Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PorceLain. - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Jst tut razmišljam, da bi šla na rehabilitacijsko ampak vidim, da je bolj mal takih k so šle na to smer. Mi je delo zelo zanimivo ampak vseen me zanima kako poteka pouk, praksa karkoli 

Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
- pajarita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2008
punce pridite pogledat tudi na forum pedagoške fakultete http://pedagogi.org/forum/index.php in na naš portal pedagogov
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Imam eno vprašanje...
Sem 4. letnik srednje ekonomske šole in si ful želim na pedagoško, smer predšolska vzgoja ali pa razredni pouk...
Zanima pa me, ali za to rabim maturo, mogoče zadostuje le peti predmet ali nič od tega-torej v mojem primeru le poklicno maturo????
Če katera ve, prosim za odgovor.
Sem 4. letnik srednje ekonomske šole in si ful želim na pedagoško, smer predšolska vzgoja ali pa razredni pouk...
Zanima pa me, ali za to rabim maturo, mogoče zadostuje le peti predmet ali nič od tega-torej v mojem primeru le poklicno maturo????
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
missT* napisal/-a:Imam eno vprašanje...
Predšolska vzgoja je visokošolski program zato je za ta program dost poklicna matura:) .
Razredni pouk je pa univerzitetni program in rabiš splošno maturo, zdej ne vem pozanimi se če lahko vzameš 5 predmet al bi mogla nardit maturitetni tečaj.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Žiujo, js mam eno vprašanje ...
Zanima me, če je treba za razredni pouk delat kakšne sprejemne izpite? in če, kakšne?
Zdej sem brala neko revijo Fax in opazila, da so omenjeni neki izpiti ... in zdej mi ni čist jasn.
PROSM odgovorte tiste, k kej veste o tem!
Hvala! *
Zanima me, če je treba za razredni pouk delat kakšne sprejemne izpite? in če, kakšne?
Zdej sem brala neko revijo Fax in opazila, da so omenjeni neki izpiti ... in zdej mi ni čist jasn.
PROSM odgovorte tiste, k kej veste o tem!
Hvala! *
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
V Ljubljani ni sprejemcev, v Mariboru pa so in sicer pevske sposobnosti.
-
*ka!a* - Kofetarica
^^ aja . Hvala!
Mal me je zbegal, ker sem prej brala v že omenjeni reviji, in je pisal pač to, da se šteje 80% sprejemni preizkus, 10% uspeh 3. in 4. letnika ter 10% mature ... zdej pa ne vem, al je blo to mišljen nasplošno al zgolj za dvopredmetni univerzitetni program... sam mislem, da je blo to mišljen za ta dvopredmetni program
če sm prou dojela.
A ti hodš na pedagoško?
Mal me je zbegal, ker sem prej brala v že omenjeni reviji, in je pisal pač to, da se šteje 80% sprejemni preizkus, 10% uspeh 3. in 4. letnika ter 10% mature ... zdej pa ne vem, al je blo to mišljen nasplošno al zgolj za dvopredmetni univerzitetni program... sam mislem, da je blo to mišljen za ta dvopredmetni program

A ti hodš na pedagoško?
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
ŽuŽa napisal/-a:missT* napisal/-a:Imam eno vprašanje...
Predšolska vzgoja je visokošolski program zato je za ta program dost poklicna matura:) .
Razredni pouk je pa univerzitetni program in rabiš splošno maturo, zdej ne vem pozanimi se če lahko vzameš 5 predmet al bi mogla nardit maturitetni tečaj.
Lahko bi vzela 5. predmet, ampak če ga do zdaj še nisi, si žal prepozna.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
*ka!a* napisal/-a:A ti hodš na pedagoško?
Ja, na razredni pouk..
Prvic slisim, da bi bil uspeh samo 10%?

-
*ka!a* - Kofetarica
ja, dones sem brala v neki reviji Fax, sam sej pravm, čist možno je, da sm sama kej narobe zaštekala
. Sicer pa piše ( citiram ): Kandidati so izbrani po naslednjem ključu: 80% preizkus, 10% matura in 10% uspeh v 3. in 4. letniku.
Pa da je blo potrebno met 63 točk ... <- A je dovolj, če maš dober uspeh? al je to premal?
Hvala!
Aja pa še to; kako si ti, Josephina, zadovolna s tem študijem?

Pa da je blo potrebno met 63 točk ... <- A je dovolj, če maš dober uspeh? al je to premal?
Hvala!
Aja pa še to; kako si ti, Josephina, zadovolna s tem študijem?

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
*hox* napisal/-a:Lahko bi vzela 5. predmet, ampak če ga do zdaj še nisi, si žal prepozna.
To pa sploh ni res.

26. marec 2009 (Če)
Zadnji rok za prijavo kandidatov k splošni maturi in k izpitu iz maturitetnega predmeta v spomladanskem izpitnem roku na šoli.
Sm tut sama se pred tremi leti marca vpisvala..Nism pa obiskovala nobenga tečaja al pa krkol..sm šla sam na izpit

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Ja jst sm lahko pred tremi leti
Tku, da je očitnu možno
Ne rabš delat predmeta nekje čez celo leto, lahko greš sam na izpit
Usaj jst sm tku šla..

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Jah jst sm 5predmet opravljala na Aškrčevi gimnaziji. Poklicno maturo pa na svoji šoli..In sm se to spomnla, da bi delala šele nekje januarja..pol sm se pa sam prjavla in so mi dal datum ustnga in pisnga izpita. Možno, da je kej drgač..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov