Študij računalništva in informatike

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 21. Apr. 2010 13:23

Obujam temo.

A se je kdo vpisal na FRI VSŠ program v Lj v šolskem letu od 2007 dalje ter ima za prodat zapiske?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Apr. 2010 13:52

kepka napisal/-a:sluzbo dobis ce se znajdes.
To je pa novica zame.

Teh sluzb ni na zaposlitvenih portalih, niti ni oglasov v Delu (no obcasno je kaj). Tako da sem jaz poslal prosnjo na 8 raznih racunalniskih firm, od katerih so samo 4 na svoji spletni strani trdile, da zaposlujejo, vendar brez konkretnih podatkov-oglasa. Dobil sem vabilo na razgovor od 5 firm. Na 4 od teh sem sel, in sem dobil 3 koncne ponudbe. Pa v tej firmi k sm zdej iscejo se vec folka.

Ubistvu so blazno veseli ce dobijo enga s VII stopnjo izobrazbe, ker slovenske firme so polne nekih samoukov s V. stopnjo izobrazbe. VI jih ima ze manjsina. Fora je seveda v tem, da drzavne institucije (najvecji narocniki v tej drzavi) pogosto zahtevajo, da ima vsaj polovica inzenirjev na njihovih projektih vsaj VI. stopnjo (drugace sploh niso inzenirji), kar slovenske programerske hise tezko spraskajo skupaj.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Apr. 2010 13:58

SETA II napisal/-a:in po drugi strani, da so zaposlil kar nekaj genijev-samoukov
Kar tako naprej. Ko bom cez 10 let imel svetovanje s.p. bom imel polno posla z godzilami od projektov, ki jih poserjejo "geniji" po raznih slovenskih firmah.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov