*mala* napisal/-a:Eni ste pa res optimistični s temi 3. roki zadnje dni
Eni ste pa res zajedljivi.

Latika napisal/-a:*mala* napisal/-a:Eni ste pa res optimistični s temi 3. roki zadnje dni
Eni ste pa res zajedljivi.Njah, pač nismo vsi poučeni o vseh fakultetah, kjer so višje omejitve, zato pa sem tudi vprašala. Drugače pa hvala za info, bi šlo tudi brez nesramnega tona v zadnjem stavku.
Mahagonij napisal/-a:Ti pa res moras met zlato guzico, da te je to zmotilo.Latika napisal/-a: Drugače pa hvala za info, bi šlo tudi brez nesramnega tona v zadnjem stavku.
princess of the night napisal/-a:js delam letos maturitetni tečaj.. k mam neverjetno željo po študiranju psihologije.. en/a je napisal/a da ni vredno plačat za izredni študij.. js se s tem ne strinjam.. sicer je res d mi ne blo treba plačat če bi bla pridna u sredni šoli (najbrž).. sam js gledam to drgač.. je edino kar si želim študirat, počet u življenju in mi nobena ovira ne bo tok velka d je ne bi premagala.. če ne bom sprejeta letos (in najbrž ne bom=), se bom vpisala izredno.. in že komi čakam.. glih dovolj časa da si naberem sama dnar, kar bo pomojem mnenju še dodatna motivacija za uspešno šolanje.. motavacije nkol dovolj
lep pozdrav