Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- JessicaSimpson
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
'Ti kr neki nakladaš ženska! Že samo to, ko praviš, da si 3 leta v prvem letniku, ker se ti ne da učit, je že dokaz, da pr teb neki ne štima. '
Lubica te stvari bom js sama pr seb uredila.Ce bos se enkrat mal nazaj prebrala, bos vidla, kaj sm napisala glede tega. Mene drgac nc drucga ne moti, kot to, da naj bi bil pf tako tezek, da ce si tri leta u prvem letniku in se ucis ne nardis nobenga izpita. To je tisto kar je mene cis raz...k vem da to ni res. Da u Mariboru pa kr. Z isto truda. A se to samo men zdi en bull...?Ocitno.
Lubica te stvari bom js sama pr seb uredila.Ce bos se enkrat mal nazaj prebrala, bos vidla, kaj sm napisala glede tega. Mene drgac nc drucga ne moti, kot to, da naj bi bil pf tako tezek, da ce si tri leta u prvem letniku in se ucis ne nardis nobenga izpita. To je tisto kar je mene cis raz...k vem da to ni res. Da u Mariboru pa kr. Z isto truda. A se to samo men zdi en bull...?Ocitno.
Blonde and proud of it!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js pa mislm, da to ni en bull.... Pac u Lj ne nardis, se prepiss u Mb in tm nardis, pa ne zato k bi bla ljubljanska pravna tok nenormalno tezka (sej konc koncev jo je marsikdo ze koncou), ampak preprosto zato k je mariborska tok lazja.
-
manuella - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
Kdor zna, zna. Kdor ne zna, ne zna. . . .
Lahko Vam povem iz lastnih izkušenj, da MB pravna fakulteta ni nič bolj lahka oz. težja, ampak mogoče vlada nekakšna domačnost, kar daje vtis ''lahkote''. Sama sem naredila prva dva letnika v MB, druga dva v LJ in ni bilo nobene razlike. Če si deloven in marljiv lahko greš pravo študirat na konec sveta in ne bo nič lažje ali težje...ali pač???
Lahko Vam povem iz lastnih izkušenj, da MB pravna fakulteta ni nič bolj lahka oz. težja, ampak mogoče vlada nekakšna domačnost, kar daje vtis ''lahkote''. Sama sem naredila prva dva letnika v MB, druga dva v LJ in ni bilo nobene razlike. Če si deloven in marljiv lahko greš pravo študirat na konec sveta in ne bo nič lažje ali težje...ali pač???
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
manuella napisal/-a: lahko greš pravo študirat na konec sveta in ne bo nič lažje ali težje...
Itak da bo težje! Npr. če greš na Harvard študirat!
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 17. Feb. 2006 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
se čist strinjam s Frankie...
itak pa če si ful želiš pravo študirat mnde se boš potrudu da boš fax naredu al ne?!?
itak pa če si ful želiš pravo študirat mnde se boš potrudu da boš fax naredu al ne?!?
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
JessicaSimpson napisal/-a:Ma sj se sploh ne mislm kregat. To kaj je Kranjc reku...A je teb reku?Si bla zravn?Kako potem ves?No sej ni vazn.IN se enkrat bom rekla. Ne bo mi noben reku, da je bil tri leta u prvem letniku u Lj, pa ni naredu nobenga izpita. Halooooooooooooooooooo????In po moznosti, da se se fuuuuuuuuuuuuuul uci. Pa dej no dej. Kot sm rekla tut js sm u Ljubljani. Pa sm lena se pa se, sam ko se pa usedem za knjigo in se naucim, tko kot je treba, pa izpit nardim. Brez problemov. Sj se svasta govori...kako je ta profesor zaj...pa un, pa kaj je ta reku pa un reku, pa un ne mara blondink, pa un hoce, da si zapet do vratu, pa nosic kriz za vratom jada, jada, jada. Kako smesno, da se men ni nc tacga nikol nardilo ne?No sj ni vaznu.Nc cudnega pa da je splosno mnenje o studentih prava, da se povelicujejo in nosijo nad drugimi, ce je pa tako.Aja literature se mi pa ne da it primerjat.Nimam casa.Ce pa studiras na ljubljanski pf, pa mas se cas primerjat literaturo, potem pa ocitno ze ne more bit faks tako tezek in naporen, kot govoris.A ne?
Ja, sem bila zraven v predavalnici na ustnih, ko je Kranjc to rekel studentki iz Maribora. Ce ne bi slisala na lastna usesa ne bi tukaj pisala. Ker dolocene zgodbice si studentje res zmisljujejo, dolocene so pa se kako resnicne. Zal.
Ce hodim v lj na faks pa imam cas primerjat literaturo to pomeni, da sem pametna, ker mi poleg zahtevnih izpitov ostane cas se za to. Ce pa tebi ne znese, je pa to tvoj problem.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Kakšen je že naslov neuradnega foruma?
Redko gledam tja, ampak moram danes nujno nekaj pogledat...
Me pa veseli, da se je nehalo kreganje o tem, kateri faks je tezji.
Jaz sem šla v Lj, samo ker mi je blizu.
Da bi pa pregledovala gradivo drugih faksov, se mi pa niti slučajno ne da.
Redko gledam tja, ampak moram danes nujno nekaj pogledat...
Me pa veseli, da se je nehalo kreganje o tem, kateri faks je tezji.
Jaz sem šla v Lj, samo ker mi je blizu.
Da bi pa pregledovala gradivo drugih faksov, se mi pa niti slučajno ne da.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tyra napisal/-a:Ponavljam: ce je kdo tukaj, ki je na podiplomskem študiju na pravni fakulteti MB ali LJ, naj mi piše ZS. Potrebujem mnenje o nečem in nekaj, kar se tiče osebnih izkušenj. HVALA
V prejsnjem postu nisi opredelila, da rabis nekoga z osebnimi izkusnjami
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Ce bi hotela informacije, ki jih lahko dobim v referatu ( in sem jih ze dobila ) tudi ne bi na forumu sprasevala, ce ima kdo izkusnje, zato se mi to ni zdelo pomembno poudarjati. Ker pa ocitno ni jasno in nekateri mislite, da po toliko letih studija prava ne vem, da lahko stopim v referat za "uradne" informacije, sem vprasanje se bolj natancno postavila.
Je jasno, ali moram biti posebaj zate se bolj natančna?
Se ti globoko opravičujem, draga Lastovica, da se nisem bila od začetka popolnoma natančna.
Je jasno, ali moram biti posebaj zate se bolj natančna?
Se ti globoko opravičujem, draga Lastovica, da se nisem bila od začetka popolnoma natančna.
Zadnjič spremenil Tyra, dne 19. Mar. 2006 0:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov