Študij: Psihologija, klinična psihologija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonboniera »

mene pa zanima če bo letos možn upis izredno? pa če se splača?
kok izpitov morš narest d si sprejet u drug letnk redno?

v prumu letniku redno moraš narest 16 izpitov, kar je ogromno...

eni pravijo da je zelo zahteven faks, eni pa da ni...?
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

..
Zadnjič spremenil Devilish, dne 24. Mar. 2009 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Devilish napisal/-a:Kaj pa socialno delo?Je tud težek študij in veliko točk za vpis??

o bože.. :roll:
Kaj za vraga ma socialno delo veze s psihologijo?? Koliko točk je potrebnih se pa čisto enostavno najde, stric google najde vse, samo sam se moreš malo potudit.. je pa lažje uprašat tu, pa naj drugi iščejo namesto tebe a?
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Mene psihologija zelo zanima, ali mi lahko napišete študentke psihologije, katere knjige uporabljate na predavanjih. Rada bi se kaj naučila, ne rabim diplome, ker nimam nobene želčje to potem delat, ampak bi rada znala.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

^^Povej bolj natančno, kaj te zanima. Če te kar vse po malem, je najboljše, da vzameš eno splošno knjigo, recimo učbenik za srednjo šolo ali kaj podobnega. Drugače pa povej, katero področje, pa ti lahko kaj priporočam.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

zanima me vse, kar se nauči na psihologiji. Brez problema se sproti učim, kot da bi bila redna študentka psihologije, samo pač brez izpitov in diplome... Od osnov pa do konca...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

Kot je že Ashlee rekla: Začni s srednješolskim učbenikom. Ko boš tisto razumela, pa predlagam, da najdeš naše učne načrte posameznih predmetov in bereš predpisano literaturo. Moje mnenje je, da se ne ukvajaj z vsemi predmeti, ker eni res niso smiselni. Vsaj po mojem mnenju. Mi je žal, da sem se par predmetov sploh tok učila, k so čist neuporabni :?
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Mene pa zanima kakšni so pogoji, če se vpišeš v prvi letnik izredno, da greš potem v drugi letnik redno?
Neka bivša sodelavka, ki študira sociologijo in geografijo na Filofaxu mi je rekla, da večina folka na Filofaxu potem uspe pridt na redno, ker je bolj tak faks pač, da jim je vseeno. A ma kdo kakšne izkušnje?
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

To verjetno bolj spada v to temo, saj študentke psiholgije bolj vedo kako in kaj

Zanima me, če ima mogoče kdo kakšen primer seminarske naloge pri psihologiji, na temo JigSaw II ???
nora plesalka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nora plesalka »

zivjo...

tut jst mam par vprasanj..

sm dijakinja 4. letnika in mi je najvecja zelja vpisat se na studij psihologije...to zeljo mam ze zadnja 3 leta, ampak se intenzivno ukvarjam se s plesom. velik manjkam v soli in ocene so temu primerne...obstaja ogromna moznost, da se ne bom mogla redno vpisat (ker ne bom mela dovolj tock, sploh glede na lansko, najvisjo, omejitev) tko da mam par vprasanj glede izrednega studija in tko naprej...

zanima me (tko kt je ena deklina ze prej vprasala) kaksni so pogoji, da se po izredne studiju v prvem letniku prepises na rednega v drugem. moras imeti narejene vse izpite? kaksno mora biti povprecje (oz. a je to sploh pomembno)? ... karkoli...

zanima me tudi, ce je mozno, da ob studiju psihologije se nekaj intenzivno pocnes (kjot jaz plesem)...moji treningi so ponavadi dopoldne in pozno zvecer, za treninge zvem zadnji trenutek, nastopi trajajo po cel dan, nekatere turneje pa tudi po kaksen teden ali se vec naenkrat. je ob vsem tem se mogoce normalno studirati, delati seminarske? kako je kaj z odsotnostjo? se da kaj zmenit, ce si pac "ful orto" sportnik?

uapm ,da vam nisem dala prevec dela...

hvala ze vnaprej :)
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

...
Zadnjič spremenil saska1, dne 18. Nov. 2010 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

zakaj pa samo hodiš na predavanja? da vidiš kako je in se drugo leto vpišeš? :)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

na kateri fakulteti pa se da študirat psihologijo?

nekak tudi mene zadne cajte privlači študij psihologije :oops:
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

na filofaksu :wink:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Če bi mela lepe ocene in nrdila maturo ful doro, bi šla na medicino in pole naprej na psihiatrijo.. Samo me tudi psihologija ful zanima.. Sm pa slišala da je ful težk študij in na koncu pristaneš (v najslabšem primeru) ku psiholog na kaki OŠ al SŠ.. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Odgovori