Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
levcek napisal/-a:*SweetGirl* napisal/-a:Rim- enak na obeh faxih
YOU WISH, sam Kranjc trdi drugace
Mislm, da ze to dost pove, da nekateri, k u lj 5krat padejo rim, u mb nardijo u prvo. Ja, tm so se pa cudezno naucil
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
uršy napisal/-a:Mah, jst pa mislm, da vseen ni tko grozn, kokr se govori....tut to, da jih je sam 6 od 60 nardil ne verjamm.
Ja, Ursy Kar verjami. Zdaj na zadnjem roku, je padel tud en, ki ga jaz poznam, pa ima doktorat. Pa vsako leto bo se tezje in se vecja selekcija. Ko 3x pades, si pa itak adijo.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
nihce ni reku da smo nadpovprecno pametni, jz sigurno nisem med njimi
je pa dejstvo da moramo dosti vec delat kot vi
kar se seveda obrestuje tako na drzavnem izpitu kot pri zaposlovanju, povrecje namrec ni zapisano na diplomi, pa tudi delodajalec ne bo vprasal kaksno povprecje si imel, prej, ce mas drzavni izpit in kje si delu fax.
sicer pa ne mislit da mamo v lj. tako grozno povprecje... z leti .. v visjih letnikih so ocene vedno visje,
ze pri sebi opazam,da se mi je ze 6ka zdela tezko dosegljiva, ko sm pa prvo 8ko dobila, pa sm si zacela prizadevat za cim visje ocene.
in VSAK ki je biu u lj, in je sel potem v mb, bo potrdil vse to
je pa dejstvo da moramo dosti vec delat kot vi
kar se seveda obrestuje tako na drzavnem izpitu kot pri zaposlovanju, povrecje namrec ni zapisano na diplomi, pa tudi delodajalec ne bo vprasal kaksno povprecje si imel, prej, ce mas drzavni izpit in kje si delu fax.
sicer pa ne mislit da mamo v lj. tako grozno povprecje... z leti .. v visjih letnikih so ocene vedno visje,
ze pri sebi opazam,da se mi je ze 6ka zdela tezko dosegljiva, ko sm pa prvo 8ko dobila, pa sm si zacela prizadevat za cim visje ocene.
in VSAK ki je biu u lj, in je sel potem v mb, bo potrdil vse to
- levcek
- Komunikatorka
Lastovica napisal/-a:uršy napisal/-a:Mah, jst pa mislm, da vseen ni tko grozn, kokr se govori....tut to, da jih je sam 6 od 60 nardil ne verjamm.
Ja, Ursy Kar verjami. Zdaj na zadnjem roku, je padel tud en, ki ga jaz poznam, pa ima doktorat. Pa vsako leto bo se tezje in se vecja selekcija. Ko 3x pades, si pa itak adijo.
kar je tudi prav, ker je pravnikov ze tako prevec..
tudi RIm je biu nekoc-npr.20let nazaj- mala malica, zdej pa je se statistika ratala problem
-
Tyraaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Somewhere
Se pravi, da so tudi profesorji, ki so diplomiral, magistriral in doktoriral na mariborski pravni fakulteti, slabi in drugorazredni pravniki oz. profesorji??
If women didnt exist, all the money in the world would have no meaning.
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
No in zdaj se odpira še ena pravna in potem se lahko tepete med sabo.
Se vam ne zdi da je ta debata o prvo in drugorazrednosti že malo bedna in nesmiselna.Zato ker itak so prvo in drugorazredni (če tak že hočete) študentje na obeh fakultetah in kdo je zares pameten se pa kar hitro pokaže. Prej ali pozneje. In zdaj se tu eni lahko na glavo postavite/postavimo pa se nič ne bo spremenilo.
Se vam ne zdi da je ta debata o prvo in drugorazrednosti že malo bedna in nesmiselna.Zato ker itak so prvo in drugorazredni (če tak že hočete) študentje na obeh fakultetah in kdo je zares pameten se pa kar hitro pokaže. Prej ali pozneje. In zdaj se tu eni lahko na glavo postavite/postavimo pa se nič ne bo spremenilo.
- levcek
- Komunikatorka
kolikor sm opazla vecina ljudi ki predava na faxih doktorira v tujini
tej mladi pa majo itak usi po vrsti magisterij in doktorat se pred 30.im letom, a nimajo pojma...sej isto bo z usemi pravniki, se posebej z bolonjsko, usi magistri itd.
tej mladi pa majo itak usi po vrsti magisterij in doktorat se pred 30.im letom, a nimajo pojma...sej isto bo z usemi pravniki, se posebej z bolonjsko, usi magistri itd.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
levcek napisal/-a:kolikor sm opazla vecina ljudi ki predava na faxih doktorira v tujini
ja, in pol nekdo k dobiva same desetke ne zna enega maila sklamfat skp o tem, da je dobil v indeksu napisano napacno oceno.
Pa to ne velja za pravno fak., ampak na splosno
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- levcek
- Komunikatorka
ma lej jz sm se ucila "ceu"(ker so avgusta pri nas ful rojstni dnevi, lahko skoraj odsteemo en teden...) avgust po ene 6h na dan,, sm pisala 7, s tem da sm ga res uizi delala... ker je biu prvi izpit ki sm se ga zares lotla,,, in se takrat se nisem tako intenzivno znala ucit. pa sem v tem casu,knjigo veckrat prebrala, napisala use odgovore na tistih 99vprasanj starih izpitov al kaj ze, in ponavljala...
je pa fajn si dobit kaksne zapiske s predavanj, jz sm jih mela, pa useno nisem znala ene zadeve ki me je uprasal, kar ni v knjigi je pa on povedu...sam kr sm mela to v oklepaju in kr usakic preskocla z enim ocesom
je pa fajn si dobit kaksne zapiske s predavanj, jz sm jih mela, pa useno nisem znala ene zadeve ki me je uprasal, kar ni v knjigi je pa on povedu...sam kr sm mela to v oklepaju in kr usakic preskocla z enim ocesom
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Freaked napisal/-a:Fak ej, pa ta Kaučič ni pr seb no. Jst sm že čist zgubla upanje, prava ni na izy narest tisti k razmišlate o pravu, še če garaš ga ne morš
pri ustavi ne samo da se moraš naučit, zaštekat moraš tud način reševanja testov. kokr se spomnim moraš kar precej še naokol pisat, ne samo tistega kar te vpraša. jst sem hodila na vaje, kjer smo tud ene par testov rešli in nardila brez problemov v prvo. pa tistih 99 vprašanj je res ful v redu, z njim obdelaš skoraj celo snov.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Lastovica napisal/-a:uršy napisal/-a:Mah, jst pa mislm, da vseen ni tko grozn, kokr se govori....tut to, da jih je sam 6 od 60 nardil ne verjamm.
Ja in, če ma doktorat....to še ne pomen, da bi mogu kej bolš nardit pravosodnga......ta magisterij pa doktorat je vse bl kot ne ena sama teorija...pr pravosodnmu je pa dost tut praksa važna....vsaj jst tko mislm in se s tem tolažm, da bom pa ja nardila tega pravosodnga
Pa še neki...tisti s preveč dobrimi ocenami tut ni nujno, da je pol kej od njih....men je sodnica - trenutno moja mentorca povedala, da se bl obnesejo taki s povprečnimi ocenami
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov