Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 08. Okt. 2009 9:42

anca_kk napisal/-a:hej. mene pa zanima, za pef mb, če dobimo kakšno potrdilo ali nekaj podobnega, da si lahko kupimo bone, saj nimamo več indeksov.

Bone kupiš s študentsko izkaznico.
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 08. Okt. 2009 15:11

*hox* napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:hej. mene pa zanima, za pef mb, če dobimo kakšno potrdilo ali nekaj podobnega, da si lahko kupimo bone, saj nimamo več indeksov.

Bone kupiš s študentsko izkaznico.[/quto že vem :) samo do včeraj še jih nismo dobili in do takrat smo jih kupovali z potrdilom o vpisu
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Okt. 2009 15:19

a mi lahko samo poveste kje je ta fax?
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 08. Okt. 2009 15:25

SWEETprinces napisal/-a:a mi lahko samo poveste kje je ta fax?

V LJ? Ali Maribor?
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Okt. 2009 15:51

v Lj. nisem vedela da sta 2
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 08. Okt. 2009 16:14

Veš kje je FDV, ekonomska fakulteta ali pa fakulteta za upravo? Bežigrad? :)
Lahko ti bolj podrobno povem (greš z avtobusom ali z avtom?). :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Okt. 2009 16:17

ah....samo me je zanimalo ce je pol tisti konec ker nisem bila zih. tam ko je zdravstveni dom zraven ?
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 18. Dec. 2009 12:32

Punce, eno vprašanje...rada bi se vpisala na predšolsko vzgojo, samo me mal skrbi tale glasbeni preizkus. Dobila sem informacijo, da ti ga ni treba delati, če si z vzgojiteljske..je to res? Jaz namreč letos delam prekvalifikacijo. Gledala sem pa tudi spletno stran pedagoške v Kopru, pa ni nikjer omenjen preizkus. Kako je zdaj s tem? :)
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 29. Jan. 2010 12:19

lepo pozdravljene! :)
mene pa zanima kako je s študijem predšolske vzgoje v lj.
imam namreč končano srednjo turistično šolo in premišljujem da bi se vpisala na pedagoško fakulteto - predšolska vzgoja.imam prav, da sta edini možnosti da se vpišem na ta faks, da naredim enoletni tečaj prekvalifikacije ali pa maturitetni tečaj?je treba narediti tudi preizkus glasbene sposobnosti za vpis na ta faks? mogoče katera že dela prekvalifikacijo ali pa jo namerava?
Res vam hvala za use informacije! :)
kikapika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kikapika » 29. Jan. 2010 18:26

hej. mene pa zanima kako je z sprejemnimi izpiti za likovno pedagogiko. Ali so zelo zahtevni, koliko je potrebno predznanja? Če kdo ve koliko se jih povprečno prijavi?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jan. 2010 15:57

Kok vas ima letos namen se vpisat na PeF - razredn pouuk? :)
A se ni nobena vpisala na RP? :D
Dimness
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2009
Kraj: Velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Dimness » 09. Mar. 2010 20:08

Larisy napisal/-a:lepo pozdravljene! :)
mene pa zanima kako je s študijem predšolske vzgoje v lj.
imam namreč končano srednjo turistično šolo in premišljujem da bi se vpisala na pedagoško fakulteto - predšolska vzgoja.imam prav, da sta edini možnosti da se vpišem na ta faks, da naredim enoletni tečaj prekvalifikacije ali pa maturitetni tečaj?je treba narediti tudi preizkus glasbene sposobnosti za vpis na ta faks? mogoče katera že dela prekvalifikacijo ali pa jo namerava?
Res vam hvala za use informacije! :)

Hoj! Na predšolsko vzgojo v koper lahko greš s katero koli šolo, poleg tega nimaš glasbenega preizkusa. Za v Lj potrebuješ gimnazijo, srednjo vzgojiteljsko ali pa srednjo zdravstveno. Lahko pa seveda opraviš prekvalifikacijo in tako opraviš srednjo vzgojiteljsko, ter se vpišeš v lj. Seveda pa moraš vedeti da so v ljubljani kar visoke omejitve.
Tangerinee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2010
Kraj: Renče

Neprebrana objavaNapisal/-a Tangerinee » 16. Maj. 2010 17:39

Pozdravljene punce :)..jst trenutno "študiram" oziroma me mineva študij angleščine na filo faxu v ljubljani, ker me enostavno noben predmet tam ne pritegne da bi si želela na fax. Pred vpisom na angleščino sem imela vedno v odzadju študij razrednega pouka..zdaj je prišel v odspredje. :roll: Zanima me če ktera ve, kolko je možnosti za 2. rok vpisa in pa tiste ki hodte na razredni pouk v lj, če mi lahko malo poveste kakšen je urnik, naporen, zgodnje ure, so vsa predavanja in vaje obvezne? ker smo na angleščini meli urnik črez cel dan in dosti lukenj umes..živa katastrofa :angry: :?
Res bi vam bla hvaležna za čimveč informacij..Hvala :oops:
In life, you don't get the people you want, you get the people you need.
To teach you, to hurt you, to love you, to make you laugh..To make you exactly the person you should be..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Maj. 2010 18:25

Kakor js vem je vedno omejitev, tako da ni veliko možnosti za vpis v drugem roku. Mogoče kako mesto ali dva, če kdo ne pride na vpis.
Se nebi zanašala na to. Na to bi mislila 2,5 meseca nazaj :wink: Žal...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 21. Maj. 2010 15:35

Tangerinee napisal/-a:Pozdravljene punce :)..jst trenutno "študiram" oziroma me mineva študij angleščine na filo faxu v ljubljani, ker me enostavno noben predmet tam ne pritegne da bi si želela na fax. Pred vpisom na angleščino sem imela vedno v odzadju študij razrednega pouka..zdaj je prišel v odspredje. :roll: Zanima me če ktera ve, kolko je možnosti za 2. rok vpisa in pa tiste ki hodte na razredni pouk v lj, če mi lahko malo poveste kakšen je urnik, naporen, zgodnje ure, so vsa predavanja in vaje obvezne? ker smo na angleščini meli urnik črez cel dan in dosti lukenj umes..živa katastrofa :angry: :?
Res bi vam bla hvaležna za čimveč informacij..Hvala :oops:

V 2. roku zdej v parih letih nikoli ni blo več prostih vpisnih mest.

Drugač pa: v prvem semestru smo imeli fajn urnik, drugi semester je sicer mal bolj natrpan, ampak sej si mal razporediš pa je :) . Večinoma se nam začenja ob 8h zjutraj, je pa tud odvisno katera skupina, ker smo pri vajah razdeljeni v skupine od 15-30 študentov. Predavanja niso obvezna, vaje pa so-itak.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]