Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
aha aha sklepam, da tui tudi? torej sva sosolki?
Why be an angel when I can play god?!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ mene ful firbec matra če hodimo vsak dan druga mimo druge
Houd de wereld tegen
-
hehe...se ena
bi se pa lahko ze enkrat predstavile druga drugi saj mogoce se pa se celo kaj menimo na faxu
bi se pa lahko ze enkrat predstavile druga drugi saj mogoce se pa se celo kaj menimo na faxu
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jaz sem sicer 3. ... najpogosteje sem pa ob avtomatu poleg enke (ja, sem kavoholik )
Houd de wereld tegen
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Jaz tudi pridem drugo leto študirat v mb na pravo:) upam no:) vem da je to moj glavni cilj že dolgo časa...Mb pa zato, ker je mesto mb boljše...v smislu drugačnih ljudi.... dobila sm občutek da so bolj povezani med sabo....
sm pa tudi slišala variante da je kao lj pf težja.... primer ko je kaki reko: ja kolegica je 2krat probala naredit 1.letnik v lj pa se je učila pa ni šlo potem je šla v MB in naredila.... in take....
ampak ne more bit razlike take...ker izobrazba je pač ista na koncu
sm pa tudi slišala variante da je kao lj pf težja.... primer ko je kaki reko: ja kolegica je 2krat probala naredit 1.letnik v lj pa se je učila pa ni šlo potem je šla v MB in naredila.... in take....
ampak ne more bit razlike take...ker izobrazba je pač ista na koncu
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
sem redna ja..pa tudi vip obiskujem torej ti tudi ka si naredla informatiko?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Seveda Sem ti odpisala na ZS
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
jst letos ponavljam 1. letnik pf lj, ampak zaradi moje krivde, ker res nisem skor nč delala..mi je pa na faksu ful všeč in to je res stvar, ki mje zanima...in ni res, da je rim nemogoče nardit, pa da majo knjige 1000 strani..čisto odvisno je od predmeta..knjiga za pravno zgodovino ma npr. samo 170 strani+vaje, ki pa niso življenskega pomena ok, obstajajo izjeme, kot je npr. štiblarjeva ekonomska analiza... ampak nasplošno pa ni tko hudo, kt pravjo...velik treba delat, je pa tut čas za sproščanje in žuranje...
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ojoj tale Štiblarjeva ekonomska politika je bla res . Vsaj meni, ki sem čisti antiekonomist. Me zanima kako bi bilo če bi isti predmet predaval Simoneti - men osebno najboljši predavatelj na faksu! Vse razloži tako na simpl da ti je prec jasno, se čist ekonomista počutš! Poleg tega pa še tako človeški da na tako "nedotakljivem" faksu kot je pravni pusti izpit naredit s kolokviji!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
mene pravo že od nekdaj zanima. če bom uspela, grem jutr na informativca pogledat. sicer mam še 2 leti časa, sam vseen.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
mene pravo tut nekak veseli (če bom pršla gor, sam vrjetn bl ne kot ja).. in me zanima, če se sploh počutš kot študent a se morš skos sam učit učit in piflat..sploh vn nč hod, skos bit 'zic ledr' in za knigami? aja pa ne morm vrjetn da je tko mejhna omejitev glede na druge faxe plus to da je dost zajeban ane
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov