Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
*Srček napisal/-a:Jes to foro prakticiram že drugo leto...maja jih nardim 5 (pa mam 44 al pa 45 pik), pol si pa tri za september pustim da mam umes počitnce, pol pa ful lažje izpite septembra delam k vem da mi mankajo sam še 4 al pa 3 točke...
To je pa moj način znajt se da se mi ne utrga čis ...
Heh, jaz sem si pa vsako leto raje nabrala dovolj točk za naslednji letnik že pred poletjem in si pustila še 2 izpita, ki sem ju šla pa raje neobremenjeno delat šele novembra, da si ne bi pokvarila počitnic
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ker sem glih pri ucenju rimskega prava..ja ja..saj vem .. me zanima koliko ste se ve kaj ucile in v kolikem poskusu ste ga uspesno opravile?
Why be an angel when I can play god?!
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
ohh jz se ga ucim ze skoraj dva tedna, pred tem sem edino v juliju dvakrat prebrala knjigo.. v celem jiliju!!! po kaksno urco na dan sm brala...brezveze
no in zdej mam se 3tedne casa... samo filing je prav beden... pa nej poudarim da nimam nic predznanja.. nic predavanj,nic vaj obiskovala, kolokviji negativni
katastrofa prakticno
no in zdej mam se 3tedne casa... samo filing je prav beden... pa nej poudarim da nimam nic predznanja.. nic predavanj,nic vaj obiskovala, kolokviji negativni
katastrofa prakticno
-
levcek a ga gres prvic delat?
Zadnjič spremenil moj_zlobni_jaz, dne 21. Avg. 2006 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cukr8 - Kofetarica
moj_zlobni_jaz napisal/-a:ker sem glih pri ucenju rimskega prava..ja ja..saj vem .. me zanima koliko ste se ve kaj ucile in v kolikem poskusu ste ga uspesno opravile?
Hm, težko rečem, koliko časa sem se učila, ker sem ga predelovala v bistvu sproti, vse leto - oziroma za kolokvije ... Potem pred izpitom sem imela pa samo 5 dni za ponoviti & se na novo naučiti še preostanek snovi, tako da je šlo vse zelo na hitro in živčno ... Šla sem pa na 1. rok, tako da je bilo itak še vse sveže v glavi... Aja, opravila sem ga pa v 1. poskusu... Meni je bilo prav všeč, no
-
uuuu cukr8, cestitam no ja saj men bi tud blo zelo vsec ce bi ga v 1. poskusu naredila..pa pisnega dela se niti tako zelo ne bojim...bolj me pol strah ustnega..
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
moj_zlobni_jaz napisal/-a:ker sem glih pri ucenju rimskega prava..ja ja..saj vem .. me zanima koliko ste se ve kaj ucile in v kolikem poskusu ste ga uspesno opravile?
Jaz sem se ucila 3 tedne, naredla sem ga v drugo. S tem, da sem prvic oddala prazen list, ker sem se ucila sam 2 dni
Zdaj pa zacnem septembra z ucenjem Prava varsta okolja. Cukr8 mas mogoce skritpo IUS CARITAS za okolje, al pa ce koga poznas, da jo ma?
Zadnjič spremenil Lastovica, dne 21. Avg. 2006 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cukr8 - Kofetarica
moj_zlobni_jaz napisal/-a:uuuu cukr8, cestitam no ja saj men bi tud blo zelo vsec ce bi ga v 1. poskusu naredila..pa pisnega dela se niti tako zelo ne bojim...bolj me pol strah ustnega..
Eh, meni se je zdelo ravno na ustnem delu fino ... Najprej sem se res bala, ker sem o Kranjcu slišala razne 'grozne zgodbice', ampak potem je bil pa prav prijazen... Pa ravno zadnja sem bila na vrsti tisti dan, tko da je bilo lepo v miru vse skupaj... Potem sva pa še malo poklepetala, pa še ribez mi je ponudil, da nisem bila tok živčna ...
Cukr8 mas mogoce skritpo IUS CARITAS za okolje, al pa ce koga poznas, da jo ma?
Ne, žal ne... Me iskanje gradiva še čaka ...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 21. Avg. 2006 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lastovica - Kofetarica
Bageera napisal/-a:Jzt sploh ne razumem, kako lahko v 5 dneh katerikol izpit pokapirate tok, da nardite v prvo A ste geniji, al mate srečo, al sem pa jzt zabita
Dolocene izpite se da tudi v manj kot v 5 dneh nastudirat. Stvarno sem se ucila 4 dni, dedno 2 dni. Vse naredla v prvo. Sociologijo v prvem letniku sem se ucila 3 dni, naredla tud v prvo. Ampak to ne pomeni, da imas vso snov 100 % predelano in da si ziher, da bos izpit naredo. Rabis tud velik srece in vprasanja, ki so ti pisana na kozo.
-
cukr8 - Kofetarica
Lastovica napisal/-a: Dolocene izpite se da tudi v manj kot v 5 dneh nastudirat. Stvarno sem se ucila 4 dni, dedno 2 dni. Vse naredla v prvo. Sociologijo v prvem letniku sem se ucila 3 dni, naredla tud v prvo. Ampak to ne pomeni, da imas vso snov 100 % predelano in da si ziher, da bos izpit naredo. Rabis tud velik srece in vprasanja, ki so ti pisana na kozo.
Uau, dobra si ... No, jaz si tega ne bi upala oz. ni v moji navadi... Vedno raje vse predelam 100% al pa še več
-
Lastovica se strinjam s tabo... se da naucit dolocene stvari v par dneh..pa izpit pol nardis..sam tud odvisno s kakso oceno je to ..pa tud sreco mors met, da dobis taka vprasanja....kot jaz npr. letos pr sociologiji
no ok..upam, da bo men na rimu tud ratalo cimprej
-
Lastovica - Kofetarica
moj_zlobni_jaz napisal/-a:Lastovica se strinjam s tabo... se da naucit dolocene stvari v par dneh..pa izpit pol nardis..sam tud odvisno s kakso oceno je to ..pa tud sreco mors met, da dobis taka vprasanja....kot jaz npr. letos pr sociologiji
Ma ocena je odvisna od vprasanj, ki jih dobis. Lah dobis 10 al pa tud 6. Jaz sem bila s svojimi ocenami pri omenjenih izpitih zelo zadovoljna. Folk se je ucil tud po 3 tedne, pa so dobili dost slabse ocene od mene. Pa tudi jaz se kdaj za kater izpit ful dosti ucim (kazensko materialno sem se ucila skor dva mesca) pa pol dobim slabo oceno.
-
cukr8 - Kofetarica
Bageera napisal/-a:Jzt sploh ne razumem, kako lahko v 5 dneh katerikol izpit pokapirate tok, da nardite v prvo A ste geniji, al mate srečo, al sem pa jzt zabita
Ah ne, saj jaz tudi ne grem na izpit že po 5 dneh študija ... Pripravljala sem se pač že čez leto in najprej sploh nisem nameravala iti na rimsko pravo že takrat, ker sem imela par dni pred tem ustavno pravo... Potem sem si pa premislila in šla vseeno na 1. rok, ker se baje splača pohiteti... In se je očitno res splačalo ... Ampak če ne bi imela že od prej podlage, močno dvomim, da bi lahko računala na 10ko, hehe...
Nikakor pa ne bi šla na noben izpit le z nekaj dnevi dela, pa čeprav bi bila prepričana, da mi ga bo nekako uspelo opraviti... Vedno se raje dodobra pripravim & prepričam o vseh podrobnostih... Tako sem pač navajena Ne maram nobenih presenečenj in špekulacij na izpitih... Bi pa sigurno šlo tudi po hitrem postopku, ja... Nekateri to redno prakticirajo, še posebno v višjih letnikih to ni nič posebnega ...
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
moj_zlobni_jaz napisal/-a:levcek a ga gres prvic delat?
ja, zato me se bolj skrbi mora bit prvic in zadnjic, drgac si bom ze postavljala uprasanje al je pravo zame al zal ne. pa sploh ni fora pri meni da se bi ucila in da ne bi slo.. ampak ker se zacnem prepozno ucit,nikakor se ne morm spravit prej ker se mi prav ne da zapret u hiso
-
cukr8 omg...a 10 si dobla? zakon..mene bi tak kap zadela, ce bi 10ko dobla pr rimu
levcek hehe, jaz tudi upam, da bo prvic in zadnjic pa me zarad tega tud mal strah...saj vem kaksen je sistem na pisnem delu..sam pol nevem kak bo ustni...no ja..upajmo na najboljse
levcek hehe, jaz tudi upam, da bo prvic in zadnjic pa me zarad tega tud mal strah...saj vem kaksen je sistem na pisnem delu..sam pol nevem kak bo ustni...no ja..upajmo na najboljse
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov