Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Lastovica napisal/-a:micamaca napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Glih zadnjic sem imela zopet izkusnjo z ucenjem zakona na pamet: Kersevan sprasuje tocno po tisti besedi, ki je navedena v zakonu in sprasuje tako dolgo, dokler te besede ne izvlece iz tebe. Ce je ne izvlece, je ocena temu primerno nizja.
...
o boh... a tale mulo od Kerševana je že tok daleč prlezu ... ?
Ma Kersevan mi je drgac faca..
Jaaa... Danes je bil res izredno prijazen ... Pa pri frizerju je bil, očitno ... Pa tudi besed iz zakona ni vlekel iz nas ... No, v bistvu so bili vsi spraševalci na četverčku prijazni ... Kar zabavno je bilo ...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
levcek napisal/-a:jaz sm vedla samo za trojcke!!! a tudi cetvorcki obstajajo? -> za to sm pa slisala da majo samo na filofaxu, pri slovenscini menda
Uradno je trojcek, ampak ce izberes za izbirni predmet upravne institucije, mi recemo, da imas pac cetvorcka.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
levcek napisal/-a:jaz sm vedla samo za trojcke!!! a tudi cetvorcki obstajajo? -> za to sm pa slisala da majo samo na filofaxu, pri slovenscini menda
Tud to ne drži - jaz sem študirala slovenščino, pa je bil največ trojček - pisni test ter dva ustna izpita pri dveh profesoricah, po možnosti stlačeno na 4 ali 5 dni.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Bageera napisal/-a:Mene pa zanima, če kdo ve, približno koliko študentov na Lj Pf 1. letnik pavzira?
osip iz prvega v drugi letnik vem da je ogromen, ne vem pa točne cifre. eni govorijo da jih tud okol 60% ne zdela 1. letnika. zakaj te pa zanima?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Bageera napisal/-a:Kaj kar 60% ! Sem misnla, da jih je samo kakšne 10% Samo iz radovednosti me je zanimalo, ker mam občutek, da gre vsem ful dobr, samo men ne (po-izpitna depresija)
neee, itak da ne gre vsem dobr, poznam ljudi ki že tri leta pacajo prvi letnik, pa še vedno nimajo pogojev. prvi letnik jih itak največ pade ker je tak preskok iz srednje šole, pa dost se jih ne zna prav učit. sej zdj ne vem če jih pade 60%, sigurno pa jih polovica. da ne govorim o izrednih - ko sem bla jst v prvem letniku, jih je nardil cca. 20. sej če si resna in se učiš, boš pač drugo leto končala izpite, itak imaš pa še septembrski rok. kolk ti jih je pa še ostal? lp
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
moja sestrična je delala ta fax in ga je redno nardila vse s povprečje 9.5! k bi kej te pameti name priskočilo. zdej gre pa naprej še študirat. hotla je it delat pa še ekonomijo pa si je premisnla tku da gre še kr neki v tej smeri naprej...
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
K sm bla jst izredno u prvem letniku in sm ga redno nardila in se nasledn let vpisala v drug letnik, sem ostala praktično brez vseh sošolcev, mogoče nas je šlo ene 10 naprej, kok je pa izrednih na pravu se pa ve, a ne
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Mal je tistih k 1. letnik nardijo v prvo. Tega se je treba zavedat... pol je zmeri bolš. Velik jih poznam, k so že tretjič v prvem. To je pa že štala. Sej, ne bi o tem, da sm v drugem in mam za jesen še ful izpitov... 1,2,3, pa rukneš celga trojčka!!!!!!!!!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
V 1. letnik se vpise 350 rednih studentov in 450 izrednih (vsaj tisto leto, ko sem se jaz vpisovala je bilo tako. Solsko leto 2001/2002). Poleg teh 800 studentov, so v prvem letniku se vsi ponavljalci in je skupaj priblizno 1100 studentov 1. letnika.
V drugem pa nas je bilo potem se mi zdi da med 380 in 400 studentov. Kjer so pa zdraven se tisti, ki so 1. prvi letnik pavzirali. Iz tega lahko sklepam, da je osip iz 1. letnika v 2. letnik ogromen.
Potem dalje, pa ni vec taksne panike. Zdaj nas je v 4. letniku tud nekje 400 in priblizno tolko je tudi absolventov.
V drugem pa nas je bilo potem se mi zdi da med 380 in 400 studentov. Kjer so pa zdraven se tisti, ki so 1. prvi letnik pavzirali. Iz tega lahko sklepam, da je osip iz 1. letnika v 2. letnik ogromen.
Potem dalje, pa ni vec taksne panike. Zdaj nas je v 4. letniku tud nekje 400 in priblizno tolko je tudi absolventov.
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
**SiMoN@** napisal/-a:moja sestrična je delala ta fax in ga je redno nardila vse s povprečje 9.5! k bi kej te pameti name priskočilo. zdej gre pa naprej še študirat. hotla je it delat pa še ekonomijo pa si je premisnla tku da gre še kr neki v tej smeri naprej...
Evo pa mam dokaz da nism sam jes freak k me doma peglajo da če grem še ekonomijo zraven pa če hočm povprečje obdržat da bom u Polju pristala...uoam da ni tko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov