Študij: slovenščina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Unuk? Prestrasil? Men pa se ni zdelo tak. Jaz sem slisala, da on na zacetku ful strasi, da je strog pa kak jih ful malo nardi pa tak, da v resnici pa je cisto "navaden" prijazen clovecek Valda, da se mora malo strogega delat, ceprav se je tud ful hecal.. Vrjamem pa da je tezko nardit izpit pa ne zarad njega, ampak zarad obseznosti snovi. Ce sta si kaj pogledali one teme ko nam je dal tist list..
- Gost
_Petra_ napisal/-a:Unuk? Prestrasil? Men pa se ni zdelo tak. Jaz sem slisala, da on na zacetku ful strasi, da je strog pa kak jih ful malo nardi pa tak, da v resnici pa je cisto "navaden" prijazen clovecek Valda, da se mora malo strogega delat, ceprav se je tud ful hecal.. Vrjamem pa da je tezko nardit izpit pa ne zarad njega, ampak zarad obseznosti snovi. Ce sta si kaj pogledali one teme ko nam je dal tist list..
Ze, da se je hecal, ampak taki so najbolj nevarni, ko v isti sapi 'strasi', obenem pa se sladko smeji
Meni je bolj antipaticen kot kaj, ampak ok... Upam samo, da ne bo na predanjih tako hitel skozi snov kot je v cetrtek zdrdral literaturo ipd.
To, da se je treba ucit pa mi je vec kot kristalno jasno... Moti me samo tak nastop cloveka pa se zmotil se je vceraj in sem prisla eno uro prehitro... Lahko bi povedal, da tista Jezikovna sola ni obvezna, glede na to, da nas je bilo glih 10
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ok, včeraj sem pisala prvi izpit. Metodologijo! Vse, kar lahko rečem ---->:eek: Manjkalo mi je enih dodatnih 15, 20 minut! Na izpit sem šla z odličnim občutkom, pol pa sem kar reševala vse povprek, ker me je panika pograbila, ko sem videla koliko časa gre za eno nalogo. Saj v bistvu ne gre za težek izpit, večji bavbav je čas, ki ga imaš na razpolago.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
_Petra_ napisal/-a:Ja, jaz tud nisem sla vceraj Pa se doloco me je ob 14h. Ja ziher:) Kaj se je ze kdo javo s kakimi zapiski?
Zaenkrat se še nihče ni javil. Še čakamo ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
buffy-ann - Kofetarica
allessya napisal/-a:Ok, včeraj sem pisala prvi izpit. Metodologijo! Vse, kar lahko rečem ---->:eek: Manjkalo mi je enih dodatnih 15, 20 minut! Na izpit sem šla z odličnim občutkom, pol pa sem kar reševala vse povprek, ker me je panika pograbila, ko sem videla koliko časa gre za eno nalogo. Saj v bistvu ne gre za težek izpit, večji bavbav je čas, ki ga imaš na razpolago.
Mislim da morš predvsem srečo met da narediš. Jaz sem bla 100% da bom padla, ok, mogoče v najslabšem primeu 6. Ker mi ni šlo, sploh nisem nič kapirala, kakorkoli, na koncu sem osem dobla. Nič jasno, od kod. So pa drugač kr slabe ocene ... Kaj ti si prvi letnik?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
allessya - Kofetarica
MsN napisal/-a:Kako metodologijo? To imate enopredmetni?
Ne. To mamo vsi. Uvod v metodologijo znanstveno raziskovalnega dela.
buffy-ann napisal/-a:Kaj ti si prvi letnik?
Ja. To mi je bil prvi izpit na tej fakulteti.
-
buffy-ann - Kofetarica
allessya napisal/-a:buffy-ann napisal/-a:Kaj ti si prvi letnik?
Ja. To mi je bil prvi izpit na tej fakulteti.
Pa ste že lahko šli na izpit? No ker mi smo mogli do konc semestra na vaje hodit, ok parkrat si lahko vmes manjkal ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
allessya - Kofetarica
To je bil izredni rok. Vpisana sem namreč izredno. Imeli smo 2x po 4 ure predavanj, pa 2x po 4 ure vaj, včeraj pa izpit. Sicer mam občutek, da bo to ful slabo izpadlo, ker kolikor smo se pred izpitom pogovarjali, so večinoma vsi tarnali, da jim ni ravno vse jasno, pa tudi izpit je bil, glede na ostale primerke nalog, ki sem jih delala doma, kar precej zahteven. Že take stavke/odlomke je ven potegnil, da te mine. Da rabiš 10 minut, da sploh ugotoviš kaj hoče povedati in na kaj moraš v bistvu odgovoriti.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Uf, Unuk je tak tak... men je šel na živce, pa čeprav smo ga imeli samo 2 meseca! Svojo seminarsko sem že posodlila naprej, lahko pa vprašam kakšno sošolko... tega v računalniški obliki verjetno neboš dobila, ker je znakce treba ročno pisat nad črke... tako da... uči se iz njegove knjige OSNOVE SOCIOLINGVISTIKE! Če te še kej zanima, sam vprašej
My dreams are my reality...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
allessya napisal/-a:Ok, včeraj sem pisala prvi izpit. Metodologijo! Vse, kar lahko rečem ---->:eek: Manjkalo mi je enih dodatnih 15, 20 minut! Na izpit sem šla z odličnim občutkom, pol pa sem kar reševala vse povprek, ker me je panika pograbila, ko sem videla koliko časa gre za eno nalogo. Saj v bistvu ne gre za težek izpit, večji bavbav je čas, ki ga imaš na razpolago.
s kot si se pa učila? ker js lani tega izpita nisem naredla... letos pa se mi zdi, da sem že vse pozabila maš ti kakšno posebno literaturo?
My dreams are my reality...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Punce, ki pišete za UMZRD ... A vas ima tudi Klampfer predavanja?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov