Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Bageera napisal/-a:jzt se pa statistiko učim trenutno pa bi se rajši kakšno pravno zgodovino, rim, karkoli drugega, bolj piflarskega ker mi matematika od nekdaj dela grozne probleme in se kar zgubim v številkah in formulah in potem postanem čist žalostna in obupana, če se mi kje kaj ustavi ... Oh ja... Sej naj bi bilo ful lahko, samo men pa statistika prov ni lahka...
Tudi jaz izgubljam živce zraven stistike...
Tako kot ti, sem tudi jaz imela vedno probleme z matematiko in sem mislila da se je bom s faxom končno rešila, zdaj pa še ta statistika...grrr...
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ne se tok sekirat za to statistiko.. Sej bo šlo, k je lahk izpit - no ja, usaj takrat ko sem ga jst delala je bil cheap, k je predaval še Potočnik...
Potrudte se, da bo en lep začetek na faksu, najbrž pa itak same veste, da težji del še pride...
Potrudte se, da bo en lep začetek na faksu, najbrž pa itak same veste, da težji del še pride...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*Sparks* napisal/-a:Ne se tok sekirat za to statistiko.. Sej bo šlo, k je lahk izpit - no ja, usaj takrat ko sem ga jst delala je bil cheap, k je predaval še Potočnik...
jst sm tud mela še Potočnika... glihtko je bil to moj prvi izpit in sm ga ruknla k sm dolga in široka ... pač na žalost nikol nism mela kej dost pojma o matematki zato se mi je tud statistika zafržmagala... drugič sm ga sicer nardila, ampak s plonkanjem
The secret of success is consistency of purpose.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, prjatlca tut zdejle te nalogce rešuje k zmešana.. Sam njej je ta statistika baje celo všeč (večini nej ne bi bila? )..
Sej bo šlo punce, držim pesti za vse..
Sej bo šlo punce, držim pesti za vse..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Bageera napisal/-a:Blondie napisal/-a:Bageera napisal/-a:jzt se pa statistiko učim trenutno pa bi se rajši kakšno pravno zgodovino, rim, karkoli drugega, bolj piflarskega ker mi matematika od nekdaj dela grozne probleme in se kar zgubim v številkah in formulah in potem postanem čist žalostna in obupana, če se mi kje kaj ustavi ... Oh ja... Sej naj bi bilo ful lahko, samo men pa statistika prov ni lahka...
Tudi jaz izgubljam živce zraven stistike...
Tako kot ti, sem tudi jaz imela vedno probleme z matematiko in sem mislila da se je bom s faxom končno rešila, zdaj pa še ta statistika...grrr...
joj pol me razumeš jzt že cel mesec delam to statistiko pa sej znam naloge samo k se tok bojim da bom na koncu vse zmešala in bom dobila eno nalogo pa ne bom vedla kaj nej delam... Pa kako naj se lotim... tut men je to 1.izpit in prov vem da mi ne bo šlo... A je res, da februarski rok Štiblar pripravlja?
Kdo pripravlja februarski rok nevem, ker sem iz Pravne MB... Pa sploh mi ni to prvi izpit, ampak že samo statistika ene tretjič...
Sploh pa se ne že pred izpitom prepričat, da ti ne bo šlo... To je najslabše... Če že cel mesec delaš in obvladaš naloge pol verjemi, da ti bo šlo... Držim pesti...
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
U ja, kje so casi, ko je bil Potočnik
Cez izpite si sel, teorijo v skripti pogledal in pisal 9 Res. 3 dni za stat. Pol pa Stiblar...huh...bogi nasledniki
Pravna zgodovina je pa meni bruh...Imam drugace rada zgodovino, ampak tam je pa vse tako nakopiceno, celo knjigo si mogel znat...mi je bilo kar mucno se ucit...
Cez izpite si sel, teorijo v skripti pogledal in pisal 9 Res. 3 dni za stat. Pol pa Stiblar...huh...bogi nasledniki
Pravna zgodovina je pa meni bruh...Imam drugace rada zgodovino, ampak tam je pa vse tako nakopiceno, celo knjigo si mogel znat...mi je bilo kar mucno se ucit...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Tyra napisal/-a:Pravna zgodovina je pa meni bruh...Imam drugace rada zgodovino, ampak tam je pa vse tako nakopiceno, celo knjigo si mogel znat...mi je bilo kar mucno se ucit...
al pa met celo knjigo skopirano na plonkičih ... se je treba znajt če se da
The secret of success is consistency of purpose.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uf, baje ste mel težko tole statistiko, a?
No ja, upam da vam je kolkertoliko šlo..
No ja, upam da vam je kolkertoliko šlo..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*Sparks* - Komunikatorka
micamaca napisal/-a:Tyra napisal/-a:Pravna zgodovina je pa meni bruh...Imam drugace rada zgodovino, ampak tam je pa vse tako nakopiceno, celo knjigo si mogel znat...mi je bilo kar mucno se ucit...
al pa met celo knjigo skopirano na plonkičih ... se je treba znajt če se da
Uff men je bla pa pravna zgodovina zakon - to je bla moja prva desetka na faksu .
Je pa muka poslušat Simiča na predavanjih k toooookkk naklada. Jst sm šla rajš kr na izredna predavanja kjer je u enem mescu use na hitrco odpredavu in ni mel cajta nakladat.. Men se je splačal
- Tyra
- Debatorica
Zanj so govorili, da ima fotografski spomin. Men je sla una baba na zivce...sem pozabila, kako se pise..je mela vaje..groza
Drugace pa bolj, ko premisljujem...najvecja muka se mi je bilo ucit pravoznanstvo. Ze ko sem videla tisto bukvo...teorijo prava, me je minilo...se vedno jo imam na polici...da ko mi je bad, se spomnim, da sem bila nekoc tako pridna, da sem prebrala 500 strani dolgcasa
Drugace pa bolj, ko premisljujem...najvecja muka se mi je bilo ucit pravoznanstvo. Ze ko sem videla tisto bukvo...teorijo prava, me je minilo...se vedno jo imam na polici...da ko mi je bad, se spomnim, da sem bila nekoc tako pridna, da sem prebrala 500 strani dolgcasa
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Tyra napisal/-a:Zanj so govorili, da ima fotografski spomin. Men je sla una baba na zivce...sem pozabila, kako se pise..je mela vaje..groza l:
Katja Škrubej
Ja, meni se zdi Simič prav v redu... Spomin ima verjetno res dober, po 3 letih še vedno vsakič poklepeta z mano, ko se srečava na hodniku
-
*Sparks* - Komunikatorka
Tyra napisal/-a:Drugace pa bolj, ko premisljujem...najvecja muka se mi je bilo ucit pravoznanstvo. Ze ko sem videla tisto bukvo...teorijo prava, me je minilo...se vedno jo imam na polici...da ko mi je bad, se spomnim, da sem bila nekoc tako pridna, da sem prebrala 500 strani dolgcasa
Oooo jaaa... Men je bil tud pravoznanstvo največja muka.. Skor sem jokala zravn k sm misnla da se tega bullshita ne da naučit. Tok dolgočasna knjiga. Takoj zatem mi je bla u ibr dolgočasna kriminalstika. Sem bla ful razočaran nad tem predmetom, ker bi bil lahko blazno zanimiv.
Skratka, dve knjigi polni samih teorij.. Boring!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
*Sparks* napisal/-a: Oooo jaaa... Men je bil tud pravoznanstvo največja muka.. Skor sem jokala zravn k sm misnla da se tega bullshita ne da naučit. Tok dolgočasna knjiga. !
Khm... Meni se zdi pa to prav čudno ... Saj pravoznanstvo so vendar osnove, sama teorija prava... Saj že beseda pove: pravo-znanstvo, hehe... Tako da se mi zdi nenavadno, kako se vam lahko to zdi tako dolgočasno, če ste se pač odločili za študij prava... V omenjeni knjigi je vsakega po malo, z več pravnih področij, tako da se tej vsebini v času študija (in tudi kasneje v 'pravniškem življenju') ni mogoče izogniti... Meni je v višjih letnikih prav zabavno, ko spet srečujem 'stare znance' iz te knjige v drugih predmetih ...
Je pa res, da ima Pavčnik svoj način pisanja, malo litararno navdahnjenega ...
- Tyra
- Debatorica
cukr, to imas prav, ampak knjiga je napisana tako obsirno in s takimi stavki, da je res za znort. Lahko bi bila precej skrcena, pa bi bilo isto vse povedano
In ja se srecujes s tem tudi potem, ampak napisano je grozno meni no.
Za razliko od kaksne ustave, kar se mi je blo pa prav fajn ucit
In ja se srecujes s tem tudi potem, ampak napisano je grozno meni no.
Za razliko od kaksne ustave, kar se mi je blo pa prav fajn ucit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov