Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 24. Apr. 2006 20:23

itak da ni nemogoče. naučit se morš tko kot za vsak izpit, sej tud drugje nimaš vnaprej znanih vprašanj. pa velik sreče!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 28. Apr. 2006 19:10

cukr8 napisal/-a:
levcek napisal/-a: sej se je zmeraj hvalil katere faxe je vse naredil, pa kako je biu resevalec in moras skoz ohranit kondicijo, da njegovi kolegi pol naslednje poletje niso prestali izpita za resevalca ker niso vzdrzevali kondocijo..

Aja? Pri nas se pa z reševanjem iz vode ni hvalil, sem ga samo videla na TV enkrat :wink: ...

Ja nam je enkrat rekel, da dela na portoroski plazi :D

Bom sla enkrat poleti tja in se delala, da se utapljam. haha

Meni je on GROZNO antipaticen. Najbolj med vsemi asistenti. :lol:
PlešastaPevka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a PlešastaPevka » 03. Maj. 2006 20:22

Maj ... zlo zlo se že mudi, morm nujno izpolnt prijavnico k pripravi na maturi. Ja, PRAVNICA bom!!!!
Mam eno samo vprašanje. Kaj mi priporočate glede na izbiro študija za IP?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 03. Maj. 2006 20:40

Ti ne znam pomagat. Js grem tut na pravo pa mam geografijo pa fizko. Mislm, da bom mela na pravu veliiiiiik od tega :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 03. Maj. 2006 21:12

Bageera napisal/-a:Ja, baje, da ste mel prej lažje. Tut ko gledam stare izpite, so precej lažji. :wink: čeprav bo pač moralo tut to it ane..sej res, da jih velik ni nardil, ampak eni so pa naredili kljub temu, da je blo težje. Tko, da sigurno ni nemogoče in bo tut men ratal. :D

Hm, tega ste mel pa letos na petek 13., ane? ;)
Prjatlca je tut zdej brucka na pravu, pa je tut ona rekla, da je bil letos dost težji izpit, kot so bli pa prejšnja leta. Sicer ga je pa pol z 8 nardila.

Bageera, sej boš nardila. Držim pesti. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 04. Maj. 2006 17:16

PlešastaPevka napisal/-a:Maj ... zlo zlo se že mudi, morm nujno izpolnt prijavnico k pripravi na maturi. Ja, PRAVNICA bom!!!!
Mam eno samo vprašanje. Kaj mi priporočate glede na izbiro študija za IP?

jst bi na tvojem mestu vzela sociologijo (v prvem letniku maš sociologijo prava, pa so osnove iste). pa če maš veselje vzam še ekonomijo (zarad politične ekonomije). jst sm vzela zgodovino, pa ni bla tok napačna izbira (v prvem letniku maš tud zgodovino prava, pa sm mela mal boljšo predstavo).
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a s.j.parker » 04. Maj. 2006 19:28

Jest sem vzela ekonomijo in psihologijo. Pa mi je za psihologijo blo žal, ker mi itak zdaj bolj malo koristi (razen kje drugje).
Če bi se še enkrat odločala bi zbrala sociologijo, ker jo itak maš v prvem letniku.Pa kot je rinca že povedala zg tud ni slabo.
Ekonomija mi je pa koristila ker sem od začetka razumela zakaj se gre, čeprav sem dosti stvari mogla še doplnit,ker jih v srednji nismo meli (sploh določeni grafi makroekonomije).
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 05. Maj. 2006 19:35

Clovek osa, hahahah! Jst sm slišala Nadut mamut, ker se rima z Nanut.
Pa punce, tip ni bil samo reševalc iz vode! On je bil ali je tudi vojak, pa še nek kvazi košarkaš, ja pa še en naravoslovn al tehnični fax je prej naredu. A vidte kakšnega ultra sposobnega in blazno antipatičnega asistenta mamo ;) ! Ta njegov stil meni tok ni, sploh si ga ne predstavljam kot pravnika :?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Maj. 2006 10:10

ja, pol pa ne hodit na njegove vaje, rešen problem. sej men je bil v prvem letniku tud antipatičen, pol sem pa šla na govorilne zarad enih nalog pri statistiki in je bil ful v redu. pa kokr kol ga kle gor šinfate, model ma še vedno dva faksa narejena in je totalno sposoben, če mene vprašaš. naredte kakšen izpit, pol se pa oglašite.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 06. Maj. 2006 20:28

Sej smo naredil izpit, sam še vedno je smešn ko ga gledaš pr vajah kako laufa gor pa dol pred tablo... :D
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 07. Maj. 2006 20:37

Freaked napisal/-a:Clovek osa, hahahah! Jst sm slišala Nadut mamut, ker se rima z Nanut.
Pa punce, tip ni bil samo reševalc iz vode! On je bil ali je tudi vojak, pa še nek kvazi košarkaš, ja pa še en naravoslovn al tehnični fax je prej naredu. A vidte kakšnega ultra sposobnega in blazno antipatičnega asistenta mamo ;) ! Ta njegov stil meni tok ni, sploh si ga ne predstavljam kot pravnika :?

Ma meni je najbolj smesen, ko nosi tiste oprijete majcke :eek: In ima ful siroka ramena, pa tak ozek pas. haha

Drgac je pa men Ambroz najbolj vsec. On je pa res prijazen :D
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 10. Maj. 2006 8:19

Ojoj sam res, pa ne sam majčke, tko k je mrzlo pa vsi v puloverjih, on pa tko skor priteče v predavalnico v kratkih rokavih in enim oprijetih kavbojkah takl vs naspidiran skoz hehe...Ah pa sej je ql
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 19. Maj. 2006 18:38

Hej hej

Jaz bom kar tukaj eno vpršanje postavila. A gre kdo študirat pravo v NG, na nov faks???
No jaz grem, če je še kai tak kandidat se pa naj javi :D , da se mal spoznamo :lol: .

Papa
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 19. Maj. 2006 22:43

a je to tisti fax, ki se tako na siroko govori o njemu (da bo nekje na Primorskem), da bo šolanje tri leta in brez parih nepotrebnih predmetov (I.letnik:rim, pek...)... ter, da po zaključku le tega imas vecje moznosti za tujino?? Neke vrste nova privatna šola za politične in pravne intelektualce :)
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 20. Maj. 2006 8:25

Hej hej

Jp to je ta faks, s tem, da rim je... ni pa ekonomij, sociologije, statistike, zgodovime :). Ta faks se nahaja v NG :D , no oz. se bo nahajal drugo šolsko leto.

Papa
Qualis vita finish ita

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]