Študij: Slovenistika
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Heej!
Upam, da še ne obstaja kakšna podobna tema, vsaj jaz je nisem zasledila:)
Mal me zanima vaše mnenje o študiju, fax-u in nasploh vse kar je zanimivega pri študiju slovenskega jezika in književnosti:)
No vsi študentje/ke zberimo see
Upam, da še ne obstaja kakšna podobna tema, vsaj jaz je nisem zasledila:)
Mal me zanima vaše mnenje o študiju, fax-u in nasploh vse kar je zanimivega pri študiju slovenskega jezika in književnosti:)
No vsi študentje/ke zberimo see
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 70&start=0
Verjetno ti bo tole prav prišlo.
Kam pa greš drugač študirat slovenistiko?
Verjetno ti bo tole prav prišlo.
Kam pa greš drugač študirat slovenistiko?
-
*pikapoka* - Debatorica
Hvala ti. Sem iskala to temo pa sej jo zgleda zgrešila .
Študiram pa v Ljubljani, sam mam še zdle kr neki izpitov tko da bom šla pomoje v bolonjca, ne preostane drugega:(.Kaj pa ti??
Študiram pa v Ljubljani, sam mam še zdle kr neki izpitov tko da bom šla pomoje v bolonjca, ne preostane drugega:(.Kaj pa ti??
-
*pikapoka* - Debatorica
hehe:).ja zakooon . sej se kr pripravi, da je treba veliko delat in tut sproti:).sploh pa zdej v bolonjcu:)
- Fatal.Spring
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2009
Jst grem tud oktobra na enopredmetno slovenistiko...kere izbirne ste ali boste vzel?
-
*pikapoka* - Debatorica
Men je zelo všeč ruski realizem;).sam bomo vidl, če bom sploh šla v bolonjca.sam kukr so utrgan na tem našem faxu jih bo letos nardil največ 10.do zdej so nardile 3:(
- Fatal.Spring
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2009
Joj ne me strašit, že tko mam filling da je čist preveč predmetov in da bo preveč vsega, pa nič prostega časa
-
*pikapoka* - Debatorica
Sej te nočem strašit, sam nam so vsi govoril kakšen fajni fax smo si zbral in šele potem ko smo se vpisal in že bli sprejeti smo zvedl, da sploh ni vse tako rožnato. No lahko pa da ti bo všeč, je tut par takšnih, ampak vedno manj, ker je odnos res na psu. Tko da punci, če hočta nardit prvi letnik se začtnica učit takoj ko se bo to dalo, pri naši generaciji nas je bilo zelo veliko takšnih, ki smo se začeli učit aprila. Izpiti so bili junija in nismo nardila NIČ, ker fax zahteva res ZELO veliko branja in "študiranja" literature, ki jo posamezni profesor predpiše!!
Tko da od 60, ki se nas je vpisal nas je zdle še mogoče 10 resnih in res vas nočem strašit, ampak se je treba uzet v roke in popolnoma spremenit učne navade iz gimnazije in zares začet študirat in se poglabljat v knjige!
Tko da od 60, ki se nas je vpisal nas je zdle še mogoče 10 resnih in res vas nočem strašit, ampak se je treba uzet v roke in popolnoma spremenit učne navade iz gimnazije in zares začet študirat in se poglabljat v knjige!
-
^cherry^ - Debatorica
Sej js vem približno kakšno je stanje, glede na to, da je mamina sestrična pred kratkim diplomirala iz slovenistike v Lj. Js sm eno leto že tko zajebala na enem drugem faksu tko da mi niti ne preostane, da se maksimalno potrudim. Upam da bo šlo.
-
*pikapoka* - Debatorica
lej sej itak je tko, da ko si enkrat v tem "fax" ritmu pol gre. Zdej pa eni to prej osvijijo drugi pač kasneje. Prej ko osvojiš način in dobiš tist občutek kok se je treba učit bolje je. Čeprou bo pomoje bolonjc narianta boljša kot pa star sistem, vsaj v težavnosti, saj se bo vse delalo sproti.
In kater fax si bla prej, če smem prašat;)
In kater fax si bla prej, če smem prašat;)
-
^cherry^ - Debatorica
Bla sm na FHŠ v Kp, tus sm šla slovenistiko. Sam sm bla full razočarana nad programom, sploh nism mela občutka da študiram kar študiram, ampak da študiram neko mešanco vsega. Pa seveda je blo vse skp bolj tko tko. Težko res ne bi blo treba nardit tega faksa, ampak sm nehala hodit po 3 mesecih, ker se mi je zdelo brezveze.
-
*pikapoka* - Debatorica
Ja sej v Ljubjani je bil tut prvi letnik bolj slovanščina kot pa slovenščina. Treba je narest en kup kr enih slovanskih predmetov, ki po mojem mnenju sploh niso potrebni za slovenistka(Hrvaščina, Poljščina, Ruščina, Slovansko jezikoslovje, Stara cerkvena slovanščina, ...) in je letos program v bolonjcu res bolj SLOVENISTIČEN in ima res predmete ob katerih dobiš občutek, da študiraš slovenščino
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov