Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
K smo lih pr pravoznanstvu: jst na ustnem delu nism lih bohve kva znala, pa mi je Cerar dal vsen 6-ko (za katero sem mu bla mimgrede zlooo hvaležna ), zravn mi je pa reku: Pa dejte si vseen še enkrat knjigo prebrt Veš da
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
uršy napisal/-a:K smo lih pr pravoznanstvu: jst na ustnem delu nism lih bohve kva znala, pa mi je Cerar dal vsen 6-ko (za katero sem mu bla mimgrede zlooo hvaležna ), zravn mi je pa reku: Pa dejte si vseen še enkrat knjigo prebrt Veš da
Meni je pa reko, da sem pametna punca, ampak lena kot hudič in da točno vidi, da stvari, ki bi se jih mogla naučit iz knjige ne znam. Tudi sama sem odšla s 6-ko, vesela kot hudič
Hvala, Miro!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
^ Kakor za koga. Če te veseli, če maš voljo do tega... Kolikor vem, trenutno študiraš isto kot jaz, s tem, da sem se jaz prepisala s prava na ta program, ti pa hočeš nardit ravno obratno.
-
allessya - Kofetarica
MissRap napisal/-a:K jaz ne vem za šolo,ki bi bolj jedla živce kot pravo.
Edino mogoče kakšna medicina.
To se pa strinjam. Ampak ok, vsak je pač za nekaj drugega.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
allessya napisal/-a:MissRap napisal/-a:K jaz ne vem za šolo,ki bi bolj jedla živce kot pravo.
Edino mogoče kakšna medicina.
To se pa strinjam. Ampak ok, vsak je pač za nekaj drugega.
Jaz hodim na pravo,pa kr zgubljam živce,tako da...
LP
-
allessya - Kofetarica
No, jaz pa sem hodila na pravo in jih tudi zgubila (živce). Pa sem šla lepo drugam.
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
allessya napisal/-a:No, jaz pa sem hodila na pravo in jih tudi zgubila (živce). Pa sem šla lepo drugam.
jao js tut ne vem če je to zame..jutr prvi kolokvij pa nimam kej preveč pojma..mah kr neki..bomo vidl no..sam zaenkrat nimam najbolšiga filinga..
allessya kje si pa zdj če ni skrivnost ?
say it right..
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
uršy napisal/-a:Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje
a si kdaj ponaulala..al vse sprot končala?k js sm ful tak člouk k se zadn hip uči..sam tle ne bo šlo tko..mi je čist jasn..pa sej js si tut delo v odv. pisarni predstavljam čist supr..sam vseen tale predavanja mi niso najbl zanimiva..kukr kej spet sam vseen..
say it right..
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
hej hej:)
ej js študiram trenutno pravo u lj 1. letnik...
tak ti povem... treba je dost delat ...
za začetek si pa lahk prebereš knjigo Kako študirati pravo od Cerarja k je res dobr napisan pa pol vidiš če ti je pravo ušeč al ne (not piše kaj te naj bi veselilo če se odločiš za poklic pravnika) ....
btw kolk vas je tuki gor iz pravne lj??
ej js študiram trenutno pravo u lj 1. letnik...
tak ti povem... treba je dost delat ...
za začetek si pa lahk prebereš knjigo Kako študirati pravo od Cerarja k je res dobr napisan pa pol vidiš če ti je pravo ušeč al ne (not piše kaj te naj bi veselilo če se odločiš za poklic pravnika) ....
btw kolk vas je tuki gor iz pravne lj??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov