Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
ložica napisal/-a:allessya kje si pa zdj če ni skrivnost ?
Na pedagoški, smer slovenščina-pedagogika in mi je veliko bolj všeč.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
ložica napisal/-a:uršy napisal/-a:Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje
a si kdaj ponaulala..al vse sprot končala?k js sm ful tak člouk k se zadn hip uči..sam tle ne bo šlo tko..mi je čist jasn..pa sej js si tut delo v odv. pisarni predstavljam čist supr..sam vseen tale predavanja mi niso najbl zanimiva..kukr kej spet sam vseen..
Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
uršy napisal/-a:Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje
Lahko tud mene priporočiš v odvetniški pisarni?
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
uršy napisal/-a:Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš
Faca!!!
Jst bom tud tok pridna letos!!!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*Sparks* napisal/-a:uršy napisal/-a:Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš
Faca!!!
Jest tut Dons začnem, ubistvu kr zdele, nevem zakaj tle na forumu visim ...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
densy napisal/-a:*Sparks* napisal/-a:uršy napisal/-a:Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš
Faca!!!
Jest tut Dons začnem, ubistvu kr zdele, nevem zakaj tle na forumu visim ...
Začneš žurat al se učit?
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
*Sparks* napisal/-a:uršy napisal/-a:Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš
Faca!!!
Caki Sparks a niti ti tut stevardesa?! ful dobr ce ti sfolga use delat pa nardit!
Zivljenje je piskotek!
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Imam eno vprašanje in sicer:
Vpišeš se v 1 letnik pravne fakultete v tem letu ne narediš niti pogoja za pogojni vpis v 2 letnik to se pravi padeš!
je to res da na vaši fakulteti tistim študentem,ki se potem ponovno upišejo,da ponavljajo 1 letnik NE DAJO STATUS ŠTUDENTA oz. ALI GA RES ZGUBIŠ?????
Jaz upam,da sem napisala dokaj razumno in da boste razumele kaj želim vedeti!
HVALA!
Vpišeš se v 1 letnik pravne fakultete v tem letu ne narediš niti pogoja za pogojni vpis v 2 letnik to se pravi padeš!
je to res da na vaši fakulteti tistim študentem,ki se potem ponovno upišejo,da ponavljajo 1 letnik NE DAJO STATUS ŠTUDENTA oz. ALI GA RES ZGUBIŠ?????
Jaz upam,da sem napisala dokaj razumno in da boste razumele kaj želim vedeti!
HVALA!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ehm...zakaj ti ga pa ne bi dali? kolk jaz vem statusa nimas, če pavziras...če pa ponavljas, ga pa normalno obdrzis...
zdaj za Lj ne morem 100% povedat, sam po moje je enako kot v Mb, kjer status ob ponavljanju obdrzis...
zdaj za Lj ne morem 100% povedat, sam po moje je enako kot v Mb, kjer status ob ponavljanju obdrzis...
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov