Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Miss*Cyara*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss*Cyara* » 19. Apr. 2006 13:14

sistem je drugačen kot v gimnaziji, zato ker je dosti več snovi naenkrat... zato je treba vzet knjigo v roke malo prej pa je ;)

JA večinoma res vsi začnejo s 6,7 ker se jim gre samo zato, da opravijo izpit... ali pa poizkušajo 3,4 krat... Če pa si malo pod pritiskom zoisove, samodokazovanja, tekmovalnosti, staršev ali česarkoli pač, pa se kr hitro potrudiš za visoko povprečje ;) in takih ni malo tut v 1.letniku...
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 21. Apr. 2006 18:29

Bageera napisal/-a:
Freaked napisal/-a:Sam neki mi je pa mem nha pravu, in to predmeti ki sploh nimajo veze s pravom, pa še najbolj zajebavni so. Teh se bojte :x !

Statistika na primer :pale: :heul: :buhu: :flop: :help: :cry: jzt sploh ne vem, kaj nej nardim, sem šla v drugo to statistiko probat, mi je zmanjkal 4 pike. Grem tretjič, spet cel polom pa občutek sem mela, da bom res nardila. In se mi je ta statistika tok zagnusila prov vse bi rajši kot to, ker men matematika nikol ni šla... :cry: in zdej ne vem, al nej grem sploh še četrtič probat al nej grem rajši na kej drugega. :( Vsi govorijo kok je ta statistika čist lahka sam men je pa glih statistika nekaj najtežjega

Ce ti ze statistika dela take tezave, kaj bo sele s politicno ekonomijo. Men statistika ni bla tezka, sem pa slisala, da so se zdaj neki zamenjale naloge.

Jaz ti predlagam, da mogoce kaksen rok spustis, da doma velik vadis in gres potem se cetrtic probat. Druga ti itak ne preostane.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 22. Apr. 2006 9:51

jz sm statistiko delala trikrat je pa res da sm prvic sla delat sam za videt..ker sm v nedeljo zvecer dve urci sla cez izpite, u ponedeljek pa izpit mela in sm prisla na 50tock(nisem mogla verjet), mela ustni, valda teorije nisem mela pojma in pogrnila.. pol pa se dvakrat delala.. u prvo me je res zajebalo samo to da teorije nisem znala..ker je pisalo izracunaj to pa to.. pa nisem vedla katera formula je za to izracunat :) Pek pa sm maja ruknila in junija nardila... 3tedne ucenja usega skupaj... sm pa resda skoraj usa predavanja od pek hodla in vaje,se posebej proti koncu
OPAZAM DA STAT.DELA VEDNO VEC PROBLEMOV FOLKU.

zdej je tako da ponavljam prvi letnik, pa mam se tri izpite do konca, je pa tako da prvi letnik sm se primla ucit sele marca (STAT.)pa sm jo dva meseca vlekla - skori nic ucila- ce ne ne bi pogrnila, sm pa PEK zacela 5.maja to se tocn spomnim, ker sm uni dan vpisala stat. v indeks koncno, pol pa sm tisto leto nardila se soc. in ustavo, vpisala ponovno, nardila novembra primerjalca, januarski rok nisem nic sla delat kr sm uzivala za novo leto... pa marca sm pol ruknila en izpit... zdej so pa se trije ostali in se mi ne da spravit k ucenju.. tako da upam da se bom cimprej..kr ce ne bo treba pavzirat :/
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 22. Apr. 2006 10:21

Statistike in politicne ekonomije jaz ne bi morala primerjati. Mi smo imeli sicer blazno lahko statistiko ( pri Potocniku ), zato tudi tezko recem. Ampak ce ti stat. ne gre, se ne pomeni, da ti tudi politika ne bo sla. Delas sproti, poskusas vzljubit predmet, da ti postane zanimiv...
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie » 22. Apr. 2006 11:51

Lastovica napisal/-a:
Bageera napisal/-a:
Freaked napisal/-a:Sam neki mi je pa mem nha pravu, in to predmeti ki sploh nimajo veze s pravom, pa še najbolj zajebavni so. Teh se bojte :x !

Statistika na primer :pale: :heul: :buhu: :flop: :help: :cry: jzt sploh ne vem, kaj nej nardim, sem šla v drugo to statistiko probat, mi je zmanjkal 4 pike. Grem tretjič, spet cel polom pa občutek sem mela, da bom res nardila. In se mi je ta statistika tok zagnusila prov vse bi rajši kot to, ker men matematika nikol ni šla... :cry: in zdej ne vem, al nej grem sploh še četrtič probat al nej grem rajši na kej drugega. :( Vsi govorijo kok je ta statistika čist lahka sam men je pa glih statistika nekaj najtežjega

Ce ti ze statistika dela take tezave, kaj bo sele s politicno ekonomijo. Men statistika ni bla tezka, sem pa slisala, da so se zdaj neki zamenjale naloge.

Jaz ti predlagam, da mogoce kaksen rok spustis, da doma velik vadis in gres potem se cetrtic probat. Druga ti itak ne preostane.

Jaz sem tud statistiko nardila komaj v četrto... :oops:
Tako, da ne prehitro obupat... :wink: Veliko vadi, pa naredi čimveč različnih tipov nalog pa bo...
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 22. Apr. 2006 12:13

itak da ni primerjave...
statistika je na izpitu cisto samo racunanje,usaj prvi rok, pol pa na usakem naslednjem roku dodaja vedno vec teoreticnih uprasanj notri, pa odkar je Menci je baje tezje.. oz usaj rezultati so slabsi kot takrat ko je biu potocnik - tako so mi rekli, jz ne morem garantirat
ce pa sestavi test asistent pa je konc, samo buljis :) on je itak nek frik

politicno se da nardit tudi samo s teorijo, nic nalog in grafov - jz sm mela use narobe kar se tega tice.. kar je pa teorije sm spacala 53tock pa je biu se ustni uspesen

oboje se moras usest pa prestudirat pac, kot use ostale predmete

najboljse pri usem je da... ce fulkrat pades... pol ko nardis dobis lepo oceno, usaj to..ker ze tolko znas ...kr obstanes ko vidis 7 al 8 :tanz:
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 22. Apr. 2006 15:13

levcek napisal/-a:itak da ni primerjave...
statistika je na izpitu cisto samo racunanje,usaj prvi rok, pol pa na usakem naslednjem roku dodaja vedno vec teoreticnih uprasanj notri, pa odkar je Menci je baje tezje.. oz usaj rezultati so slabsi kot takrat ko je biu potocnik - tako so mi rekli, jz ne morem garantirat
ce pa sestavi test asistent pa je konc, samo buljis :) on je itak nek frik

politicno se da nardit tudi samo s teorijo, nic nalog in grafov - jz sm mela use narobe kar se tega tice.. kar je pa teorije sm spacala 53tock pa je biu se ustni uspesen

oboje se moras usest pa prestudirat pac, kot use ostale predmete

najboljse pri usem je da... ce fulkrat pades... pol ko nardis dobis lepo oceno, usaj to..ker ze tolko znas ...kr obstanes ko vidis 7 al 8 :tanz:

Kdo pa je asistent?? A un CLOVEK OSA???
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 22. Apr. 2006 16:20

Lani je biu ta isti kot pri pek asistent.. NANUT mislim da je
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 22. Apr. 2006 20:03

levcek napisal/-a:Lani je biu ta isti kot pri pek asistent.. NANUT mislim da je

Clovek osa, torej :lol: Midva sva imela en velik incident, ko sem bila jaz v prvem letniku, zato ga ne maram prevec, pa tud on mene ne :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 23. Apr. 2006 18:09

Lastovica napisal/-a:

Clovek osa, torej :D

Hahaha :flamingdev: ... Ja no, če je bil pa reševalec iz vode al kaj že :cool: ... :mukkies:
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 24. Apr. 2006 7:31

cukr8 napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:

Clovek osa, torej :D

Hahaha :flamingdev: ... Ja no, če je bil pa reševalec iz vode al kaj že :cool: ... :mukkies:

sej se je zmeraj hvalil katere faxe je vse naredil, pa magisterij, zdej ma najbrz tudi ze doktorat narjen, pa kako je biu resevalec in moras skoz ohranit kondicijo, da njegovi kolegi pol naslednje poletje niso prestali izpita za resevalca ker niso vzdrzevali kondocijo.. pa uno rit ima nabito v preozkih hlacah... je zelo grdo videt, sej ne da bi bila slaba...sam neprimerno za tam, pa misli da je ne vem kaj, pa je tok grd u faco, postavca pa d best ni kaj rect ja

Bageera napisal/-a:Aja-od kdaj je ta reč, da moraš za 4. rok plačat? A je to kakšna novost, al je tko že dalj časa?

od vedno je cetrti rok placljiv... s tem da je lani biu 40 jurjev posamicni izpit, letos pa sm jz ravnokar placala 4.opravljanje 13.300SIT - super ne :razz: ceprva se vedno drazje kot ostali faxi
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 24. Apr. 2006 8:02

pod 9tisoc imajo drugi faxi ja :cry:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 24. Apr. 2006 9:05

Pa kako to.....a to je zdej neki novga s to statistiko :? ....k sm bla jst v 1. letniku, je ta izpit veljal za najlažjega.... drgač je bil to moj 1. izpit in sm ga tut u prvo nardila :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 24. Apr. 2006 17:56

zdaj ni več potočnika in nanut sestavla izpite in niso več iste naloge. ful je težji izpit in jih tud precej pade. če vam je stattistika problem se pazte kazenskega dvojčke v drugem, al pa obligacije v tretjem :pale:
jah ne vem, men je precej težko, mi je pa po drugi strani ful zanimiv.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 24. Apr. 2006 18:14

levcek napisal/-a: sej se je zmeraj hvalil katere faxe je vse naredil, pa kako je biu resevalec in moras skoz ohranit kondicijo, da njegovi kolegi pol naslednje poletje niso prestali izpita za resevalca ker niso vzdrzevali kondocijo..

Aja? Pri nas se pa z reševanjem iz vode ni hvalil, sem ga samo videla na TV enkrat :wink: ...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov