Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1548 prispevkov
• Stran 104 od 104
•
Prejšnja
1 ... 100, 101, 102, 103, 104
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni se zdi pa super ukrep, ker se zdaj volonterci tako na hitro obračajo. se ne čaka več 300 let. čeprav tudi tisti ki so delali se za ta denar nislo lih nadelali. spoh pa izgublja pomen zadeva zdaj ko so diplomanti iz 3 fakultet, in je problem zaradi precej neenakega povprečja.
izkušnje se pa dobi tako, da začneš v četrtem letniku delat kje kot študent, pa potem še čez abolventa. oz v zadnjem letniku magisterija. sej nevem, če absolvent še obstaja. def se pa da izkušnje pridobit tako in je potem tudi lažje dobit zaposlitev.
izkušnje se pa dobi tako, da začneš v četrtem letniku delat kje kot študent, pa potem še čez abolventa. oz v zadnjem letniku magisterija. sej nevem, če absolvent še obstaja. def se pa da izkušnje pridobit tako in je potem tudi lažje dobit zaposlitev.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Jaz sem dobila priložnost že v 1. letniku, in sicer v eni odškodninski pisarni. Je bolje kot nič in se na ta način vsaj seznaniš z delom, četudi plača ni ravno primerljiva s tisto v strežbi, a kaj mi bo kelnarjenje pomagalo pri izkušnjah?
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Pozna kdo koga, ki nudi inštrukcije za Rimsko pravo? Bi primeri delajo kr probleme.
Hvala
Hvala
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Prvi neprebran prispevek • 1548 prispevkov
• Stran 104 od 104
•
Prejšnja
1 ... 100, 101, 102, 103, 104
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov