Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
Noup, še vedno mi ne pride notr. Napiše mi da to uporabniško ime ni registrirano. Pomoje bo začelo delat oktobra
- principesa_91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2010
Verjetno res oktobra ja ...škoda =)
-
smrketa90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2009
Heeej
Jst zdej zaključujem prvi letnik RP, pa vam lah dam par informacij.
Glede urnika, prvi letnik so opupni, vsaj mi smo jim mel. Pravjo pa, da so iz letnika v letnik boljši. Predavanja so ena zanimiva, ena pa daleč od tega, dobro je to, da so neobvezna.
Glede e-študenta pa ne skrbet, če se nmorte vpisat pa to. Mi smo se lan šele enkrat decembra, januarja lahko. Itak pa ni problema, ker so prvi izpiti šele februarja in se vam do takrat ni treba na nič prijavljat.
Drugače pa od kar je ta bolonjski sistem, sam študij ni več tak lahek, kot je bil baje prej. Problemi znajo bit predvsem z glasbo, če nimate posluha, al pa kakšno naravoslovje zna bit komplicirano.
Drugač se pa kkr tok vse da nardit
Je pa če mate še zmer isto razporeditev predmetov po semestrih kot mamo mi, z drugim semestrom velik več dela kot s prvim.
Jst zdej zaključujem prvi letnik RP, pa vam lah dam par informacij.
Glede urnika, prvi letnik so opupni, vsaj mi smo jim mel. Pravjo pa, da so iz letnika v letnik boljši. Predavanja so ena zanimiva, ena pa daleč od tega, dobro je to, da so neobvezna.
Glede e-študenta pa ne skrbet, če se nmorte vpisat pa to. Mi smo se lan šele enkrat decembra, januarja lahko. Itak pa ni problema, ker so prvi izpiti šele februarja in se vam do takrat ni treba na nič prijavljat.
Drugače pa od kar je ta bolonjski sistem, sam študij ni več tak lahek, kot je bil baje prej. Problemi znajo bit predvsem z glasbo, če nimate posluha, al pa kakšno naravoslovje zna bit komplicirano.
Drugač se pa kkr tok vse da nardit
Je pa če mate še zmer isto razporeditev predmetov po semestrih kot mamo mi, z drugim semestrom velik več dela kot s prvim.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
oo hvala za podatke
me zanima pa še neki,
kok ištrumentou moraš igrat in na kakšnem nivoju je ta glasba
me zanima pa še neki,
kok ištrumentou moraš igrat in na kakšnem nivoju je ta glasba
- pikecpokec
- Sramežljivka
Mene pa zanima kako je to s to razdelitvijo na začetku. Slišala sem, da se deli v 8 skupin. Glede na kaj pa te to razdelijo? Hvala
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^
Lani smo imel prvi dan, oziroma nekateri tud drugi pevski preizkus. Po 5 nas je hodil notr v učilnico, zapel si eno pesem po lastni izbiri, pol si mogu pa še mal za profesorco ponavljat. No in na podlagi tega se pol razvrsti v 8 skupin - letos bo pomoje 10 skupin, ker vas je 150 vpisanih .
spelaspela igrata se flavta in klavir. Oboje je na osnovnem nivoju. Če maš pa kej predznanja iz klavirja greš pa lahko tud na višji nivo.
Lani smo imel prvi dan, oziroma nekateri tud drugi pevski preizkus. Po 5 nas je hodil notr v učilnico, zapel si eno pesem po lastni izbiri, pol si mogu pa še mal za profesorco ponavljat. No in na podlagi tega se pol razvrsti v 8 skupin - letos bo pomoje 10 skupin, ker vas je 150 vpisanih .
spelaspela igrata se flavta in klavir. Oboje je na osnovnem nivoju. Če maš pa kej predznanja iz klavirja greš pa lahko tud na višji nivo.
-
jst sm hodila dve leti u glasbeno šolo pa upam da mi bo kej pomagal XD...
drgač pa a to igraš otroške pesmi?
aja pa še neki me zanima..zbor na te šoli ..a sta dijaški in študentski ločena?
drgač pa a to igraš otroške pesmi?
aja pa še neki me zanima..zbor na te šoli ..a sta dijaški in študentski ločena?
-
hvala za informacije :*
- *rafaella*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2010
vsak letnik ma posebi pevski zbor + en je še komorni v kterm s(m)o punce iz vseh letnikov, pač neki iz vsazga letnika, sam ta ni redn, ampak se dobimo po potrebi za kšn nastop
- pikecpokec
- Sramežljivka
A ste vidle, mamo že 1. oktobra začetek. Ob 9h v avli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov