Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst bi se ti še 1x zahvalla, positive vibration !
Res si mi ogromno pomagala, pa lepo je da zveš takšne informacije iz prve roke kot pa da poslušam sam neke govorice. Sicer mam še nekja časa za premislek, ampak mislim, da bo kr to to- gremo še mal na štajersko
Lep pozdrav in uspešen študij!
Res si mi ogromno pomagala, pa lepo je da zveš takšne informacije iz prve roke kot pa da poslušam sam neke govorice. Sicer mam še nekja časa za premislek, ampak mislim, da bo kr to to- gremo še mal na štajersko
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
legally blonde napisal/-a:prof. dr. Plicanic
ful hvala. sem že iskala na vaši strani, pa se ne znajdem najboljše:)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
ni panike ja, nasa stran je ... zakomplicirana
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
ojla,,,a mi poveste kakšne so bile najbolj smešne izjave vaših profesorjev? ali ni takega vzdušja,da bi blo tudi kaj humorja?
mislim vsaka lahko kaj napiše,če se spomni,zna bit zanimivo:)
inn še nekaj; morda se bom vpisala zej marca tudi jaz na pravo,čeprav ne vem še za 100%-a mi zna dat kake napotke recimo za prvi letnik? pač tko kake male fore,pa tko nasvete,,,bi vam bla zelo hvaleežna!;)
lpo se mejte=)
mislim vsaka lahko kaj napiše,če se spomni,zna bit zanimivo:)
inn še nekaj; morda se bom vpisala zej marca tudi jaz na pravo,čeprav ne vem še za 100%-a mi zna dat kake napotke recimo za prvi letnik? pač tko kake male fore,pa tko nasvete,,,bi vam bla zelo hvaleežna!;)
lpo se mejte=)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
lovefrance napisal/-a:Jst bi se ti še 1x zahvalla, positive vibration !
Sem komaj zdaj videla post...ni problema, jaz sem bila popolnoma brez kakršnih koli informacij, ko sem se podajala v to, pa vem, da ni fajn. Čeprav se dosti študentov prepiše, ti v nobenem referatu, tako Lj kot Mb niso pripravljeni vsega razlagat
@shaikica
Jah, Kaučič zna bit zanimiv s kakimi sočnimi...posebej se mi je vtisnila tista, o ustavi, da je ustava stara komaj 18 let...in da naj se spomnimo, punce, kakšne smo bile me pri 18ih (pač ker je ustava ženskega spola) ko smo bile naivne in hudomušne in da je prav taka tudi naša ustava...blabla...v glavnem, on skos s temi sovinističnimi preserava.
Pa stari za angleščino, Gajšek: "veste, mi2 z ženo sva srečno poročena. Ona je srečna, jaz pa poročen." Gajšek jih je kr iz rokava stresal, mi je žal, da nisem več hodla na njegova predavanja.
Al pa Toplak, asistent za ustavo...smo dobli rezultate kolokvija, in se je vpikno v en "nelogičen" odgovor naše sošolke, ki je na izboru za lepotno tekmovanje pač rekla, da je pomembnejša inteligenca od lepote al nekaj v tem stilu, in Toplak itak: "Ja, to je pa tista napisala, ki je rekla, da je pamet pomembna."
Pa saj je enih smešnih dogodkov...sam tu ne izpade tak.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
positive vibration napisal/-a:
@shaikica
Jah, Kaučič zna bit zanimiv s kakimi sočnimi...posebej se mi je vtisnila tista, o ustavi, da je ustava stara komaj 18 let...in da naj se spomnimo, punce, kakšne smo bile me pri 18ih (pač ker je ustava ženskega spola) ko smo bile naivne in hudomušne in da je prav taka tudi naša ustava...blabla...v glavnem, on skos s temi sovinističnimi preserava.
Kaučič je zakon.. pri nas se je vedno kej čez Karla Erjavca zmrdval... "Ja vidte, na svetu majo naravne nesreče - potrese, požare, poplave... mi mamo pa Karla Erjavca"
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Razpis je zuni, pravo ma letos spet 380 mest. Komi čakam!
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
hruška napisal/-a:ja ljubitelj žensk pa res ni
Pa ja govori non stop tudi, da misli, da je čas da Slovenija dobi predsednico. Sej, po drugi strani se pa dela norca iz predsedniške funkcije.
Je faca ja. Mi v MB smo ga meli vsake 14 dni po 4 ure, pa sploh ni bil problem zdržat . Pa na sploh je prijazen, pa ni mu vseeno za študente. Tak občutek sem jaz dobila, je pa res, da nisem mela stika z njim na izpitu.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
Kika napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:Razpis je zuni, pravo ma letos spet 380 mest. Komi čakam!
he he, upam, da se ti bojo pričakovanja izpolnila... ampak useen uživaj, dokler še nisi na našem bednem faxu
hehe, men se pa pravo sploh ne zdi bedno predmetnik je kul, predavanja so tut kul (no ne vsa, ampak če te študij zanima ti je vsaj 1/2 predavanj zanimiva)....edin problem je z izpiti kle te loh kr zadane-->mene je.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ma, drugi letnik je 100x bolj zanimiv kot prvi...v prvem maš samo neko teorijo in zadeve, ki so totalno nezanimive...ala ekonomija in sociologija...razen ustave in delno rima so sami skrajno teoretski predmeti.
V drugem je pa pol že bolš, kazensko pa družinsko...ok obligacije
V drugem je pa pol že bolš, kazensko pa družinsko...ok obligacije
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov