Študij: Pravo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
caly napisal/-a:Samo, da imaš diplomo iz LJ si najboljši, najlepši in znaš več kot drugi študentje iz drugih univerz.(to je vaše sporočilo).Js se s tem ne bom strinjala nikoli.
nehi vsako stvar tok osebno jemat. dejstva so dejstva, ne glede na to kok je kakšna stvar upravičena in kok se ti z njo strinjaš.
sej ni problema - končaj faks in naredi PDI, pa boš na konju. in če misliš da ga boš lažje naredila ker imaš v NG več prakse, tok bolš zate.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
caly o tvoji izjavi da nisem obveščena- te informacije o pf ng sem zvedla od profesorja in ko je omenu vaš faks, je njegov nasmešek povedal vse
Končajmo zdej to, vsak naj študira tam, kjer mu ugaja.
Končajmo zdej to, vsak naj študira tam, kjer mu ugaja.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ne, mislla sem aroganco that's the way we are!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^A res, men je bilo pa ful všeč. Sicer čis isto k lani (še iste šale ) sam vseen.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Laurica* napisal/-a:Dns sm bla na informatiucu, pa je prodekan tolkokrat reku, da je zelo zahtevn študij, da ga je blo čist nezanimivo poslušat. no pač. znajo strašit.
Kar se tiče družboslovja, je pravo verjetno najbolj zahtevno (če ignoriram jezike), tako da se mi zdi čisto prav, da vam na informativcu to povejo.
Meni se zdi čisto fletno to študirat, ker med letom nimam praktično nobenih obveznosti. FDV sistem, kjer imaš vsak teden kakšno seminarsko, predstavitev ali projekt, bi mene ubil, ker ne prenesem tega, da mi ves čas en rok nad glavo visi.
Ampak hkrati me pa že čez kakšen teden čaka pričetek študija za majske/junijske izpite, če želim biti poleti frej.
Kar se pa sprotnega študija tiče je pa tako, da je to sicer fajn, če si dovolj vztrajen, da se potem res učiš do konca, ne pa, da si priden prve tri mesece, potem ti pa vse dol pade in se ti ne ljubi več takrat, ko bi se bilo v resnici treba.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jooj, pa un študent je bil men taaak cukr! :knuddel:
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Poison Girl napisal/-a:Jooj, pa un študent je bil men taaak cukr! :knuddel:
A res, kateri je pa bil, a iz kakšne študentske organizacije ?
Meni se zdi čisto fletno to študirat, ker med letom nimam praktično nobenih obveznosti. FDV sistem, kjer imaš vsak teden kakšno seminarsko, predstavitev ali projekt, bi mene ubil, ker ne prenesem tega, da mi ves čas en rok nad glavo visi.
Sam res.. meni se zdi grozno, ko poslušam od kakšnih bivših sošolcev z gimnazije, da morajo kar naprej delat ene take zadeve, pa kolokviji pa vse sorte .. Huh, čez leto imam raje mir
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov