Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
enaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Šla sem v 4. letniku. Iz študijskega stališča sem si ful zvišala povprečje z predmeti ki sem jih naredila tam, in ful lažje jih je bilo narediti . Iz družabnega vidika je pa to itak ful noro, ker spoznaš ljudi iz cele Evrope in tud celega sveta, ful si razširiš obzorje, se naučiš jezika... Predvsem to druženje s tujimi študenti je ful neprecenljivo, ker spoznaš res toolk zanimivih ljudi.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
enaa napisal/-a:Šla sem v 4. letniku. Iz študijskega stališča sem si ful zvišala povprečje z predmeti ki sem jih naredila tam, in ful lažje jih je bilo narediti
Sj v četrtm letniku so tut pr ns baje čist đabe izpit, sej folk same 10ke domov nosi
-
*chiky* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: in his arms=]
Vsi, ki se bojite tistih, ki vam grozijo, kak je zaj*, vam lahk povem tkole: Iz zanesljivih virov vem, da se da faks zlo dobro nardit, zraven pa še zmeri feštat, pod pogojem, da hodiš na predavanja (to so ČIST vsi rekli, da največ prinese na koncu), pa da si za sproti vzameš čas, da nisi skos kampanjc (to bo meni malo problem). Vse je v organizaciji, tko so rekli čist vsi, ki so uspešni na faksu, nekateri so ga pa tud končali, pa jih dobro poznam in vem, kakšni so pa kako živijo, lahko rečem samo, da niso skos za knjigami, da majo nekaj od življenja. Jst se ne bojim preveč. Vse se more, če se hoče.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
*chiky* napisal/-a:Vsi, ki se bojite tistih, ki vam grozijo, kak je zaj*, vam lahk povem tkole: Iz zanesljivih virov vem, da se da faks zlo dobro nardit, zraven pa še zmeri feštat, pod pogojem, da hodiš na predavanja (to so ČIST vsi rekli, da največ prinese na koncu), pa da si za sproti vzameš čas, da nisi skos kampanjc (to bo meni malo problem). Vse je v organizaciji, tko so rekli čist vsi, ki so uspešni na faksu, nekateri so ga pa tud končali, pa jih dobro poznam in vem, kakšni so pa kako živijo, lahko rečem samo, da niso skos za knjigami, da majo nekaj od življenja. Jst se ne bojim preveč. Vse se more, če se hoče.
Jst sm hodila v prvem letniku sam pol leta na dve predavanji (rim in ekonomija) - ostalo sm prespala, pa bla na kavicah, ker se mi je zdel brezveze..v drugem sm hodila pa sam na vaje za kazensko, ker mam pač ful pridne kolegice..hodm vn ceu let, bluzim na polno kadar ni izpitov, se zelo kampanjsko učim - pred sredino aprila me knjige ne vidjo (razn tiste 2 tedna k se prpravlam na januarski izpit), pa mi gre kr dobr - mislm sej kokr komu paše, ampak zame velja - namest da hodš na predavanja uživaš + kampanjsko učenje
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst sem pa zaenkrat še 1.letnik in se mi zdi da se še kr učim, na koncu pa znam bolj malo oz. površno. A bi se mogla res tolk poglobit v vse? Se mi zdi, da se mi svet poruši, ko vidim rezultat od kakšnega neuspelega izpita Ker faks mi je res pomemben, nasploh izobrazba. Ni lahko...
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Js sm dons nardila men osebno najbol bedn predmet in sm čist hepi
Men se zdi da se morš kr poglobit v to kar se učiš, ni dost da sam razumeš za kaj se gre, morš tut znat na prav način pol to v izpitu napisat. Js sm se tut na začetku tk učila da sm sam brala pa tk, pa tut ni blo nobenih fajnih rezultatov. Morš se res usest za knjige pa delat.
Drgač pa je kr dost časa pa truda treba vložit v fax. Sam itak pa se ne morš 12ur na dan učit brez odmora. Morš it mal na kako kavo vmes, kak večer v vikendu tut mal ven, če ne te lahk res zmeša zravn. Js osebno sicer nism neki velik žurala od marca naprej, moj sošolc pa je šel še na rock otočec(ki je sred izpitov), pa ma vseen vse izpite narejene in to s samimi 9kami.
Brezveze je sedet za knjigo cel bogi pa kr neki brat ceu dan. Bolš da delaš 4 ure na dan, pa tist intenzivno in tk, da neki odneseš od učenja.
Men se zdi da se morš kr poglobit v to kar se učiš, ni dost da sam razumeš za kaj se gre, morš tut znat na prav način pol to v izpitu napisat. Js sm se tut na začetku tk učila da sm sam brala pa tk, pa tut ni blo nobenih fajnih rezultatov. Morš se res usest za knjige pa delat.
Drgač pa je kr dost časa pa truda treba vložit v fax. Sam itak pa se ne morš 12ur na dan učit brez odmora. Morš it mal na kako kavo vmes, kak večer v vikendu tut mal ven, če ne te lahk res zmeša zravn. Js osebno sicer nism neki velik žurala od marca naprej, moj sošolc pa je šel še na rock otočec(ki je sred izpitov), pa ma vseen vse izpite narejene in to s samimi 9kami.
Brezveze je sedet za knjigo cel bogi pa kr neki brat ceu dan. Bolš da delaš 4 ure na dan, pa tist intenzivno in tk, da neki odneseš od učenja.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Čaw! Spet jst
Zanima me, če je katera že ponavljala letnik in če je to ful hudo. A če ponavljaš si sploh še lahko gradiš upanje? Ker jst bom končala pravo- zlepa al zgrda!
Zanima me, če je katera že ponavljala letnik in če je to ful hudo. A če ponavljaš si sploh še lahko gradiš upanje? Ker jst bom končala pravo- zlepa al zgrda!
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
sploh ni teško če vrjameš vase...seveda je pa za to treba vložit neki dela..ampak pomembna je motivacija..ne obupat...vse se da če se hoče(Sam vrjet je treba v to)
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
heh, zakaj da bi blo težko ponavljat letnik?lepo na izi nrdiš kar ti je ostal v naslednjem letu in pol delaš naprej... kdo pa je reku da je treba faks narest v 4ih letih?men se zdi da pr 23ih letih itak še ne bi bla dovolj zrela za službo ...bi rada še preveč stvari umes nrdila, tko da lovefrance....mislm da se brezveze sekiraš škoda živcev...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov