Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Aha, ok hvala. Sej sm u sakm primeru misnla pridt, itak zvim 10min stran, tko da ni problem. Sam mi pa ze mamo urnik oz. usaj na netu je ze, ceprow bi blo pa res fajn da bi mi ga prvi tedn razlozil, ker je kr en
P.S. sam proba nej mi kdo prepovedat, da se km usedm, ga bom tko pretepla (zdej mam bergle pa ga lohk )
P.S. sam proba nej mi kdo prepovedat, da se km usedm, ga bom tko pretepla (zdej mam bergle pa ga lohk )
- legally blonde
- Kofetarica
Damn, js sm pa misnla da II pomen da meas frej, silly me pa to pol sploh nimas ziulenja, ce si skos na faksu, oz. usaj prve par mescev ne, dokler ne ugotovis, kam se splaca hodt na predavanja in kam ne ...
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ko sem jaz pavzirala mi ni bilo potrebno nobenih kolokvijev se enkrat it delat... lahko pa si sel (da si videl koliko znas), ni bilo pa obvezno... se mi zdi pa da pri politični ekonomiji, je bilo tako da ti je celo upoštevala če si kolokvij dobro pisala (ne vem nadkoliko točk)...
-
lun|ca - Komunikatorka
legally blonde napisal/-a:Aha, ok hvala. Sej sm u sakm primeru misnla pridt, itak zvim 10min stran, tko da ni problem. Sam mi pa ze mamo urnik oz. usaj na netu je ze, ceprow bi blo pa res fajn da bi mi ga prvi tedn razlozil, ker je kr en
legally blonde a je kaksna moznost, da mi posljes urnik za 1. letnik, ker meni ga noce odpret... Bi pa rada zvedla kdaj mormo bit sploh tam prvi dan, a je treba to iz urnika razbrat al dobimo to kaksna obvesila se na dom?
Hvala
- legally blonde
- Kofetarica
Ce ti se vedno noce odpret, mi na ZS posl mejl pa ti poslem. Drgac pa tut js ne vem, kdaj pridt prvi dan ... Najbrz ob 8h
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Bageera napisal/-a:Prvi teden smo mi imeli bolj predstavitve predmetov. Nismo imeli še čisto izoblikovanega urnika, samo tok, da so se predmeti predstavli. Ampak še vseeno je fajn, da greš, da ti razložijo ene stvari; kaj boš mogla narest (seminarske, kolokvije), kako bojo izgledal izpiti, vaje... Take splošne stvari. Pa še v prvem tednu si ponavadi izboriš svoj stol, ker je taka gužva, eni bodo rezervirali cele klopi ( ) za celo armado prijatlov, ti ne bojo pustil, da se usedeš na določen stol, pa tut če potem tistega osebka, komur je stol namenjen niti ne bo na faks tisti dan... Tole je men ful otročje, ampak je res fino, da prideš, drugače boš mogla nekaj časa stat.. Ne vem no, pri nas je bilo prvih nekaj tednov tako, da so bili čisto nori na to rezerviranje stolov.. kot, da smo v gostilni
ma ja to rezerviranje zicov je šlo tut men na živce. razumem da za kolegico prišparaš stol. ampak lan so zasedli cele kolone. pol čez dva meseca pa nikjer nobenga
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
(Mary Kay Ash)
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
legally blonde napisal/-a:Damn, js sm pa misnla da II pomen da meas frej, silly me pa to pol sploh nimas ziulenja, ce si skos na faksu, oz. usaj prve par mescev ne, dokler ne ugotovis, kam se splaca hodt na predavanja in kam ne ...
to je biw tut zame šok lani ja ampak sej hitro ugotoviš kaj ti ustreza in kaj ne... js sm hodila na rim pa ekonomijo (a še to na vaje sploh ne, ker mi nanut ni kul).najprej seveda na vse sam js nimam tok koncentracije, da bi bla na faksu cel dan. ti pa toplo priporočam da hodi na rim, tako predavanja kot vaje. js sm hodila letos h kambiču ampak drugo leto nevem če bo še. kambič se mi zdi da ma dost šolski način predavanja, gre po vrsti kar mi je ful ustrezal, tko da mi rim ni delu težav.
pa don't worry... hitr ti bo jasn kaj je kul pa kaj ne...
uspešen študij ti želim
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
(Mary Kay Ash)
(Mary Kay Ash)
- legally blonde
- Kofetarica
A res, pol na Rim h Kambiču? K men so pa usi govoril da je nujno treba k Kranjcu... Mah bomo ze nekak
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js ti priporocam kambiča, ker ma use lepo na prosojnicah, pocas razlaga, tut pove sm pa tja kaksno stran ki ti jo clo ni treba znat..
kranjc pa dokazuje kako zelo obvlada latinscino in natepava tam ene izreke celo predavanje, pa js sm se kr zgubla umes, kr preskakuje sm in tja..
najbols da gres pogledat oba pa se odlocs kaj ti bl sede
kranjc pa dokazuje kako zelo obvlada latinscino in natepava tam ene izreke celo predavanje, pa js sm se kr zgubla umes, kr preskakuje sm in tja..
najbols da gres pogledat oba pa se odlocs kaj ti bl sede
Zivljenje je piskotek!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem pa hodila h kranjcu na predavanja, vaje je imel pa kambič in je blo čist kul. tud kranjc v redu razlaga, se da čist fajn zraven pisat in sem mela tok dobre zapiske, da se še zdj eni iz njih učijo
ne vem pa kako je zdaj na predavanjih, baje so tud izpiti čist drugačni in so vaje postale ful bolj pomembne...
drugač se vam pa splača hodit še na ekonomijo, pa na kakšne vaje od drugih predmetov, nič pa ne boste zamudil če boste spustil predavanja iz pravoznanstva ( ), sociologije pa pravne zgodovine. jst sem v prvem letniku hodila na skoraj vse ker se mi je zdel vse ful zanimivo, ampak na koncu ne pomaga kej dosti. še vedno se je blo pol ful treba iz knjig učit.
ne vem pa kako je zdaj na predavanjih, baje so tud izpiti čist drugačni in so vaje postale ful bolj pomembne...
drugač se vam pa splača hodit še na ekonomijo, pa na kakšne vaje od drugih predmetov, nič pa ne boste zamudil če boste spustil predavanja iz pravoznanstva ( ), sociologije pa pravne zgodovine. jst sem v prvem letniku hodila na skoraj vse ker se mi je zdel vse ful zanimivo, ampak na koncu ne pomaga kej dosti. še vedno se je blo pol ful treba iz knjig učit.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- pikica19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
Jst sem sicer hodila h Kambiču, ker so mi bila njegova predavanja res zakon - celo vse sm štekala. Pa tako predava, da si vse lahko zapišeš, tako da so bili moji zapiski pri rimu super (edini predmet pri katerem sem imela dejansko vse napisano). Samo letos se govori (zdej koliko so te govorice resnične je tudi vprašanje), da Kambič odhaja. No...sej to se bo zvedl zdele, k se fax začne, če je res. Se pa strinjam, da je na rim pa ekonomijo fajn hodt, k druge predmete se pa da narest tut če nisi hodil na predavanja.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jst že vidim kako bom čist zgubljena 1. dan. Niti ne vem kje so kere učilnce, nobenga ne poznam (edin če prepričam eno svojo bivšo sošolko, da gre dopoldne z mano kr je 2. skupina). Pa še tooook folka bo....mah ja....bo že.
Kdaj pa predava Kambič in kdaj Kranjc? Al je to vsako leto drgač?
-
lun|ca - Komunikatorka
Boa napisal/-a:Jst že vidim kako bom čist zgubljena 1. dan. Niti ne vem kje so kere učilnce, nobenga ne poznam (edin če prepričam eno svojo bivšo sošolko, da gre dopoldne z mano kr je 2. skupina). Pa še tooook folka bo....mah ja....bo že.
Potem sma pa ze dve taki . Mene ze tut kr mal stiska, ker nobenga ne poznam in si potem cist zgubljen... Sicer pa, tk kot si ze rekla, bo ze
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Mene pa čist tko mal umes zanima če kateri predava dr. Miha Pogačnik... Sm mela zdej že parkrat opravka z njim službeno, pa je ful tak simpatičen dečko vidt... A je tud do študentov tak, ker menda je poleg vsega tud predavatelj...
Always look on the bright side of life!
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
lun|ca napisal/-a:Boa napisal/-a:Jst že vidim kako bom čist zgubljena 1. dan. Niti ne vem kje so kere učilnce, nobenga ne poznam (edin če prepričam eno svojo bivšo sošolko, da gre dopoldne z mano kr je 2. skupina). Pa še tooook folka bo....mah ja....bo že.
Potem sma pa ze dve taki . Mene ze tut kr mal stiska, ker nobenga ne poznam in si potem cist zgubljen... Sicer pa, tk kot si ze rekla, bo ze
Se lohka pa dobiva, pa bova skupi zgubljene
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov