Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
e napisal/-a:ok mogoce bo za koga mal glupo vprasanje sam js ne vem kako je s tem ce se js vpism na mariborsko univerzo za pravo,zvim v lj..so predavanja in vse zrihtan v lj tud?
Ne
Temu bi se reklo, da si optimistka, oziroma sanja svinja o koruzi (brez zamere). Ce se vpises v mb na pravo mas tam predavanja in vse ostale obveznosti. Torej lah zivis v lj, vse druga bos mela pa v mb.
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Lastovica napisal/-a:e napisal/-a:ok mogoce bo za koga mal glupo vprasanje sam js ne vem kako je s tem ce se js vpism na mariborsko univerzo za pravo,zvim v lj..so predavanja in vse zrihtan v lj tud?
Ne
Temu bi se reklo, da si optimistka, oziroma sanja svinja o koruzi (brez zamere). Ce se vpises v mb na pravo mas tam predavanja in vse ostale obveznosti. Torej lah zivis v lj, vse druga bos mela pa v mb.
Ja pa kaj še!
Vse pa tudi ni v Lj...če se vpišeš na Pravno fakulteto Maribor, je pol logično, da boš imela predavnja v Mb...
No, za več informacij pa ---> http://www.pf.uni-mb.si/
-
e - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: lj
ja tut ena moja prjatlca je na teološki vpisana v Mb pa je drugač vedno v Lj pa predavanja ma tut tle, ne vem pa kako je z izpiti
ja sj to,pol se ocitno razlikuje od faksa do faksa skoda..k zato jih dost rine na marib.ker nej bi bil mal drgacn sistem
ja sj to,pol se ocitno razlikuje od faksa do faksa skoda..k zato jih dost rine na marib.ker nej bi bil mal drgacn sistem
-
Lastovica - Kofetarica
Pravni faks zaenkrat ni teologija.
Tak, da verjamite zgoraj napisanemu. In pravna fakulteta v lj noce imet nic s pravno fakulteto v mb in zato najbrz nobenemu ne pride niti na misel, da bi za mariborske studente uvedli predavanja v lj.
Tak, da verjamite zgoraj napisanemu. In pravna fakulteta v lj noce imet nic s pravno fakulteto v mb in zato najbrz nobenemu ne pride niti na misel, da bi za mariborske studente uvedli predavanja v lj.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ja tkole - lih zadnič sm bla z eno prjatlco po doooolgem času na pijači in mi je rekla, da je 3 leta hodila na pravo v LJ in ni nardila niti enega izpita poj se je pa prepisala v MB in ma narjen že skoraj cel 1. letnik
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Lastovica - Kofetarica
Spelina napisal/-a:rimsko pravo maš že narejeno? če maš...je šlo? kok je blo težko? pa če lahk prašam, kako ti je šlo v gim.?
Rim nardila ze pred 4 leti, v drugem poskusu, ucila sem se kaksen mesec ampak res intenzivno, Kambic me ni nic zajebaval, celo srednjo solo sem bla pa dobra
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
MIGRENA napisal/-a:Ja tkole - lih zadnič sm bla z eno prjatlco po doooolgem času na pijači in mi je rekla, da je 3 leta hodila na pravo v LJ in ni nardila niti enega izpita poj se je pa prepisala v MB in ma narjen že skoraj cel 1. letnik
No sej to vse pove
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]