Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

ursy, se 100% strinjam, kot sem rekla:
Sam studij zahteven, vendar obvladljiv in vseeno lahko "zivis". Napacno je misljenje, da je treba bit skoz med knjigam. Samo sistem ucenja moras najti.

Tudi jaz najdem cas za fanta, fitnes, zure in vse ostalo, kot drugi.
Fora je pa, da mors bit organiziran mal.
Tyra
Debatorica
Debatorica

2krat sem kliknila :roll:

Politko je najboljs sprot delat, vsaj mal preberes, pa napredavanja hodit. Ne rabs instruktorja.
Uporabniški avatar
Nikii
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nova gorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nikii »

Hehe, zgleda da si fenomen v vseh pogledih draga uršy.

timian, delaj ce se le da sproti ekonomijo ker se ti bo zelllooooo obrestvovalo in seveda predavanja obvezna. Tle se mors pac bolj poglobit kot pri drugih predmetih, bos pac porabla malo vec casa, ma ni panike, je sama logika, stvari si prakticno predstavljaj.
Tyra
Debatorica
Debatorica

Nikii :lol: Tole o ursy je bilo pa kar nekaj.
Uporabniški avatar
Nikii
Sramežljivka
Sramežljivka

Jah, ce je clovek hiper inteligenten ga je pac treba pohvalit ne? Kaj je pa pri tem "kar neki" nevem, ampak kot bodoci (ali ze obstojeci) advokat si se s tem komentarjem prav izkazala.

Pac mamo razlicna mnenja, izkusnje, nacine ucenja...pri tem ne vidim nic slabega...dokler ne nekdo nasprotnega mnenja oblati.
Tyra
Debatorica
Debatorica

Punca, ne bit taka.
Ne rabim se tebi izkazovat in utemeljevat, lahko pa povem svoje mnenje, tudi ce je se tako brezvezno ( to je pac forum). Se ze izkazujem, kjer je treba ( in zraven se zuram, sportam in lenarim s fantom :D :D ).
Ni se treba it besednih dvobojev z mano.

Samo mislim, da cinicna izjava ursy ni bila na mestu. Mogoce si malce zavistna, mogoce imas pa slab dan. Ne mislim se pa prepirati s tabo, ker se mi zdi skrajno bolano, da bos zdaj vsak stavek ( kot je tist "kar nekaj") naprej vrgla, kot si prej.
Skuliraj se.

Pa opravicujem se, ker sem pisala po domace, samo ne skrbi zame; izpite sem vedno pisala v pravilni slovenscini :lol:
Uporabniški avatar
Nikii
Sramežljivka
Sramežljivka

Glej, moja reakcija je bila cloveska in prav nic zaljiva do ursy, pac pa je po nevem kaksnih izjavah presodila, da se piflam in da zato mi je ta studij tezak (kar za dipl.pravnico ni ravno pohvalno)...ok bom nehala s sarhazmom...sm pac podala mnenje vecine, in glede na to, da je ustekala ocitno dokaj hitro kako stvari tam tecejo, bi lahko marsikomu povedla kaksen pameten nasvet, namesto ode sami sebi.

Samo to me je zmotlo in se uršy v naprej opravicujem ker govorim o njej brez njene prisotnosti.

In se neki...piflanje na PF, je po mojem mnenju, beseda ki ne obstaja, ker si ne predstavljam cloveka, ki bi se na pamet naucu 700 strani npr.PE

Meni zmanjkuje casa za vse ostalo ne zaradi piflanja ampak zaradi poglabljanja v teme, ki me zanimajo in hocem od tega cim vec odnesti.
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Nikii napisal/-a:Glej, moja reakcija je bila cloveska in prav nic zaljiva do ursy, pac pa je po nevem kaksnih izjavah presodila, da se piflam in da zato mi je ta studij tezak ......

:eek: Kva sm presodila..........kdo je karkol reku o teb. Jst sm sam svoje mnenje povedala. In ..........pač mi fax ni delal posebnih preglavic. Je*at ga. Za tebe - Nikki pa sploh ne vem kaj si napisala, če si prej kej napisala........ :roll:

Tebi Tyra pa hvala za podporo - zgleda, da se edin nama PF ne zdi baubau.... :)
Tyra
Debatorica
Debatorica

uršy napisal/-a:

:eek: Kva sm presodila..........kdo je karkol reku o teb. Jst sm sam svoje mnenje povedala. In ..........pač mi fax ni delal posebnih preglavic. Je*at ga. Za tebe - Nikki pa sploh ne vem kaj si napisala, če si prej kej napisala........ :roll:

Mislim, da je brezveze tole. Sem sla cez poste in ne vem, kje je ona nasla, da si pisala karkoli o njej. Prehitro sklepanje in malce afekta se za bodoco diplomirano pravnico ne spodobi, ce uporabim tvoje besede Niki.
Sej sploh nima veze.

Pa se nekaj, Niki, mislim da je bila Ursina ODA SAMA SEBI ( mimogrede -> :roll: ) koristna. Pac ljudem pove, da se da. Kljub temu, da se ucis, imas lahko zivljenje, ce najdes pravi sistem in organiziranost. To da folku lahko upanje.

Prejsnih dveh spostovanih moderatork pa res nima smisla komentirat.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

ne se kregat...... sej niste na sodiscu :!:

a c nis ultra pametn pa te veseli pravo mas moznost da nardis ?
sm slisala da ni velik matematike pa se mi je ful fajn zdel :mukkies: :schaf:
Uporabniški avatar
Nikii
Sramežljivka
Sramežljivka

Tyra napisal/-a:Pa se nekaj, Niki, mislim da je bila Ursina ODA SAMA SEBI ( mimogrede -> ) koristna. Pac ljudem pove, da se da. Kljub temu, da se ucis, imas lahko zivljenje, ce najdes pravi sistem in organiziranost. To da folku lahko upanje.

Upanje? Pa o cem govorimo o enem bogem faxu ali o smrtno nevarni bolezni?

Ljudem vcasih upanje ni dovolj, tudi jst upam npr., da ko koncam fax bom postala drzavna tozilka, ampak realnost je pac drugacna.

Sej ni nic groznega, je pac fax na katerim, ce hoces nardit kej vn iz sebe, se mors pac precej ucit, kaj je pr tem za met upanje? Tako je. Tudi ce si hiper nadarjen ti nic ne pomaga.

Tako, MiSsy mislim da z maturo ze pokazes da si inteligenten, na tem faxu (seveda po moje in mi verjemi da tudi po vecini!) pa pole veljajo se delovne navade, da zdrzis za knjigo vsaj 3 tedne, cim vec casa (dor, odvisno od predmeta)
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

uršy napisal/-a:ž
Tebi Tyra pa hvala za podporo - zgleda, da se edin nama PF ne zdi baubau.... :)

meni se tui ne zdi bau bau...samo dobro, jaz pac prihajam iz malo manj cenjene mariborske PF :D ce te zanima in ves kaj hoces, se da vsak fax nardit :D pa maker pri 40ih :wink:
I love SISLEY& RW
Tyra
Debatorica
Debatorica

Danes sem nenormalno veliko tukaj.

Anyway, ja upanje je beseda, ki je bila najblizje temu, kar mislim.
Neko dekle je tu napisalo, da ji vsi govorijo, kak bavbav je pri nas, kako moras znat vse na pamet in podobno.
Kolikor slaba tolazba je ze, bi bilo zame ( preden sem se vpisala na pf) super slisati, da tudi na bavbav faksu kot je pravna fakulteta, NEKATERI LJUDJE vseeno zraven faksa "ZIVIJO" in imajo cas poceti tudi druge stvari, ki jih veselijo, pa vseeno redno delajo!!! Da ni pravilo, da si 16 ur ( ne se vpicit v teh 16 ur, ker se zelo rada v besede, da potem izpades...kakrsna koli pac izpades) za knjigam, da naredis. Pac eni so se sposobni v krajsem casu naucit snov ( mogoce zaradi nacina ucenja, mogoce imajo pa pac sreco).

Se iskreno opravicujem za besedo upanje, ampak meni je tisti cas ustrezalo. Upanje, da lahko delas faks, ki te veseli, ampak ti ni treba bit 4 leta zaprt in se ucit.

Da pa z maturo pokazes, koliko si inteligenten je pa najvecja bedarije. Poznam junake, ki so naredili okoli 28 maturo in so 2 leti za mano, poznam pa junake, ki niso prisli niti redno ( torej manj kot 20) in so se nam po prvem letniku pridruzili v rednem.

:roll:
Uporabniški avatar
Nikii
Sramežljivka
Sramežljivka

Da pa z maturo pokazes, koliko si inteligenten je pa najvecja bedarije. Poznam junake, ki so naredili okoli 28 maturo in so 2 leti za mano, poznam pa junake, ki niso prisli niti redno ( torej manj kot 20) in so se nam po prvem letniku pridruzili v rednem.

Ja no sej, to samo potrjuje da ni dovolj inteligenca na tem faxu. Ampak ce nardis maturo si zrel za na kakršen koli fax, to sm prej hotela povedat.

Sej jst nism nikoli rekla, da na PF mors zgolj garat, mas NORMALNO cas tudi za ostale dele zivljenja, fora je v tem, da je ta cas zreduciran, ga je malo, vsaj jst bi rada, da ga bi blo vec. Ocitno si ti boljsa organizatorka, nevem. Jst pac tezko vzklajujem fax in ostalo.

Pac, namesto da grem vsak dan v fitnes, grem 3x tedensko, namesto da grem s fantom al pa s frendicami vsaki vecer zurat, grem pac redkeje.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

zame je car tisti, ki naredi v roku gradbeni, matematični, računalniški, biotehnični itd fax ... ker dobro vem, kaj pomeni delat k nor in na koncu ugotoviš, da ti pri gradbeništvu ne pomaga inteligenca, ampak le m. sp. organ ... zakaj? ker take čistke kot so na teh faxih v primerjavi z drugimi kar se žensk tiče ... pa vprašmo našo tamalo, bodočo kemičarko kako je bit zajeban na "moškem" faxu ... pol pa lahko vse extra inteligentne pravnice utihnejo ... ker pravo je samo božje dudlanje, pr kemiji morš pa clo neki znat :P
Odgovori