Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
sm00tka napisal/-a:hehe hvala, sem zdej vse prebrala zgorej...sam še to mi ni jasno: kako je z inštrumenti? kje jih dobiš oz kdaj, kje lahko vadiš? moraš to kupiti ali se lahko izposodi?
Flavto smo mogl kupit. Klavir pa lahko vadiš na faksu, lahko pa tud doma (če maš sintisajzr al pa kej podobnega doma).
Kar se pa vpisnega lista tiče, se pa ne spomnim.
- *tinkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
sm00tka napisal/-a:hej hej! no, pa sm tut jst sprejeta na pedagoško fakulteto- smer razredni pouk. me zanima kaj je s temi inštrumenti...pa s petjem. pa še, če je tuki kkšna, k gre na tole smer, pa da bi se malček spoznale, da ne bom sama lutala po faksu prvi dan.
^^evo js sm tut sprejeta na razredni pouk je pa kul tale ideja da bi se prej mal spoznale, glede na to da bomo sošolke
aja pa mene tut zanima kako tam glede predmetnika vpišeš, a to kr iz neta prepišeš al ka =/
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
*tinkica* napisal/-a:sm00tka napisal/-a:hej hej! no, pa sm tut jst sprejeta na pedagoško fakulteto- smer razredni pouk. me zanima kaj je s temi inštrumenti...pa s petjem. pa še, če je tuki kkšna, k gre na tole smer, pa da bi se malček spoznale, da ne bom sama lutala po faksu prvi dan.
^^evo js sm tut sprejeta na razredni pouk je pa kul tale ideja da bi se prej mal spoznale, glede na to da bomo sošolke
aja pa mene tut zanima kako tam glede predmetnika vpišeš, a to kr iz neta prepišeš al ka =/
o zaakon sam da še kkšna podobn misl k jst men tm ni jasn, k so kao neke šifre učitelja, pa predmeta...pojma nimam kje nej bi to pisal
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
to pa tudi mene zanima..
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
tut js sem sprejeta na razredni pouk in mam enak težave s predmetnikom
-
pikecpokec napisal/-a:tut js sem sprejeta na razredni pouk in mam enak težave s predmetnikom
eh pomoje lahk kr pustimo. =)
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
Ja js bom tut pustila prazno, ker itak ne vem kaj bi napisala. Okej lahko prepišem tisto iz njihove strani, ampk unih šifr pa itak ne moreš vedet. Sem drugač mail v referat poslala, ampak so do 9.8. na dopustu.
-
heh..ti bi kr zbor organizerala
mislm da bo oktobra ful časa za to
mislm da bo oktobra ful časa za to
- SunShine**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2010
sm00tka napisal/-a:no, pol bo pa prazno
a je pol kera za, da se dobimo na kavici al pa kej podobnega?
evo js tut grem na razrednega pa mi je tvoja ideja fuul všeč
bi zlo rada prej koga mal spoznala...tko da lahk na zasebnega mi msn napišeš pa se tam zmenma
-
fb si zmenejmo na zasebnem
- SunShine**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2010
^^joj u takilih primerih mi je žal da nism več na facebooku
-
šezmer si ga lahk zrihtaš
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov