Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Sep. 2010 15:24

:wall:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 12. Sep. 2010 17:10

^^ Haha :lach:

Da se še jst mal pravnicam v bran postavim - poznam (vsaj) tri res luštne, super punce, skulirane, razgledane, sproščene in nezatežene, s katerimi z veseljem preživljam prosti čas :) Pa vse so normalno zdelale faks. Se ne pritožujejo nad profesorji (razen kako izjemo) .. prej nad sošolkami, ki se knjigo za Rim učijo dobesedno na pamet in jim pol ni jasno, kako & zakaj niso zdelale.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 13. Sep. 2010 23:39

sicer pa od kdaj ma pa lepota pa pamet neko korelacijo? A sem slučajno kako uro biologije v OŠ zamudu?

Študentka: ne se tolk sekirat, pa ne se preveč v knjige takoj zagnat, to te bo na koncu ubil. Več kot preveč boš naredla, če boš tolk snov prebrala, da boš vedla o čem profesor na predavanjih govori. Belive me... be there ....

Uglavnem, k bom mel priložnost spoznat tako pravnico kot jih zgornje forumašice opisujejo bom pa in forumašici in pravnici plaču kosilo iz principa :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 14. Sep. 2010 7:54

mwahahaha, jst sm ena najbl kul pravnic, kar jih poznam :D :D :D (pa še luštna zraven) :twisted:

(ampak nism s srcem pri stvari)
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Sep. 2010 11:50

če bi kdo vedel, kaj jaz že 6 dni delam (pa itak mi ne bi verjel) bi najbrž logično sklepal, da jaz ne morem nardit nobenega faxa :twisted:

kam gremo jest? :D :P :cool:
Houd de wereld tegen
Vanilija90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanilija90 » 15. Sep. 2010 8:04

A se v tem referatu ne javljajo? :) Kličem za par informacij o študiju že 3 dni pa jih ne dobim :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Sep. 2010 8:27

Naš referat je bolj sam sebi namen. Telefona ne dvigujejo, na mejle ne odgovarjajo, uradne ure imajo pa od 10ih do 12ih, s tem da zelo radi zaprejo že par minut prej.

Roko na srce, pomoje se za brezveze matraš, ker ti Branko (on ima čez referat za 1. letnik) itak ne bo znal odgovorit.
Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 15. Sep. 2010 18:32

Joj pomojem bolš ne bi mogl opisat našga referata....uradne ure nej bi ble ob 10 ampak Branko vrata odklene ko se mu zljubi (nas je danes ene 20 pred vrati čakal pa je šele ob 15 čez 10 odprl) ko pa že odklene vrata pa nima nobenega koristnega odgovora, mejli pa tud niso lih izčrpni kadar ti odgovorijo, tko da bo res koristneje, če se na kakšn drug način pozanimaš o študiju.
ah referat :D
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
Vanilija90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanilija90 » 15. Sep. 2010 19:07

A mogoče kera ve kolko znaša povprečje ocen, da se lahko vpišeš iz izrednega na redni recimo d 2. ali 3. letnik??
Hvala
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 15. Sep. 2010 19:16

Povprečje za takšen prepis ni pomembno.

***Ally*** - ajde napiš kle al pa na ZS kaj delaš 6 dni, da vidmo a lahko faks nardiš al ne ;).

Kika: kera samopromocija ;) :lol:
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 15. Sep. 2010 19:16

Informacije, ki sem jih jaz dobila od bivše sošolke, ki je letos naredila pogoje za 1. letnik, so take, da moraš do konca septembra v drugem letu imeti narejene vse izpite, kar je torej strožje kot pri rednih, ki jim za vpis v 2. letnik ni treba imeti vseh izpitov. :wink: Je potrebno kar precej delat, da narediš vse izpite in se lahko prepišeš iz izrednega programa v rednega.
Za povprečje pa ne bi vedela.
Alta alatis patent.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 15. Sep. 2010 23:35

Ne vem od kje vm to. Da se vpises redno v naslednji letnik rabs tistih 48/54 tock in to je to. Ni treba met useh izpitov narjenih do konca septembra.

Razn, ce je to ksna nova fora, ampak zadnja 4 leta tega ni blo.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 16. Sep. 2010 7:48

glede telefonov: uradna ura dvigovanja telefonov v referatu je vsak dan nekje od 9h do 10h...pa veliko sreče :lol:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Sep. 2010 7:55

ko sem še js hodila na pf se mi je zmeri zdel tok smešn k sm stopila na hodnik oz tisto široko stopnišče in pol vidla 1 fletnga tipa pa 2 normalne punce pol pa 183 blondink v skinny jeans in kratko jaknco, z make up-on, šalom, petkami, nakitom, 10x10x10 cm torbico ki je nisi mogu na ramo obesit in 5 knjigami v rokah...vse so si ble tko smešno podobne da je blo že kr mal grozljivo :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 16. Sep. 2010 8:45

jah taka je situacija, ko stopiš v predavalnico 1. letnika.

kasneje pa je situacija podobna, kot na drugih faksih. ok, mogoče ljudje ne hodijo lih hipijevsko (vstavi katerokoli subkulturo) oblečeni naokol, kot so verjetno primeri na filofaksu in bolj 'sproščenih' faxih, ampak nekih ekscesov pa tut ni.

ah, stereotipi... :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov