašanja Sem do sedaj šla samo enkrat skripto skozi. Upam, da bo tudi meni uspelo v prvo narediti Ena kolegica se je učila samo po skripti in je dobila 9.
Sem pa 3. letnik, izredno vpisana.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Saj ne morem verjet, tud jaz grem 20. na Kramarja. Sicer jaz studiram poleg slovenscine se pedagogiko in imam malo drugace, kot ve, ampak mislim, da je skripta cisto dovolj. Pri nas so se tisti, ki so sli, vecinoma ucili iz odgovorov na vprasanja, pa so vsi menda nardili.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
^^ Literaturo pove vsak profesor za svoj predmet na uvodnih predavanjih ... Za kateri predmet pa te zanima literatura?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ja, kako je blo? Pa kakšna so bila vprašanja?
Jaz grem 17. na didaktiko...
Jaz grem 17. na didaktiko...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem bla na Didaktiki. Nardila sem, ucila sem se en cel dan. To je eno samo nakladanje. Na eno vprasanje napises celo stran dolg odgovor in vkljucis malo strokovnih besed pa se mi zdi da ni neke panike. Itak je vse eno in isto sranje. Ucila sem se po odgovorih na vprasanja, ki se zmeraj pojavljajo na izpitih, okrog 40 jih je. Ce jih kdo potrebuje mu jih lahko posljem na mail. Je pa veliko mojih sosolk slo do Kramarja in se z njim dogovorilo za ustni izpit pa je bla najnizja ocena 8. Se mi zdi, da se on samo dela zajebanega.
Na zacetku, ko razdeli liste, rece da imamo 10 min in ce ne znate se lahko vstanete in vas odjavi. Jaz studiram pedagogiko in je imel za nas za vsakega drugacna vprasanja menda, ker nas je blo tak malo.
Imela sem pa:
1. učno-ciljna usmerjenost izobraževalnega procesa
2. kakšne so učiteljeve možnosti pri metodičnih odločitvah
3. načrtovanje in priprava, vrste
4. razloži načelo aktivnosti
Baje se dosti pojavlja artikulacija didakticne enote in diferenciacija.
Na zacetku, ko razdeli liste, rece da imamo 10 min in ce ne znate se lahko vstanete in vas odjavi. Jaz studiram pedagogiko in je imel za nas za vsakega drugacna vprasanja menda, ker nas je blo tak malo.
Imela sem pa:
1. učno-ciljna usmerjenost izobraževalnega procesa
2. kakšne so učiteljeve možnosti pri metodičnih odločitvah
3. načrtovanje in priprava, vrste
4. razloži načelo aktivnosti
Baje se dosti pojavlja artikulacija didakticne enote in diferenciacija.
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
Tudi jaz sem naredila didaktiko.... joj, da sem vesela
Moja vprašanja:
- objektivni dejavniki (nekaj v zvezi z njimi)
- načelo aktivnosti
- mikroartikulacija
- procesnost ciljev
To so bila moja vprašanja. Je pa res eno veliko nakladanje. Obračaš stavke na vse mogoče načine, dosti moraš samo napisati...
Moja vprašanja:
- načelo aktivnosti
- mikroartikulacija
- procesnost ciljev
To so bila moja vprašanja. Je pa res eno veliko nakladanje. Obračaš stavke na vse mogoče načine, dosti moraš samo napisati...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz se tudi učim (no, bolj konkretno se bom nekaj dni pred izpitom, ker zdaj je preveč vsega drugega ) iz tistih vprašanj, pa upam, da bo šlo. Ne rabim desetke, za kako sedmico pa bi že rada spravila skupaj.
Če se vedno pojavljajo ta vprašanja, pol verjetno ni tak problem...
Če se vedno pojavljajo ta vprašanja, pol verjetno ni tak problem...
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
Janja84 napisal/-a:Tudi jaz sem naredila didaktiko.... joj, da sem vesela
Moja vprašanja:
- načelo aktivnosti
- mikroartikulacija
- procesnost ciljev
imela sem enaka vprašanja, ful dober filing, komaj čakala rezultate ... and guess what ... ruknila na celi črti. meni ni nič jasno grem še 17., upam, da bo zadnjič
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov