Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
A se katera spomne, kdaj ste zvedele urnik in kdaj se vam 1. okrobra začne?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
<Če greš v prvi letnik, boš dobla prav čas po pošti, če greš v drugega, pa itak že veš, kak potekajo zadeve.
Zakaj bi blo hudo ponavlat letnik? Men je blo prav fajn, sm ga lahko 2 leti bluzla
Ah, ja, v torek pa rim...glavno, da sn ostalo porihtala, pa da mam pogoje za 2.letnik. Že komi čakam, kr mal pogrešam sošolce...
Zakaj bi blo hudo ponavlat letnik? Men je blo prav fajn, sm ga lahko 2 leti bluzla
Ah, ja, v torek pa rim...glavno, da sn ostalo porihtala, pa da mam pogoje za 2.letnik. Že komi čakam, kr mal pogrešam sošolce...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
V prvi letnik grem, zanima me kdaj bom to dobila, ker vzporedno sem še 3. letnik mednarodnih odnosov in me zanima kdaj bom vmes imela čas, da lahko hodim na tečaj francoščine. A se da kje zvedet urnik lanskega leta?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
V prvem letniku so predavanja dopoldan in popoldan, tk da čist odvisn za kiro skupino se boš odločla, lahk pa hodiš kej zjutri, neki pa pč popoudan-tk nas je večina delala. Tut za vaje je več terminov. Sicer bo pa urnik objavljen na strani PF, verjetn pod oglasno desko? Js ga lani že nism dobila po pošti.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
No, pol naj bo pa ena tolk dobra in naj mi razloži urnik od lani, ker men ni čist nč jasn. Jz samo vem, da bom popoldanska skupina, ane, ker gre po priimkih.
Hvala
Hvala
-
PF UM: urnik
PF UL: http://www.pf.uni-lj.si/dodiplomski-studij/redni-studij/1.-letnik-137/
Če hodiš v Lj, boš mogla počakat, da se pod program pa opisi predmetov pojavi še en jeziček "urnik". Če te pa res tak radovednost muči, pa na forumu vprašaj, kak je bil lanski.
Glede skupin: Ne rabiš hodit k svoji skupini, itak ne preverjajo, razen v Lj pri Pravni zgodovini, tist bi blo pa dobrodošlo. V Mb je pa vseeno.
Za Mb je to še lanski urnik gori, novega še niso dali, je pa približno podobno ponavadi.
PF UL: http://www.pf.uni-lj.si/dodiplomski-studij/redni-studij/1.-letnik-137/
Če hodiš v Lj, boš mogla počakat, da se pod program pa opisi predmetov pojavi še en jeziček "urnik". Če te pa res tak radovednost muči, pa na forumu vprašaj, kak je bil lanski.
Glede skupin: Ne rabiš hodit k svoji skupini, itak ne preverjajo, razen v Lj pri Pravni zgodovini, tist bi blo pa dobrodošlo. V Mb je pa vseeno.
Za Mb je to še lanski urnik gori, novega še niso dali, je pa približno podobno ponavadi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Tut v LJ nič ne gledajo če si v pravi skupini. Prvi teden bo mal gužve in bodo rekli profesorji da hodte k svojim skupinam, pol po 2-3eh tednih bodo pa predavalnice rahlo prazne in je vseen kam greš, sploh pri kakih vajah so veseli da študentje vsaj pridejo, nič ne težijo pol h kiri skupini. Js sam svetujem da hodi zjutraj na vsa predavanja(sploh politična ekonomija, pa tut drugi predmeti), popoudan pa na rimsko pravo, ker profesor ki ma popoudan predavanja(Kambič) razlaga na bolj prijazen način, pa k njemu se splača tut na vaje hodit, ker so dost bol kvalitetne(vsaj men so ble).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
Brez pravosodnega izpita je kr težka...skoraj tak, ko da je zdravnik brez specializacije. Redko kje te vzamejo brez DPI. Uspešne firme itak ne, ker pričakujejo od svojih pravnikov le najbljše, v državnih organih se tudi ne moreš zaposlit...Bolj na beda je, če nimaš DPI. Je pa res, da jaz, z mojim briljantnim povprečjem bom kr lepo čakala v vrsti...Eh, bomo pa tačas hitro dojenčka naredli
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Mislim, da je kr pomembno, saj se čakalna vrsta na pravosodni izpit ureja glede na povprečje...?
In če ga mam 6,17 bom čakala glih tko ene 7 let ...jap, bo treba mal izboljšat.
Sicer pa sem zdaj nardila 1.letnik v Mb, lani pa sem že hodla v Lj, ampak sem se prepisala, ker mi ni blo za zdržat.
In če ga mam 6,17 bom čakala glih tko ene 7 let ...jap, bo treba mal izboljšat.
Sicer pa sem zdaj nardila 1.letnik v Mb, lani pa sem že hodla v Lj, ampak sem se prepisala, ker mi ni blo za zdržat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov