Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- SunShine**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2010
ja očitn bo res treba..
posredujem naslov ko se spet odločim pa se dam gor
posredujem naslov ko se spet odločim pa se dam gor
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
A je res, da se na pef ne da vpisat, če nimaš narejene gimnazije ali srednje vzgojiteljske? Jaz mam turistično, drugače pa sem naredila 5. predmet (psihologijo) in bi se rada prepisala na pedagoško, smer predšolska vzgoja. Je sploh možna prekvalifikacija?
- principesa_91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2010
Da se vpisat tut s petim predmetom in iz turistične sAM ponavadi povdarjajo da je bl zaželeno kot gimnazija ali za predšolsko pač vzogijiteljska.
vsekakor pa se da
vsekakor pa se da
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Sem ravnokar pisala na referat, ampak bom dobila odgovor šele enkrat drug teden, zato me zanima kakšna je sicer razporeditev urnikov na pef in sam študij, a ste zadovoljni s predavanji tisti, ki ste gor? Kdaj pa poteka praksa in koliko časa? Nimam nobenih izkušenj z otroci, upam, da to ne bo ovira...
- principesa_91
- Sramežljivka
Ej punce če vpis poteka po pošti vse pač tk k je letos ane ...do kdaj bi naj oni nam to vse nazaj poslali?
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
Nimam pojma Upam, da kej kmal, ker mora mama oddat do konca avgusta vlogo za otroški dodatek in rabi moje potrdilo o šolanju. Pa misla sem si it prej zrihtat urbano pa tisto kartico za bone, ampak itak če nimaš potrdila o šolanju ne moreš nič. V ponedeljek bom poklicala na faks pa povprašala, tko da bom tut tuki gor sporočila kaj bodo rekl
- principesa_91
- Sramežljivka
no le neapiši tle ja =)
mah ...same skrbi s tem vpisom hehe...skor bi nas lahka normalno vpisal hehe (ne pa tkole)
Ti greš na razredni pouk ane?
No drugače pa lahko tut kera napiše k dobi pošto . bi blo faiin
mah ...same skrbi s tem vpisom hehe...skor bi nas lahka normalno vpisal hehe (ne pa tkole)
Ti greš na razredni pouk ane?
No drugače pa lahko tut kera napiše k dobi pošto . bi blo faiin
- pikecpokec
- Sramežljivka
Jp razredni pouk grem. No tale v referatu je rekla, da če me niso poklicali po telefonu, potem bom dobila potrdila ta teden na dom. Tko da pričakujete pošto ta teden
- pikecpokec
- Sramežljivka
Tudi js sicer mi eštudent še ne dela, ampak okej
- principesa_91
- Sramežljivka
Punce a se vam je že ratalo upisat na e-študenta?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov