Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Kako je zdaj s tem prehodom iz izrednega na redni studij, ce si se v starem programu? Sama sem mislila da se lahko v rednega prepises ze ce izpolnis iste pogoje kot redni (torej zadostno stevilo tock), kar bi mi bilo logicno.
Ampak ocitno ni tako? Ima katera kaksne izkusnje?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ni čisto tako. Razpisano je določeno število mest, koliko se jih lahko prepiše iz izrednega na redno. Če je zainteresiranih več, kot pa je prostih mest, imajo prednost tisti z višjim povprečjem, če so seveda izpolnili tudi pogoje za napredovanje v višji letnik.
Poglej si tukaj:
http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=1201&Itemid=1228
Poglej si tukaj:
http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=1201&Itemid=1228
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
To pa ne bi vedla, ampak po mojih izkušnjah bo kar enako. Vprašaj v referat, pa boš najbolj 100%.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
lun|ca napisal/-a:Kako je zdaj s tem prehodom iz izrednega na redni studij, ce si se v starem programu? Sama sem mislila da se lahko v rednega prepises ze ce izpolnis iste pogoje kot redni (torej zadostno stevilo tock), kar bi mi bilo logicno.
Evo jst sm lih prejšnji teden Brankotu (iz referata) poslala mail z istim vprašanjem.. on bo zihr najbolj vedu
Uglavnm, pogoj za prehod iz izrednega na redni študij je, da imaš opravljene vse izpite do konca študijskega leta (se prav do konca septembra). Aja pa rekel je še, da se do sedaj še ni zgodilo, da bi senat sprejel sklep o omejitvi števila mest za prehod iz izrednega na redni.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
toliko jih vzamejo iz izrednega v redni, kolikor rednih ne gre v drugi letnik. To je pa kar velika številka ponavadi..
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Blair napisal/-a:lun|ca napisal/-a:Kako je zdaj s tem prehodom iz izrednega na redni studij, ce si se v starem programu? Sama sem mislila da se lahko v rednega prepises ze ce izpolnis iste pogoje kot redni (torej zadostno stevilo tock), kar bi mi bilo logicno.
Evo jst sm lih prejšnji teden Brankotu (iz referata) poslala mail z istim vprašanjem.. on bo zihr najbolj vedu
Uglavnm, pogoj za prehod iz izrednega na redni študij je, da imaš opravljene vse izpite do konca študijskega leta (se prav do konca septembra). Aja pa rekel je še, da se do sedaj še ni zgodilo, da bi senat sprejel sklep o omejitvi števila mest za prehod iz izrednega na redni.
Hvala za odgovor
Ampak vseen se mi pa zdijo ti pogoji mal neumni... Prav Vse izpite al kaj? Redni majo dovolj sam 48 oz. 54 pik, izredni morjo nardit pa prav vse izpite?!
Adijo pamet pa nas faks
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
kva prbijaš, jao!
48 pik in basta!!!
(to pomen 5 izpitov, če maš same 3 10ke in 2 9ki) kašn rim pa ekonomija, ne basat no, lah greš naprej/greš na rednega brez kerihkoli, sam da maš te pike.
aja, pa v našem referatu folk niti pod razno ne ve najbol. branko velikrat daje napačne/različne informacije, tko da se na to res ne morš neki bohvekva zanašat.
48 pik in basta!!!
(to pomen 5 izpitov, če maš same 3 10ke in 2 9ki) kašn rim pa ekonomija, ne basat no, lah greš naprej/greš na rednega brez kerihkoli, sam da maš te pike.
aja, pa v našem referatu folk niti pod razno ne ve najbol. branko velikrat daje napačne/različne informacije, tko da se na to res ne morš neki bohvekva zanašat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov