Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 08. Sep. 2006 13:44

A to misliš kot sprejemni izpit na študij predšolske vzgoje ali razredni pouk?
Kolker jaz vem moraš predvsem zapet eno pesmico, ki si jo sama izbereš! Da vidijo, če maš kaj posluha! Pa baje ni neki težko razen, če si res anti, kar pa je ful redkost!
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2006
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objavaNapisal/-a nanyka » 05. Dec. 2006 19:13

maš čist eno kratko vprašanje:

kaj slušajno ve kdo od tistih, ki hodite na pedagoško v mb-ju kdaj se fotokopirnica zjutraj odpre?

tnx vnaprej za odgovor :)
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 05. Dec. 2006 19:54

_nana_ napisal/-a:maš čist eno kratko vprašanje:

kaj slušajno ve kdo od tistih, ki hodite na pedagoško v mb-ju kdaj se fotokopirnica zjutraj odpre?

tnx vnaprej za odgovor :)

Če se ne motim že ob sedmih. Naj me kdo popravi če ni tak.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 05. Dec. 2006 21:30

Mene pa zanima, če ima kdo zapiske za pedagogiko! (Pšunder)
Res bi bla vesela, ker jih na netu ne najdem! :roll:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2006
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objavaNapisal/-a nanyka » 23. Jan. 2007 16:06

Mene pa zanima če ma kdo kake zapiske od predavanj sociologije vzgoje in izobraževanja pri Bezenškovi za 1. letnik pedagogike?
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 04. Feb. 2007 21:18

Hejla

Mene pa zanima, ce je katera na razrednem pouku. Pa me zanima na kasnem nivoju je matematika, in naravoslovni predmeti? Nas stopnji gimnazije al se kej vec? Pa glasbene vsebine, kasn je to izpit, k js glih nisem kej glasbeno nadarjena.

mal me tko o tej smeri zanima, ker bi zlo rada sla studirat tole.

Lp
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Caitlin » 05. Feb. 2007 21:07

Jst sem letos 1 letnik razrednega pouka. In zaenkrat mi je kar všeč. :D
Matematika je meni dost enostavna. Res da mi je zmeri vredu šla ampak vsen. Je pod nivojem gimnazije, nobenih odvodov, integralov in takih stvari. Lahko vam dodam še stran od profesorja za matematiko. predavanj sicer ni več gor, lohk pa pogledata rezultate. Večina jih no naredi s kolokviji (dvema).http://www.z-maga.si/index?action=coursedetails&id=3 (geslo je razrp)
Naravoslovje je pa tko. Kemijo lahko delaš po kolokvijih, pravijo da se ti to najbolj splača. http://www.pef.uni-lj.si/kemija/ Biologija je celotna gimnazija samo ne tako podrobno in je izpit šele junija (tako kot večino drugih izpitov). Fizika je pa "kr neki". Res si niti malo ne predstavljam kako bo zgledal izpit. http://www.pef.uni-lj.si/~mojcac/ (naravoslovje - predavanja)
Glasba je bila pa tudi pri meni problem, ker nisem imela nobenega predznanja. Izpit je sestavljen iz vaj in predavanj. Na ustnam pa poješ pesmice ter njihovo solmizacija (do, re, mi,...). Ampak, če je meni uspolo, bo tudi vama (če se vpišeta). Saj je "šele" pogoj za 3. letnik. ;)

Splošno pa mi je fax kr všeč. Sicer pa če prav vem se z drugim letom prične bolonska tko da bo vrjetno kaj drugače kot pri nas.
Pridita na informativni dan, meni je bilo lani zelo všeč. :) Đoni je car ;)
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Uporabniški avatar
Absolutely me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Absolutely me » 07. Feb. 2007 10:52

Hei! Zanima me, če kdo od vas obiskuje Pedagoško fakulteto v Mb? Mika me študij na njej in bi želela izvedeti čim več. Katero smer obiskujete? Dobrodošle vse informacije :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 07. Feb. 2007 11:15

Nas je kar nekaj s Pedagoške (filozofske) v MB, kolikor sem seznanjena. :) Jaz sicer na novo, ampak mi je všeč. :D Obiskujem pa izredni študij, smer slovenščina-pedagogika. Kaj si pa želiš študirati?

(ne vem zakaj se mi zdi, da podobna tema že nekje obstaja... ampak se mi ne da iskati). :D
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 07. Feb. 2007 13:30

Jaz hodim na filozofsko v Mb. Pedagogika in sociologija.
in mi je ful fajn. sem brucka, pa vendar sem se že našla v tej šoli in mi odgovarja. sicer so ene stvari, ki me motijo (zelo neurejena stranišča), na splošno pa je vse ok.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 07. Feb. 2007 14:38

Absolutely me, kateri študij pa te zanima? Moram te opozoriti (zaradi naziva), da se je nekdanja mariborska Pedagoška fakulteta razdelila še na Filozofsko fakulteto ter Fakulteto za naravoslovje in matematiko. Fakultete so si med seboj razdelile tudi prostore, drugače pa je še vedno vse v isti stavbi.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Feb. 2007 15:48

Jap, jaz sem na slovenscini in sociologiji :D Mi je tudi zelo vsec :)
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 07. Feb. 2007 16:19

Jaz sem tud 1. letnik pedagogike in slovencine. Sem ugotovila, da ste kar tri moje sosolke :D
Sola je fajn, WC pa so res bogi, tak kot je ze ena omenla. :)
Uporabniški avatar
Absolutely me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Absolutely me » 07. Feb. 2007 17:37

Nisem se sicer še čisto 100% odločila kaj točno si želim študirati. Nekako najbolj pa me zanimata sociologija in računalništvo. :) Skoraj čisto nasporotje, vem :) Ja to o razdelitvi Pedagoške mi je jasno. Hvala vseeno. Še nekje do lani sem si želela študirati slovenščino, pa sem si letos premislila zaradi zatežene profesorice, ki smo jo dobili. Kr malo zamori celotno stvar že ko jo vidiš :) Kakšen je študij pedagogike? Zanimiv? No kot vidite sem resnično zmedena kar se smeri tiče :oops:

Uživajte še neprej
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 07. Feb. 2007 18:12

Pedagogika je meni super in mi ni žal, da sem se odločila zanjo. Predmeti so zanimivi, profesorji so fajn in nasploh veliko odneseš že s samih predavanj, pripomore pa tudi pisanje seminarskih nalog.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]