Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 25. Sep. 2006 15:30

Eno novo vprašanje - zanima me, če je možno pavziranje tudi pri izrednih študentih (na PFMB)? Mene bodo tile pogoji res ubili. :cry: Pa še tole - kakšen je kaj predavatelj za ustavno pravo, prof. Kaučič (z novim študijskim letom baje prihaja predavat tudi v MB) in kako zgledajo njegovi izpiti?
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 25. Sep. 2006 22:58

Dagi napisal/-a:Mene pa čist tko mal umes zanima če kateri predava dr. Miha Pogačnik... Sm mela zdej že parkrat opravka z njim službeno, pa je ful tak simpatičen dečko vidt... A je tud do študentov tak, ker menda je poleg vsega tud predavatelj...

Men je on predavu in mi je bil ful uredu pa še 10-ko sm pri njemu dobila :D sam zdej pa mislm, da ne predava več na faxu :)
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 25. Sep. 2006 23:06

kaučič je res fajn. na predavanja se splača hodit ker se res nasmeješ. na ustnem sem ga mela in je bil res faca... mislim, da jih je tisti dan pri njem zelo malo padlo... sploh nevem za nobenega... :) so don't worry!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 26. Sep. 2006 8:45

allessya napisal/-a: Pa še tole - kakšen je kaj predavatelj za ustavno pravo, prof. Kaučič (z novim študijskim letom baje prihaja predavat tudi v MB) in kako zgledajo njegovi izpiti?

A Cijan se bo upokojil ali kaj? A to 100%? :D Ka pa Toplak? Bo se Asistent ali ne? Sem vceraj slisala neke govorice, da baje tudi gre....
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 26. Sep. 2006 10:22

Cijan je že 2 leti v penziji :D ampak je še predaval - to nam je zadnjič povedal Toplak... na njegovo mesto prihaja Kaučič, Toplak pa ostaja asistent (vsaj tako sam pravi).
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 26. Sep. 2006 14:37

Ja no saj...itak je vecino predavanj mel letos Toplak....Cijan je ene 3x prisel :D hehe...no v glavnem zanimivo....po moje smo vsi pricakovali, da bo Toplak doktoriral in bo on prevzel prdmet....smo se motili :D
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 26. Sep. 2006 22:04

moj_zlobni_jaz napisal/-a:Ja no saj...itak je vecino predavanj mel letos Toplak....Cijan je ene 3x prisel :D hehe...no v glavnem zanimivo....po moje smo vsi pricakovali, da bo Toplak doktoriral in bo on prevzel prdmet....smo se motili :D

Pa saj doktorat ne pomeni avtomatske profesure. More bit najprej se izvoljen.
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 27. Sep. 2006 7:29

Ja saj to vem...sam nisem napisala zraven, ker bi ga itak izvolili, ce bi ta doktorat nardil :P :lol: :lol:
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Sep. 2006 22:24

pha ha ha...no punce in fantje zdj pa malo zares. Kaučič je ta največja kača, na predavanjih vsako leto iste štorje govori, ki niti malo niso smešne, je pa res da želi klovna špilat. Vse fore pb na isto ciljajo,torej na to kako smo ženske vsega krive. Na izpitih je pa bastard, k sm jst mela jih je full padl. Pa še neki, ne bit normalno naštiman za na izpite, pa čupo si barvite temno, ker zgleda da majo neki velik proti blondinkam.
Predavanja Rim, obvezno Kambič, k Kranjc ni za začetnike. Pek, Rim, nujno predavanja, kr bolš popoldne, k je odnos malo bolj oseben. Na vaje tud dobr hodt ker si te zapomnjo. Sicer ne nucajo tolk, ampak pr ustnih vedn prou pride. Pa še neki, od začetka se učit,učit in učit, k drgač boste na konc bogi, boste vso premoženje v PF dal. :evil:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 29. Sep. 2006 22:56

Freaked napisal/-a: pa čupo si barvite temno, ker zgleda da majo neki velik proti blondinkam.

S tem se tolažjo tisti, k ne znajo in padejo........jst sm original blond pa sm nardila pr njemu u prvo :wink: tko, da nehite s takimi :roll:
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 30. Sep. 2006 8:10

hjao..ja to sem tud jaz za velik primerov slisala, da ne marajo kao blondink...sam kokr jaz vem, to sploh nires :D good for me :lol:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Sep. 2006 18:16

uršy napisal/-a:
Freaked napisal/-a: pa čupo si barvite temno, ker zgleda da majo neki velik proti blondinkam.

S tem se tolažjo tisti, k ne znajo in padejo........jst sm original blond pa sm nardila pr njemu u prvo :wink: tko, da nehite s takimi :roll:

se strinjam z uršy. najbolj na živce mi grejo taki, ki ne znajo, pol je pa najprej profesor kriv, potem pa še barva las. :roll:
jst letos začenjam 4. letnik, pa niti enkrat nisem opazla da bi imel profesorji kaj proti ženskam al pa blondinkam...a dej no.
in Freaked, Kaučič je faca in je smešen in ko govori zgodbice o volitvah, džamiji, policijskih čolnih itd. ne vem kje so tukaj ženske vmes da so vsega krive.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 02. Okt. 2006 10:49

No, men Kaučič nikoli ni bil pretirano smešen, kdaj je kakšno dobro izjavil, to je pa tudi vse. Bolje kot Grad in njegovi stavki, ki so se pri nas začeli takole največkrat: Ko smo mi pisali ustavo :roll: :roll:

Kar se tiče pa barve las, je pa to idiotizem. Tudi jaz sem bila blond, ko sem delala ustavo in ni bilo nobenega problema.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 03. Okt. 2006 15:04

ja na žalost lepim blondinkam pripisujejo še praznino v možganih. Pa jo majo oni v bistvu. Moja lepa kolegica je delala 7x, vse drugo pa je mela že narjeno. Pa ji je reku nej se gre raj u špegu gledat. :evil: Plus to da na predavanjih je enkrat neko kaso da foro govoru, alla, da so ble ženske vsega krive k je en moški klub v angliji propadu...primitivno, res.

Zdj pa, me full zanima če kera ve kok stane izredni študij v novi gorici?
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 03. Okt. 2006 16:49

Bageera napisal/-a:7x??? Ojoj.... Tole je pa že kar hudo. :( Sem misnla, da lahko greš delat max. 6x in če v 6. ne narediš, ne smeš več opravljat izpita.... Al kako je to?
Joj, upam, da ne bom nikol v taki situaciji sam me vseeno zanima.
:oops:

To je možno če npr. ponavljaš letnik - v tem primeru dobiš 6 novih rokov.
Pa ne se preveč sekirat, če znaš, narediš. Težko verjamem da 5x znaš pa 5x ne narediš. Moje izkušnje pač. Je pa res, da se lahko vsakmu kšn predmet zalom in mu ne gre..

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov