Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Eclat » 15. Feb. 2009 11:34

ja, to je men tud zlo fajn, da si skor do maja brez izpitov. sam kaj, ko sm se že tko zlo polenila v tem času, da se bom zdaj kr s težavo spravla pred knjige. je pa res, da so mi eni predmeti zlooooo kul :D je res,da je to odvisno od profesorja, mamo ene ki zlo zanimivo še tako bedno snov obrazložijo, ene pa take ki zanimivo snov tkooooooo nezanimivo naredijo, da skoraj zaspiš ( :D se mi je že zgodilo, da sm skoraj zaspala, kr nam je profesor tko monotono razlagal snov)

:zustimm: pa to, da je pravo kao zlo piflarsko bom povedla isto kot nam je profesor rekel-na pravu se ne piflamo zakonov, tisti ki pa študirajo npr. geografijo pa se morajo napiflati kje katera gora leži, kje katera reka teče,.... :cool:
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 15. Feb. 2009 23:10

hmm,ma jst bi se tud na pravo vpisala. In informativni se mi je zdel ful u redi. Edin mi ni jasno kaj, v čem je fora? mislim kako moreš se učit tle? In zej posebej s tem Bolonjskim sistemom-kaj to pomeni d maš tudi kaj čez leto kake izpite,naloge,obveznosti al vse na koncu samo??
In kaj videz-še posebej deklet-ful vpliva pr ustenm izpitu? k sm neki slišala,pa me zanima:S
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 16. Feb. 2009 8:12

shaikica napisal/-a:In kaj videz-še posebej deklet-ful vpliva pr ustenm izpitu? k sm neki slišala,pa me zanima:S

:lol:
Eh, to pa ni res. Normalno, da se pričakuje, da prideš na ustni izpit urejena, saj tudi s tem izražaš odnos do osebe nasproti tebe. Ne boš pa nič bolše ocene dobla, če boš v poslovnem kostimu (lol) al pa srajčki pa hlačah.

Glede bolonjca ti pa ne znam svetovat, ker bo to letos prvič. Ampak pri enih profesorjih...se mi zdi skoraj groteskno, da bi naenkrat začeli komunicirat s študenti kaj več, kot pa je nujno potrebno... :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 16. Feb. 2009 9:17

positive vibration napisal/-a:
shaikica napisal/-a:In kaj videz-še posebej deklet-ful vpliva pr ustenm izpitu? k sm neki slišala,pa me zanima:S

:lol:
Eh, to pa ni res. Normalno, da se pričakuje, da prideš na ustni izpit urejena, saj tudi s tem izražaš odnos do osebe nasproti tebe. Ne boš pa nič bolše ocene dobla, če boš v poslovnem kostimu (lol) al pa srajčki pa hlačah.

Haha, sam tole je bilo res mal zabavno vprašanje :D Upam, da se ne boš na podlagi takih govoric odločala, kam se boš vpisala :P .. Videz je pomemben ravno toliko kot na ostalih faksih oz. kvečjemu manj, ker sem slišala, da imajo na nekaterih drugih fakultetah prav napisan pravilnik, kako moraš biti oblečen za zagovor diplomske naloge, sicer te ne sprejmejo :eek: .. Pri nas so bile babe poleti na zagovorih v japonkah in pisanih topih, nekateri profesorji pa v poletnih majicah, pa se ni nihče pritoževal :lol:

Če si pa mislila v smislu, da lepša / grša dekleta kaj težje pridejo skozi pri ustnih izpitih, pa tudi nisem nikoli opazila kakšnega vzorca.. Sem pa pred leti v tej temi brala, da so se iz kakšnih udeleženk lepotnih tekmovanj norčevali, ampak se mi zdi malo za lase privlečeno :wink:
Aja, pa Štiblarju so všeč mini krila, heh..
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 16. Feb. 2009 12:22

Zdej bo obvezno obiskovanje predavanj. Včasih tega menda ni blo.
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 17. Feb. 2009 11:01

nene eeeee nsim misnla v tem smisluu! Sm misnla na to,d sm slišala tudi tu na forumu je blo nekaj o tem-da pač ne' marajo ' lih preveč deklet,ki so ful neki urejen-mišljeno je predvsem na missice. Da pač imajo do teh drugačen odnos,češ ja so lepe-in so za manekenstvo,ne pa za pravo
Niti slučajno pa ne d če si lepši/ grši-imaš več al majn točk...sorry
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 17. Feb. 2009 12:27

mah te govorice.. če ti prideš na ustnga in pokažeš znanje, ti nima kej težit, pa če si miss sveta :D

Ja, za Štibija sm pa tud jst slišala, da si zlo rad učke spočije na kaki luštni deklini :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Feb. 2009 22:27

Eno je, če je ženska lepa. To še nisem slišala, da bi imela probleme zaradi tega.
Druga stvar so pa tiste perle, ki so sposobne uletet na ustnega v miniaturnem miniču in z dekolteji. Takšna naj se pa potem ne pritožuje, če pokasira kakšen negativen odziv, ker tudi s tem, kako izgledaš, pokažeš svoj odnos do ljudi okrog sebe in dejavnosti, ki se je udeležiš.

Ampak to so res ekstremi, ne zdaj mislit, da moraš prit v burko oblečena, da ne bo problemov :D
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 18. Feb. 2009 22:47

ja sej vem,ma ne sm se mogla tko izrazit,ker sem se v prvo mal čudno-kao d je odvisno tudi od zunanjosti,kar pa niti v sanjah nism minsla tega"!
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 18. Feb. 2009 23:36

ja sej vem,ma ne sm se mogla tko izrazit,ker sem se v prvo mal čudno-kao d je odvisno tudi od zunanjosti,kar pa niti v sanjah nism minsla tega"!
astro
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a astro » 12. Mar. 2009 15:14

mene pa zanima ce je mozen prehod iz izrednega na reden studij ce opravis 1. letnik.. ali so kaksni posebni pogoji?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 12. Mar. 2009 17:04

^ vse izpite moraš meti narejene. To je pa to :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 12. Mar. 2009 18:05

a ni tko, da so tudi samo pike dovolj? ene 3 leta nazaj vem da je blo tko.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 8. 2008
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tita123 » 12. Mar. 2009 18:48

^^ morš imet 48 pik ali pa vse narejene izpite. mislim, da ti lahko ostane samo en izpit, če se ne motim. aja, in pa nujno morš imet narejenga vsaj enga težkega ali rim ali politika.. naj me kera popravi, če se motim :)

mene pa zanima kaj bo blo drugo leto s tem bolonjcem.. mi, ki delamo po starem sistemu bo še zmeri tko kot je blo do zdaj, neobvezna predavanja in vaje? :D
Najboljše šele prihaja...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Mar. 2009 19:38

astro napisal/-a:mene pa zanima ce je mozen prehod iz izrednega na reden studij ce opravis 1. letnik.. ali so kaksni posebni pogoji?

Plus tega, da je baje omejeno število tistih, ki se lahko prepišejo v redni program.

@ tita

Za nas, ki smo še v dobrem starem sistemu, tudi ostane tako vnaprej. Lucky generation!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov