Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Novo
Jaz bi pa rabla nekoga, ki hodi na Pedagosko fakulteto v Ljubljani - smer razredni pouk.
Rada bi cimveč informacij, ker bi sla ful rada na ta faks, sam me določeni predmeti skrbijo in bi rada mal vec informacij.
Tko, da ce je tko tko prajzn, pa da bi se mu dal mal poklepetat prek msnja al pa zs o tem studiju, naj mi prosim posle zs.
Hvala.
Jaz bi pa rabla nekoga, ki hodi na Pedagosko fakulteto v Ljubljani - smer razredni pouk.
Rada bi cimveč informacij, ker bi sla ful rada na ta faks, sam me določeni predmeti skrbijo in bi rada mal vec informacij.
Tko, da ce je tko tko prajzn, pa da bi se mu dal mal poklepetat prek msnja al pa zs o tem studiju, naj mi prosim posle zs.
Hvala.
oi
jaz sem zdej prvi letnik socialne ped in mi je ful fajn
petki so frej skos, velik je sicer knjig za brat.. ene so smotane ampak se da, seminarskih je dost za pisat, predstavitev... ampak v kolikor te to zanima sploh ni problema, ker so ful zanimive stvari. profesorji so carji
angleščina je mal na podnu usaj ta prfoksa k jo mami mi je bedna, ampak ostalo pa use štima. zaenkrat smo šli d dom starejših občanov, zdej bomo meli v mladinskem domu malči beličeve delavnice k jih sami organiziramo... kasene je še več praktičnega dela. ker še ni bolonije so izpiti bolj na koncu, ampak če si delaš zapiske in sproti bereš literaturo se vse da. na socialni redkokdo pade. fantov je bolj malo, povprečno en na letnik, sošolke so skulirane, usaj moje
vglavnem, priporočam, če te veseli delo z ljudmi. aja pa ful maš ponudb za prostovoljno delo in se ful splača čimveč sodelovat ker z izkušnjami laži prideš do zaposlitve, tko k povsod drgje.
jaz sem zdej prvi letnik socialne ped in mi je ful fajn

petki so frej skos, velik je sicer knjig za brat.. ene so smotane ampak se da, seminarskih je dost za pisat, predstavitev... ampak v kolikor te to zanima sploh ni problema, ker so ful zanimive stvari. profesorji so carji

vglavnem, priporočam, če te veseli delo z ljudmi. aja pa ful maš ponudb za prostovoljno delo in se ful splača čimveč sodelovat ker z izkušnjami laži prideš do zaposlitve, tko k povsod drgje.
med soc. ped pa pedagogiko je velka razlika. soc ped se ukvarja s tistimi k majo težave pri vključevanju, zastopa te ljudi in pomaga, da bi postali enakovredni.. seveda je pol odvisno kje dobiš zaposlitev oz. na kero področje se usmeriš.. zaposlitve so različne, zavodi za mladino, domi za starejše, zapori, šole, vrtci in podobno. mene ponavad bl sprašujejo kaj je razlika med soc. ped pa socialnim delom
še sama ne vem, študij je verjetno podoben, mislim pa da soc. delo vključuje več papirnatega dela in poznavanja zakonov in je bolj širše, medtem ko gre pri soc. pedagogiki za delo na ljudeh, opolnomočenje šibkih in iskanje močnih točk kot vedno poudarja naša prfoksa 

Spet me neki zanima v zvezi z razrednim poukom.
Sta fizika in kemija težki? Ker kr dost cvikam pred tema dvema predmetoma. Sicer so nam na informativcu pripravili zelo prijazno predstavitev fizike, sam to me je spomnilo na informativca v gimnaziji- profesorca za fizko je bla vsa prijazna pol v prvem letniku je pa pokazala svoj pravi jaz, men je bla res najhujša nočna mora prvega letnika...pol v drugem in tretjem je blo ful boljše.
Sta fizika in kemija težki? Ker kr dost cvikam pred tema dvema predmetoma. Sicer so nam na informativcu pripravili zelo prijazno predstavitev fizike, sam to me je spomnilo na informativca v gimnaziji- profesorca za fizko je bla vsa prijazna pol v prvem letniku je pa pokazala svoj pravi jaz, men je bla res najhujša nočna mora prvega letnika...pol v drugem in tretjem je blo ful boljše.
Mene pa neki zaniimaaa
Jst se še odločam o tem če bi šla na pedagoško fakulteto (LJ) smer biologija in kemija (kemijo bom mela za maturo).. In me zanima, če je slučaaajno kšna matematka kje (kr ne najdm urnika da bi "pokukala" notr za predmete.. Vem, da se pr kemiji računa pa to (da ne bo kera kej mislna), sam da je prov predmt, k je matematka al pa res zelo povezan z njo.. Ker sm namreč antitalent za mato
Pa kako poteka študij, je težko (ok, razumm da ni lahko, če je faks, sam zanima me subjektivno mnenje), kakšne so vaje pa tko naprej.. Če je katera na tem faksu pa ma kej časa, nej mi prosm čim več napiše
Hvala!

Jst se še odločam o tem če bi šla na pedagoško fakulteto (LJ) smer biologija in kemija (kemijo bom mela za maturo).. In me zanima, če je slučaaajno kšna matematka kje (kr ne najdm urnika da bi "pokukala" notr za predmete.. Vem, da se pr kemiji računa pa to (da ne bo kera kej mislna), sam da je prov predmt, k je matematka al pa res zelo povezan z njo.. Ker sm namreč antitalent za mato

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
pozdravljene. mene pa zanima študij pecialne in rehabilitacijske pedagogike. sicer se še nisem vpisala, saj grem komaj zdaj v 4. letnik, ampak že veliko razmišljam vnaprej, saj februar bo hitro tukaj. in sicer bi prosila študentke te smeri, da mi kaj več povedo o študiju, kako je kaj s predavanji, kdaj se začne praksa,ali so zelo zahtevni izpiti, kako se vam osebno zdi študij, itd. sama sem se že veliko pozanimala o študiju in res je to moja največja želja, saj želim pomagat ljudem, predvsem otrokom s posebnimi potrebami. tako da prosim za čim več odgovorov. hvala
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Jst sm se vpisala na razredni pouk. In sm pršla v pondelk tja,da se bom vpisala in nism mela plačane položnice za zavarovanje, ker se nisem nameravala zavarovat prek šole in so me kr vn vrgl dobesedno. Tko,da sm tud 12.avcgusta pršla.
Glede na to, da sm v pondelk čakala 4 ure za vpis, sm pol 12.avgusta takoj stala pred vrati in čakala.
Glede na to, da sm v pondelk čakala 4 ure za vpis, sm pol 12.avgusta takoj stala pred vrati in čakala.