Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 21. Dec. 2006 11:16

Bageera napisal/-a:a kdo ve kok pride izredno pravo?

aia izredno pravo je pa letos pršlo u lj 450 čukov na letnik ... pa se jih je tut ful upisal...150 izrednih je menda letos baje...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 21. Dec. 2006 11:21

ložica napisal/-a:allessya kje si pa zdj če ni skrivnost :D ?

Na pedagoški, smer slovenščina-pedagogika in mi je veliko bolj všeč.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 21. Dec. 2006 23:17

ložica napisal/-a:
uršy napisal/-a:Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje :D

a si kdaj ponaulala..al vse sprot končala?k js sm ful tak člouk k se zadn hip uči..sam tle ne bo šlo tko..mi je čist jasn..pa sej js si tut delo v odv. pisarni predstavljam čist supr..sam vseen tale predavanja mi niso najbl zanimiva..kukr kej spet sam vseen..

Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse :wink: . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš :wink:
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 22. Dec. 2006 8:38

uršy napisal/-a:Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje :D

Lahko tud mene priporočiš v odvetniški pisarni? :D
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 22. Dec. 2006 19:20

uršy napisal/-a:Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse :wink: . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš :wink:

Faca!!! :respekt:

Jst bom tud tok pridna letos!!! :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 26. Dec. 2006 17:28

*Sparks* napisal/-a:
uršy napisal/-a:Nikol nism ponavljala, vedno sm sproti nardila letnik, 2. in 3. letnik še clo tako, da sm mela frej poletne počitnice, ker sm do junija nardila vse :wink: . Pa nism živela samo za fax, ampak sem ga zravn veli prežurala, ampak k sm se pa učila, sm se pa učila. Tut v zlo kratkem času se da velik naučit, če se ne piflaš in zravn mal z glavo razmišljaš :wink:

Jest tut :lol: Dons začnem, ubistvu kr zdele, nevem zakaj tle na forumu visim ... :/
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 26. Dec. 2006 22:02

densy napisal/-a:
*Sparks* napisal/-a:

Jest tut :lol: Dons začnem, ubistvu kr zdele, nevem zakaj tle na forumu visim ... :/

Začneš žurat al se učit?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 26. Dec. 2006 22:46

ja učit kaj pa :)
i hope...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 27. Dec. 2006 13:05

*Sparks* napisal/-a:

Caki Sparks a niti ti tut stevardesa?! ful dobr ce ti sfolga use delat pa nardit! :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 27. Dec. 2006 17:16

inaa napisal/-a:Caki Sparks a niti ti tut stevardesa?! ful dobr ce ti sfolga use delat pa nardit! :wink:

Saj mi ne! :D September je zmer živčna vojna pr men! :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 27. Dec. 2006 22:08

ja sam useen mors bit komad pridna... mene ze sam fax cist izcrpa (bl psihicno od tega sekiranja pa smiljenja sama sebi kot od ucenja hihi)
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 27. Dec. 2006 23:12

^ ja sj to, če se nebi jest sam psihirala pa jamrala, bi tut kej več cajta mela za učenje :/
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 28. Dec. 2006 9:31

Imam eno vprašanje in sicer:

Vpišeš se v 1 letnik pravne fakultete v tem letu ne narediš niti pogoja za pogojni vpis v 2 letnik to se pravi padeš!
je to res da na vaši fakulteti tistim študentem,ki se potem ponovno upišejo,da ponavljajo 1 letnik NE DAJO STATUS ŠTUDENTA oz. ALI GA RES ZGUBIŠ?????

Jaz upam,da sem napisala dokaj razumno in da boste razumele kaj želim vedeti!

HVALA!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 28. Dec. 2006 10:20

ehm...zakaj ti ga pa ne bi dali? kolk jaz vem statusa nimas, če pavziras...če pa ponavljas, ga pa normalno obdrzis...

zdaj za Lj ne morem 100% povedat, sam po moje je enako kot v Mb, kjer status ob ponavljanju obdrzis...
Why be an angel when I can play god?!
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bershka » 28. Dec. 2006 17:40

jaz mislim da to NI res, se nikol nism slisala da bi se kj tacga zgodil. pravila so za vse faxe enaka, in ceprov ima nas ene par "posebnosti" :twisted: , si okrog statusa ne morejo zmisljevat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov