Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
za te stat.zgo.in soc. se tudi jz strinjam da so nepotrebni...ampak ekonimija pa je! rim pa itak
niste opazli pri vasih prijateljih ki so na drugih faxih da skoraj usi imajo cisto malo prava in cisto malo ekonomija usaj enkrat v stirih letih? ene osnove ze moras met, ceprav na pf lj je ta PEK cisto eno pretiravanje
niste opazli pri vasih prijateljih ki so na drugih faxih da skoraj usi imajo cisto malo prava in cisto malo ekonomija usaj enkrat v stirih letih? ene osnove ze moras met, ceprav na pf lj je ta PEK cisto eno pretiravanje
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
mimi.k napisal/-a:a je to tisti fax, ki se tako na siroko govori o njemu (da bo nekje na Primorskem), da bo šolanje tri leta in brez parih nepotrebnih predmetov (I.letnik:rim, pek...)... ter, da po zaključku le tega imas vecje moznosti za tujino?? Neke vrste nova privatna šola za politične in pravne intelektualce
A to bo privat?
Je že kaj znano, kolikšna bo cena?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Ja faks je privat, jaz sem se zdaj vpisala v 2 letnik, s tem da so mi priznali že nekaj za 3 , pa za drugega jih mam že tudi nekaj opravljenih.
Drugače pa cena variira, glede na to kolko izpitov moraš naredit. Jaz mam za plačat 400.000 sit ... kriza, zdaj še morem do dnara prit .
Drugače pa cena variira, glede na to kolko izpitov moraš naredit. Jaz mam za plačat 400.000 sit ... kriza, zdaj še morem do dnara prit .
Qualis vita finish ita
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ej petra5 kakšne pa so prednosti tega faxa? Kako naj bi zgledala predavanja, vaje...Je bazirano bolj na samostojnem delu ali visenju na faxu do onemoglosti? Zanimivo da greš lahko tja tudi če si tukaj že opravil 2 letnika! To je pa dobra info! hm, kaj pa prednost8i tega faxa? Glede zaposlitve v tujini, je to res kar omogoča bolj kot ljubljanski? Ti se kar razpiši,me full zanima,sem jaz tudi že razmišljala o tem da bi šla dol, sam mi je predauč...
- kat_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
tuki bos najdla skor use potrebne podatke!!!
http://www.evro-pf.si/index.htm
http://www.evro-pf.si/index.htm
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Hej
Lej jaz sem šla na inf dan, tam so rekli da bodo šli na praktičnost in ne tolk teorije, pa da se bodo povezovali z slovenskimi in tujimi podjetji zaradi praks. Npr; boš delala na eni firmi in ti bodo to delo priznali kot pisni del izpita al pa kaj takega. Jaz osebno grem predvsem zaradi tega ker nebo toliko teorije, in ker boš spoznaval podjetnike oz podjetja, kar pa pomeni lažja zaposlitev. Nevem no, je pa res da je ful drago ...
Aja glede na razdaljo, jaz sem drugače iz Ormoža tako da bom morala tam stanovati.
A je kera iz tistega konca da mi lahko prbližno pove kake so cene stanovnaj dolej???
Če pa bi še kdo kaj rad vedel pa naj sam piše
Lej jaz sem šla na inf dan, tam so rekli da bodo šli na praktičnost in ne tolk teorije, pa da se bodo povezovali z slovenskimi in tujimi podjetji zaradi praks. Npr; boš delala na eni firmi in ti bodo to delo priznali kot pisni del izpita al pa kaj takega. Jaz osebno grem predvsem zaradi tega ker nebo toliko teorije, in ker boš spoznaval podjetnike oz podjetja, kar pa pomeni lažja zaposlitev. Nevem no, je pa res da je ful drago ...
Aja glede na razdaljo, jaz sem drugače iz Ormoža tako da bom morala tam stanovati.
A je kera iz tistega konca da mi lahko prbližno pove kake so cene stanovnaj dolej???
Če pa bi še kdo kaj rad vedel pa naj sam piše
Qualis vita finish ita
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
vse ki ste na pravni in ste že dale skoz ustavno pravo me zanima če imaš ustni zagovor če si naredu kolokvij??? kolokvij sem naredila, pisala sem tut izpit, zdej me pa zanima če se morem še ful učit za tega ustnega, ker vem da moj kolega ni bil prašan ker je iml narejen kolokvij... ful ful ful bi vam bla hvaležna za vsako informacijo! pa za tiste ki so med 5 in 6 in vem da jim opravljen kolokvij lahko dvigne oceno. a to pomeni da ne rabijo zagovora???
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
(Mary Kay Ash)
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
uršy napisal/-a:Pa kva vam je......poleg PF lahko vseen uživaš....pa to sploh ni res, da je samo piflanje....to pravjo mogoče tisti, k se cele knjige na pamet naučijo pol pa itak vse pozabjo. Tut pravo morš razumet in si pol vse skp tut laži zapomnš. Je tut neki piflanja, ampak tooook, k eni nalagajo, pa res ne....
Men je bil faks ful všeč, no mogoče 1. letnik res mal bl tko, k se morš vse na nov učit, ampak pol pa vsak letnik bl kul in sploh mi ni žal, da sm si ga izbrala.
Pa še to: jst sm vse letnike delala samo eno leto in pri 23ih diplomirala pa sm ga vmes fuuuuul prežurala in vse ta drug. Tko, da ne se bat.
zakaj ti ne morem poslat zs?
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
(Mary Kay Ash)
(Mary Kay Ash)
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
cokolada napisal/-a:vse ki ste na pravni in ste že dale skoz ustavno pravo me zanima če imaš ustni zagovor če si naredu kolokvij??? kolokvij sem naredila, pisala sem tut izpit, zdej me pa zanima če se morem še ful učit za tega ustnega, ker vem da moj kolega ni bil prašan ker je iml narejen kolokvij... ful ful ful bi vam bla hvaležna za vsako informacijo! pa za tiste ki so med 5 in 6 in vem da jim opravljen kolokvij lahko dvigne oceno. a to pomeni da ne rabijo zagovora???
ja, ustnega maš vedno. kolokvij ti pomaga v tem primeru, da če pišeš med 5 in 6, greš lahko na ustnega in ne padeš avtomatično (tisti ki je med 5 in6 in nima kolokvija, je padel). za ustnega se uči ker je kar pomemben, če imaš kolokvij, te ne bo spraševal človekovih pravic. vsaj tko je blo nam rečeno. pol sem pa jaz imela narjen kolokvij, me je pa kaučič vseeno vprašal pravico do odgovora in pravico do popravka, tko da sem mogla nekaj zbluzit.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
rinca napisal/-a:če imaš kolokvij, te ne bo spraševal človekovih pravic. vsaj tko je blo nam rečeno. pol sem pa jaz imela narjen kolokvij, me je pa kaučič vseeno vprašal pravico do odgovora in pravico do popravka, tko da sem mogla nekaj zbluzit.
TAKO je blo receno usako leto
ti sam na hitrco za ustni ponovi tudi snov kolokvija.. ker nikol ne ves.
kolegica je mela pozitiven kolokvij pa jo je useno spraseval neki s kolokvija, jz pa ki ga nisem mela pa me ni nic
pa itak ce si ga nardila pol tisto snov znas kr dobro,sam osvezi spomin
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
cokolada napisal/-a:uršy napisal/-a:Pa kva vam je......poleg PF lahko vseen uživaš....pa to sploh ni res, da je samo piflanje....to pravjo mogoče tisti, k se cele knjige na pamet naučijo pol pa itak vse pozabjo. Tut pravo morš razumet in si pol vse skp tut laži zapomnš. Je tut neki piflanja, ampak tooook, k eni nalagajo, pa res ne....
Men je bil faks ful všeč, no mogoče 1. letnik res mal bl tko, k se morš vse na nov učit, ampak pol pa vsak letnik bl kul in sploh mi ni žal, da sm si ga izbrala.
Pa še to: jst sm vse letnike delala samo eno leto in pri 23ih diplomirala pa sm ga vmes fuuuuul prežurala in vse ta drug. Tko, da ne se bat.
zakaj ti ne morem poslat zs?
Ne vem
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
rinca napisal/-a: ...če imaš kolokvij, te ne bo spraševal človekovih pravic. vsaj tko je blo nam rečeno. pol sem pa jaz imela narjen kolokvij, me je pa kaučič vseeno vprašal pravico do odgovora in pravico do popravka, tko da sem mogla nekaj zbluzit.
Ja, madona, ljudje... A študirate za ocene ali za življenje & poklic... Kakšni pravniki pa boste, če vas npr. ne bodo brigale človekove pravice ... Saj ko enkrat opraviš izpit, s tem še nisi za vselej opravil s snovjo, ampak se jo šele učiš uporabljati za naprej ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]