Glede tistga dudlanja pa svojega mnenja in izkušenj ne bom ponavljala.

Za konec pa še ENA ODA SEMA SEBI
moj point je.. naj vsak družboslovec ki tako joka da ima preveč izpitov in da so še ti težki.. oglasite se na enem izmed naravoslovnih faksov pa probajte narediti en sam izpit ki vključuje uspešno opravljene vaje, kolokvij iz vaj, pisni izpit in ustni izpit
Beri:uršy napisal/-a:Razumevanje tut na PF pomaga. Sorry.
Nikjer nisem rekla splošno razumevanje ampak sem primerjala piflanje in razumevanjetamala82 napisal/-a:sam piflanje se pa res ne more primerjat z razumevanjem in dojemanjem kaj in kako..
Beri:Tyra napisal/-a:No sej, zivite v prepricanju, da ste na tezjem faksu, ce vam to pomaga.
in za to izjavo stojim.. vsak faks je težek.. enim bolj leži nekaj drugim pa drugo.. enim bolj leži piflarija/teorija drugim pa ne..tamala82 napisal/-a:sej je vsak faks težek..
sofia83 napisal/-a:In ja, način učenja se razlikuje od faksa do faksa, vrst inteligence je pa nešteto.
strela napisal/-a:Res pa je tudi da tisti ki se imajo za nekaj več so bolj slabi študenti(pri 25 letih so še vedno v drugem ali tretjem letniku)
se pravi ne stojiš za svojimi trditvami oz. ti je zmanjkalo argumentov..Tyra napisal/-a:Ma sem mela napisan, pa se mi ne da brat glupih odgovorov
Se umikam, naj folk zivi v ilizijah