Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Vsak ki plača, če nisi prijavljena na ZRSZ pa lahko celo delaš preko ŠS, zaenkrat še.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
aha torej vsak ki plača, super. a mogoče veš tudi kako majo izredni predavanja pa to? vse zvečer&popoudne?
Pa še to.. se izrednim tut oktobra začne ali novembra?
Pa še to.. se izrednim tut oktobra začne ali novembra?
- Procky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2010
Izredno: novembra, termini predavanj vedno zvečer ... določene predmete pojdi poslušat na redna predavanja (rim & pek).
positive vibration: A dej, tole pa odločno protestiram. Nas je ene par fejst fantov na pravni blo, sej mogoče se clo vrnem na podiplomca, če je res zdej taka kriza
positive vibration: A dej, tole pa odločno protestiram. Nas je ene par fejst fantov na pravni blo, sej mogoče se clo vrnem na podiplomca, če je res zdej taka kriza
-
sej so ok sošolci, kolegi...fajn pubeci v glavnem, ampak delujejo čisto preveč vljudni in vzgojeni
Malo heca
Študentka, tukaj imaš primere urnikov za izredne študente na PF MB:
http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=4603&Itemid=46
Torej četrtek in petek popoldne, sobota dopoldne.
Malo heca
Študentka, tukaj imaš primere urnikov za izredne študente na PF MB:
http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=4603&Itemid=46
Torej četrtek in petek popoldne, sobota dopoldne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
V moji generaciji so bli tipi 80% ali 90% preresni, prezateženi, nesproščeni..poznam mogoče enega ki je faca sama žalost..no jaz itak ne bi imela pravnika, sem sama najbolj netipična pravnica in mi tip povprečnega pravnika sploh ne ustreza
Houd de wereld tegen
-
najlepše (in ne nujno najpametnejše) ponavadi kmalu odpadejo, vsaj pri nas je bilo tako, zdaj pa kaj je komu v interesu, pametna in resna diplomantka ali relaxed in lušna padalka (ali pa katera od svetlih izjem, če imaš srečo)
Houd de wereld tegen
-
Procky napisal/-a:No sej roko na srce tud med pravnicami, pa čeprav jih je "malo morje" težko najdeš nezateženo nadpovprečno luštno bejbo!
Jz sm jo našla, je nezatežena, simpatična nasmejana punca, (o lepoti se ne čutim pristojno govorit) ki je postala moja najboljša prijateljica in se je držim kot klop! Ker jih je treba iskat z lučjo pri belem dnevu.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
***Ally*** napisal/-a:najlepše (in ne nujno najpametnejše) ponavadi kmalu odpadejo, vsaj pri nas je bilo tako, zdaj pa kaj je komu v interesu, pametna in resna diplomantka ali relaxed in lušna padalka (ali pa katera od svetlih izjem, če imaš srečo)
No no, na pf se najdemo tut cist normalne, nezatezene deklice, ki ne zivimo samo za faks, se znamo pogovarjat tut o cem drugem kot zakonih, ne povelicujemo pravne fakultete in se mamo za nekej vec od ostalih, ceprou nismo se niti diplomirale, in na faks ne hodmo oblecene kt tajnice, pa nm useen rata cist lepo, vec kot samo povprecno sfurat faks brez padanja
Live. Love. Surf.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Torej SE DA vsa 4 leta narediti? Ker vsi tko strašijo.. sej ne da poslušam mnenja drugih ampak vseeno če to slišiš od 99% folka ti je mal na bed.. jaz sem se pripravljena res ful učit pa na predavanja hodit pa tko pa čimbol se poglobit pa razumet snov.. in upam da mi bo lepo šlo.. res upam..
pps: izrednim se začne novembra.. a mi priporočate da hodim h rednim že oktobra? ker valda bom več odnesla od tega saj bom 1 mesec več na predavanjih... ?
pps: izrednim se začne novembra.. a mi priporočate da hodim h rednim že oktobra? ker valda bom več odnesla od tega saj bom 1 mesec več na predavanjih... ?
-
legally blonde napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:najlepše (in ne nujno najpametnejše) ponavadi kmalu odpadejo, vsaj pri nas je bilo tako, zdaj pa kaj je komu v interesu, pametna in resna diplomantka ali relaxed in lušna padalka (ali pa katera od svetlih izjem, če imaš srečo)
No no, na pf se najdemo tut cist normalne, nezatezene deklice, ki ne zivimo samo za faks, se znamo pogovarjat tut o cem drugem kot zakonih, ne povelicujemo pravne fakultete in se mamo za nekej vec od ostalih, ceprou nismo se niti diplomirale, in na faks ne hodmo oblecene kt tajnice, pa nm useen rata cist lepo, vec kot samo povprecno sfurat faks brez padanja
saj pravim da so izjeme
Houd de wereld tegen
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Študentka. napisal/-a:Torej SE DA vsa 4 leta narediti? Ker vsi tko strašijo.. sej ne da poslušam mnenja drugih ampak vseeno če to slišiš od 99% folka ti je mal na bed.. jaz sem se pripravljena res ful učit pa na predavanja hodit pa tko pa čimbol se poglobit pa razumet snov.. in upam da mi bo lepo šlo.. res upam..
malo bom nesramna, ampak vseeno.
seveda se da naredit. mnogo lažje boš naredila, če boš malo bolj podrobno brala in si tudi kaj zapomnila. ker vse, kar v tem postu sprašuješ, s(m)o ti že nekajkrat odgovorile.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Študentka. napisal/-a:Torej SE DA vsa 4 leta narediti?
Kako bi pa potem sploh imeli kakšnega pravnika v državi, če je tako nemogoče naredit ta faks?
Študentka. napisal/-a: pps: izrednim se začne novembra.. a mi priporočate da hodim h rednim že oktobra? ker valda bom več odnesla od tega saj bom 1 mesec več na predavanjih... ?
Če imaš čas hodit na predavanja od rednih študentov, ti svetujem, da tudi hodiš, ker se snov predela bolj počasi kot pri izrednih in je posledično več časa, da se ti snov "vsede v možgane"
- Vanilija90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2010
Pozdravljene!
Pri katerih predmetih so vaje in pri katerih niso? Ali so pri vseh predmetih tudi ustni zagovori ? Ali so zelo težki, profesorji kaj ˝zajebavajo˝ ?
Hvala, lp.
Pri katerih predmetih so vaje in pri katerih niso? Ali so pri vseh predmetih tudi ustni zagovori ? Ali so zelo težki, profesorji kaj ˝zajebavajo˝ ?
Hvala, lp.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov