Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Kaki časi te zanimajo? Dopoldan so predavanja od 8ih-12/14ih, popoudan pa od 12/14ih do 19.ure. Če si to misla. S tem da ob petkih ni predavanj, ker lahk greš statistiko (v primeru da boš dejansko hodla) tut ob torkih.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
- gabyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2008
ojla
jst mam pa eno vprasanje
grem v prvi letnik in sem v popoldanski skupini, zanima me ce bi ful tezili, ce bi hodila dopoldan ker mi tako veliko bolje odgovarja?
na vpisu so nam rekli, da moramo poslati prosnjo in nevem kaj se...
gaby
jst mam pa eno vprasanje
grem v prvi letnik in sem v popoldanski skupini, zanima me ce bi ful tezili, ce bi hodila dopoldan ker mi tako veliko bolje odgovarja?
na vpisu so nam rekli, da moramo poslati prosnjo in nevem kaj se...
gaby
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^Eh, ni važn v keri skupini naj bi bila..hodiš na predavanja kakor ti paše - brezveze komplicerat s temi skupinami, s temi prošnjami težijo sam zato, da bi se ljudje bolj držali "svojih" skupin, ker je zjutri na določenih predavanjih ful gužva..dejansko pa nihče ne preverja in ni potrebno pisati nobenih prošenj za dopoldansko skupino
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem si tiste, ki so me res zanimali, tako da je bila večina ekonomskih ali pa v povezavi z bančništvom in mi ni žal. vzela sem tudi izvršilno, ki se ga drugače precej otepajo, ampak mi je prišel ta predmet še kako prav.
odvisno od tega kaj te zanima in na katerem področju bi rada delala.
odvisno od tega kaj te zanima in na katerem področju bi rada delala.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ashley*** napisal/-a:^^Eh, ni važn v keri skupini naj bi bila..hodiš na predavanja kakor ti paše - brezveze komplicerat s temi skupinami, s temi prošnjami težijo sam zato, da bi se ljudje bolj držali "svojih" skupin, ker je zjutri na določenih predavanjih ful gužva..dejansko pa nihče ne preverja in ni potrebno pisati nobenih prošenj za dopoldansko skupino
Jaz sem pa takrat napisala prošnjo... Še potrdila in dokazila smo morali priložiti...
Drugače so pa itak vsem prošnjam ugodili
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
cukr8 napisal/-a:Ashley*** napisal/-a:^^Eh, ni važn v keri skupini naj bi bila..hodiš na predavanja kakor ti paše - brezveze komplicerat s temi skupinami, s temi prošnjami težijo sam zato, da bi se ljudje bolj držali "svojih" skupin, ker je zjutri na določenih predavanjih ful gužva..dejansko pa nihče ne preverja in ni potrebno pisati nobenih prošenj za dopoldansko skupino
Jaz sem pa takrat napisala prošnjo... Še potrdila in dokazila smo morali priložiti...
Ah, brezveze. Greš ko ti paše - dopoldne, popoldne. Razen na začetku je mogoče mal zoprno, ker velik ljudi hodi na predavanja, potem pa itak ni več važno.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Georgia napisal/-a:cukr8 napisal/-a:Ashley*** napisal/-a:^^Eh, ni važn v keri skupini naj bi bila..hodiš na predavanja kakor ti paše - brezveze komplicerat s temi skupinami, s temi prošnjami težijo sam zato, da bi se ljudje bolj držali "svojih" skupin, ker je zjutri na določenih predavanjih ful gužva..dejansko pa nihče ne preverja in ni potrebno pisati nobenih prošenj za dopoldansko skupino
Ah, brezveze. Greš ko ti paše - dopoldne, popoldne. Razen na začetku je mogoče mal zoprno, ker velik ljudi hodi na predavanja, potem pa itak ni več važno.
Ne vem, takrat je bilo potrebno oz. priporočljivo ..
Popoldancev npr. niso hoteli sprejeti v skupino za vaje pri dr. Simiču, Škrubejeve pa nisem hotela imeti ... Pa izpiti se v 1. letniku opravljajo v več skupinah, glede na priimke (ne vem zakaj, ampak pogosto je skupaj z naraščajočo črko abecede naraščala tudi zahtevnost izpita pri istem predmetu ), tako da so asistenti ven metali ljudi pred izpitom, če kdo ni spadal v skupino (mene ni, ker sem ga lepo pogledala in omenila odobreno prošnjo )..
Jaz imam rada vse stvari urejene in podprte z dokazili.. Itak te pa nič ne stane, če neseš tja tist listek ..
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
cukr8 napisal/-a:
Pa izpiti se v 1. letniku opravljajo v več skupinah, glede na priimke (ne vem zakaj, ampak pogosto je skupaj z naraščajočo črko abecede naraščala tudi zahtevnost izpita pri istem predmetu :P ), tako da so asistenti ven metali ljudi pred izpitom, če kdo ni spadal v skupino (
Jaz imam rada vse stvari urejene in podprte z dokazili.. Itak te pa nič ne stane, če neseš tja tist listek ..
Mah dej no. Itak je na našem faxu praksa, da se za slab rezultat na izpitu obtoži profesorje, ki so zmaji in oh in sploh hudobni, sam tale ga pa seka.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov