Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Sep. 2010 14:31

Džeki ma prav, isto sem napisala par strani nazaj..žal, vsako ostalo mišljenje je utvara. Zaradi mene lahko vsaka lj študentka verjame drugače in zagovarja svoje stališče, ampak tako je.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 19. Sep. 2010 18:08

Živjo :)
Jst sm se pa znašla v eni dilemi (al pa trilemi kot bi rekel prof.Kaučič)...in sicer - nekak me vleče da bi si za izbirni predmet izbrala francosko pravno terminologijo...zdj pa če je slučajno tukaj kšn študent prava ki je imel ta predmet priložnost spoznati bi bla zelooo hvaležna če bi mi nekolk pomagal pri odločitvi s tem da mi pove kolk predznanja je kej potrebnega za ta predmet in tko. Francoščino sem imela 4 leta v SŠ tko da neke osnove imam, čeprou ne nevem kakšne :D
hvala :)
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 19. Sep. 2010 18:29

škoda ti je gospoda za ang. pravno terminologijo spustit :) lepa ocena ti ne uide, pa še kul je ;)
Natekica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Natekica » 19. Sep. 2010 19:04

kaj pa v 4.letniku, ko si lahko izberemo predmete, ima kdo kake izkušnje z medicinskim pravom pri prof. Korošcu? vem da kako leto je dovolj prijav in se predmet izvaja, včasih pa tudi ne, ampak vseeno me zanima, če slučajno letos bi bilo, kako kaj delo pri njemu poteka, je ful težek predmet in Korošec ful zahteven? ker iz kazenskega prava imam nanj lepe spomine, o medicinskem pravu se pa res nič ne sliši, tko da če kdo osebno kej ve ali pa pozna koga, ki je imel ta predmet, se priporočam za kakršnekoli informacije :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 22. Sep. 2010 20:31

Procky napisal/-a:škoda ti je gospoda za ang. pravno terminologijo spustit :) lepa ocena ti ne uide, pa še kul je ;)

To je cist res, angleska pravna terminologija je posebno dozivetje :) Mr. Turk s svojim kufrckom na kolesckih k ga voz sm pa ke po faksu. Ustni izpit pr njemu je pa itak skor kofetkanje, sam kavica manka :P Bl formalno te prasa neki iz snovi, pred tem pa mau klepetas. Eden izmed ne prou pogostih lustnih in sproscenih ustnih izpitov.
Live. Love. Surf.
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 22. Sep. 2010 21:54

legally blonde: ja se strinjam :D Najbolj kofetakrski izpit ;)
Uporabniški avatar
martina_s
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a martina_s » 24. Sep. 2010 21:05

Na spletni strani PF LJ je objavljen urnik za redne 1. letnike. A mogoče kdo tle ve, na kakšen način poteka razdeljevanje v skupine? Mogoče po priimkih?

Ker ubistvu se ne moremo preveč orientirati po urniku, ker ne vemo, v katerih skupinah smo :/
Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 26. Sep. 2010 8:14

martina_s napisal/-a:Na spletni strani PF LJ je objavljen urnik za redne 1. letnike. A mogoče kdo tle ve, na kakšen način poteka razdeljevanje v skupine? Mogoče po priimkih?

Ker ubistvu se ne moremo preveč orientirati po urniku, ker ne vemo, v katerih skupinah smo :/

Jah 1-3 skupina so dopoldanci (vrjetno nekje A-K) 4-6 so pa popoldanci (L-Ž) lanskoletna 3 skupina smo bli naprimer samo K ker nas je blo velik....nekj takega :)
Vanilija90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanilija90 » 26. Sep. 2010 10:45

jaz pa ne najdem urnikov.. našla sem samo to ˝da bodo urniki objavljeni najkasneje 28.9˝
A so že kje objavljeni? lahko link?

Pa zanima me še kako poteka pač prijava na izpite pa vse to na pravni.. na prejšnjem faksu smo se na njihovi strani prijavili v e-indeks pa smo mel gor lepo vse urnik obvestila gradivo tako tabelo z ocenami ki se je polnila potem pa prijave/odjave na izpite. Kako to poteka tukaj?
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 26. Sep. 2010 11:50

Ja sej, če ti piše najkaseje do 28ga potem jih najbrž prej ne bo. Vsaj tako je ponavadi![/b]
Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 26. Sep. 2010 12:21

tukej maš urnik za 1.letnik za zimski semester, za ostale letnike jih pa še ni:

http://www.pf.uni-lj.si/i-stopnja/redni ... urnik-7269

na izpit se prijaviš v Šis-u (študentski informacijski sistem), ki je na spletni strani od pravne fakultete in maš tm pač spletni indeks, novice, obvestila, prijave in odjave od izpita in vsega boga :)
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 26. Sep. 2010 16:38

zbrišite ta post.
Zadnjič spremenil Študentka., dne 26. Sep. 2010 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
martina_s
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a martina_s » 26. Sep. 2010 20:08

Predavanja so dopoldne in popoldne, za dve skupini. Če si v dopoldanski skupini (priimki od A-L približno, vsako leto je drugače) imaš prve tri predmete, tam nekje do 12, 13. Če si v popoldanski skupini (priimki od sredine naprej) imaš pa predavanja od 13. naprej.

Dopoldanska skupina ima vaje popoldne, popoldanska pa dopoldne.

Prehajanje med skupinami mnde ni dovoljeno, razen če imaš tehten razlog (športnik, kulturnik, na dan se veliko voziš...). Mnde pa v 2. semestru ni več tak problem hodit k drugi skupini na predavanja, ker manj ljudi hodi na faks.
Zadnjič spremenil martina_s, dne 26. Sep. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Vanilija90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanilija90 » 26. Sep. 2010 20:09

aha, vidim, hvala!
pa še nekaj... na urniku vidim da je isti predmet(predavanje) kar dvakrat v istem dnevu. a to je isto predavanje dvakrat pa se pač odločiš kam boš šel? Hvala.
Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 26. Sep. 2010 20:19

Ja tisto k je napisano dvakrat je mišljeno dopoldne za dopoldansko, popoldne pa za popoldansko skupino, greš kamor ti pač paše, samo z vajami moraš uskladit....tisto ko sta pa dve črtice pa pomeni da je blok ura predmeta :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov