Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
cukr8 napisal/-a:levcek napisal/-a: sej se je zmeraj hvalil katere faxe je vse naredil, pa kako je biu resevalec in moras skoz ohranit kondicijo, da njegovi kolegi pol naslednje poletje niso prestali izpita za resevalca ker niso vzdrzevali kondocijo..
Aja? Pri nas se pa z reševanjem iz vode ni hvalil, sem ga samo videla na TV enkrat ...
Ja nam je enkrat rekel, da dela na portoroski plazi
Bom sla enkrat poleti tja in se delala, da se utapljam. haha
Meni je on GROZNO antipaticen. Najbolj med vsemi asistenti.
- PlešastaPevka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2006
Maj ... zlo zlo se že mudi, morm nujno izpolnt prijavnico k pripravi na maturi. Ja, PRAVNICA bom!!!!
Mam eno samo vprašanje. Kaj mi priporočate glede na izbiro študija za IP?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ti ne znam pomagat. Js grem tut na pravo pa mam geografijo pa fizko. Mislm, da bom mela na pravu veliiiiiik od tega
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Bageera napisal/-a:Ja, baje, da ste mel prej lažje. Tut ko gledam stare izpite, so precej lažji. čeprav bo pač moralo tut to it ane..sej res, da jih velik ni nardil, ampak eni so pa naredili kljub temu, da je blo težje. Tko, da sigurno ni nemogoče in bo tut men ratal.
Hm, tega ste mel pa letos na petek 13., ane?
Prjatlca je tut zdej brucka na pravu, pa je tut ona rekla, da je bil letos dost težji izpit, kot so bli pa prejšnja leta. Sicer ga je pa pol z 8 nardila.
Bageera, sej boš nardila. Držim pesti.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
PlešastaPevka napisal/-a:Maj ... zlo zlo se že mudi, morm nujno izpolnt prijavnico k pripravi na maturi. Ja, PRAVNICA bom!!!!
jst bi na tvojem mestu vzela sociologijo (v prvem letniku maš sociologijo prava, pa so osnove iste). pa če maš veselje vzam še ekonomijo (zarad politične ekonomije). jst sm vzela zgodovino, pa ni bla tok napačna izbira (v prvem letniku maš tud zgodovino prava, pa sm mela mal boljšo predstavo).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Jest sem vzela ekonomijo in psihologijo. Pa mi je za psihologijo blo žal, ker mi itak zdaj bolj malo koristi (razen kje drugje).
Če bi se še enkrat odločala bi zbrala sociologijo, ker jo itak maš v prvem letniku.Pa kot je rinca že povedala zg tud ni slabo.
Ekonomija mi je pa koristila ker sem od začetka razumela zakaj se gre, čeprav sem dosti stvari mogla še doplnit,ker jih v srednji nismo meli (sploh določeni grafi makroekonomije).
Če bi se še enkrat odločala bi zbrala sociologijo, ker jo itak maš v prvem letniku.Pa kot je rinca že povedala zg tud ni slabo.
Ekonomija mi je pa koristila ker sem od začetka razumela zakaj se gre, čeprav sem dosti stvari mogla še doplnit,ker jih v srednji nismo meli (sploh določeni grafi makroekonomije).
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Clovek osa, hahahah! Jst sm slišala Nadut mamut, ker se rima z Nanut.
Pa punce, tip ni bil samo reševalc iz vode! On je bil ali je tudi vojak, pa še nek kvazi košarkaš, ja pa še en naravoslovn al tehnični fax je prej naredu. A vidte kakšnega ultra sposobnega in blazno antipatičnega asistenta mamo ! Ta njegov stil meni tok ni, sploh si ga ne predstavljam kot pravnika
Pa punce, tip ni bil samo reševalc iz vode! On je bil ali je tudi vojak, pa še nek kvazi košarkaš, ja pa še en naravoslovn al tehnični fax je prej naredu. A vidte kakšnega ultra sposobnega in blazno antipatičnega asistenta mamo ! Ta njegov stil meni tok ni, sploh si ga ne predstavljam kot pravnika
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ja, pol pa ne hodit na njegove vaje, rešen problem. sej men je bil v prvem letniku tud antipatičen, pol sem pa šla na govorilne zarad enih nalog pri statistiki in je bil ful v redu. pa kokr kol ga kle gor šinfate, model ma še vedno dva faksa narejena in je totalno sposoben, če mene vprašaš. naredte kakšen izpit, pol se pa oglašite.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Freaked napisal/-a:Clovek osa, hahahah! Jst sm slišala Nadut mamut, ker se rima z Nanut.
Ma meni je najbolj smesen, ko nosi tiste oprijete majcke In ima ful siroka ramena, pa tak ozek pas. haha
Drgac je pa men Ambroz najbolj vsec. On je pa res prijazen
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
a je to tisti fax, ki se tako na siroko govori o njemu (da bo nekje na Primorskem), da bo šolanje tri leta in brez parih nepotrebnih predmetov (I.letnik:rim, pek...)... ter, da po zaključku le tega imas vecje moznosti za tujino?? Neke vrste nova privatna šola za politične in pravne intelektualce
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]